«24 ΩΡΕΣ» μαζί με τη Νεφέλη Αντωνίου Το κορίτσι που δεν μιλά, αλλά τραγουδά και μαγεύει

 
Ξύπνησε από κώμα άλλος άνθρωπος και η ιστορία της συγκλονίζει... Ένα ανεξήγητο θαύμα ζει η χαρισματική Νεφέλη Αντωνίου...
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
 
Μία ασθένεια που δημιουργεί όγκους στον εγκέφαλο και αργότερα ένα ιατρικό λάθος τη ρίχνουν σε κώμα και όταν ξυπνά, διαπιστώνει ότι έχει χάσει την ικανότητα ομιλίας της, αλλά μπορεί να τραγουδά και να εκφράζεται μέσα από μελωδίες και στίχους!
 
Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 21:15, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου έρχεται με μία συγκλονιστική ιστορία, που θα συγκινήσει και θα μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου.
 
Δεν ανοίγει την πόρτα των παραμυθιών, αλλά συναντά μία πραγματική νεράιδα της σύγχρονης εποχής, η οποία... αν και δεν μπορεί να μιλήσει, μαγεύει τους πάντες με τη βελούδινη φωνή της.
 
Η ομάδα της εκπομπής ετοιμάζεται να καταγράψει λεπτό προς λεπτό την καθημερινότητά της και να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της ζωής της, από φωτογραφικά ντοκουμέντα μέχρι και συνεντεύξεις ανθρώπων που τη γνώριζαν πριν πέσει σε κώμα, αλλά και μετά, όταν ξύπνησε και ήταν ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος…
 
Σ’ ένα ταξίδι στο χρόνο από τη στιγμή της γέννησής της μέχρι και σήμερα, οι «24 ΩΡΕΣ» θα φέρουν σε πρώτο πλάνο τα παιχνίδια που μπορεί να στείλει η ζωή, αλλά και τα θαύματα που επιφυλάσσει.
 
Παρά το γεγονός ότι η Νεφέλη έχασε την ομιλία της και πολλά άλλα κομμάτια του εαυτού της, ως εκ θαύματος η μουσική που αγαπούσε από μικρό παιδί συνέχισε να είναι βαθιά ριζωμένη μέσα σε κάθε της κύτταρο.
 
Σήμερα χαμογελά, ονειρεύεται και κερδίζει το θαυμασμό και το χειροκρότημα της κυπριακής κοινωνίας, τόσο με το ταλέντο της όσο και με την ομορφιά της ψυχής της!
 
Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, η ιστορία του ξεχωριστού αυτού κοριτσιού στάθηκε αφορμή και για τη δημιουργία του Παγκύπριου Συνδέσμου «Χάρισμα», που δίνει τη δυνατότητα σε χαρισματικά παιδιά με ειδικές ικανότητες να ξεδιπλώσουν τα ιδιαίτερα χαρίσματά τους και παράλληλα να εξωτερικεύσουν την ομορφιά του πολύχρωμου κόσμου που κρύβουν μέσα τους. Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 21:15, στον ALPHA Κύπρου «24 ΩΡΕΣ»: Κάθε Σάββατο στις 21:15, στον ALPHA Κύπρου
 
 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»