Οι εντάσεις μεταξύ Θεοφάνους και Τσαουσόπουλου συνεχίζονται στο #XFactorGR!

 

Με την ωραιότερη διάθεση ανέβηκε στη σκηνή του X Factor, το βράδυ της Πέμπτης, η Λίλα Τριάντη. Όπως πάντα θέλησε να κερδίσει με την ερμηνεία και την εμφάνιση κοινό και κριτική επιτροπή κάτι που με ευκολία κατόρθωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η νεαρή διαγωνιζόμενη του X Factor επέλεξε να παρουσιαστεί με μια μεγάλη επιτυχία της Adele σε διασκευή. Μια διασκευή όμως που προβλημάτισε ιδιαιτέρως τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και προκάλεσε απρόσμενα σχόλια!

Συγκεκριμένα, ο κριτής του τάλεντ σόου του Open εστίασε στην διασκευή, αυτή καθ’ αυτή, του κομματιού και όχι την ερμηνεία της Λίλας Τριάντη.

«Ακούω ένα Rolling in the deep, για λόγους που δεν τους έχω καταλάβει… Πως να το πω να μην την στεναχωρήσω… Είναι στα όρια του ανέκδοτου! Έτσι όπως μουσικά μετατράπηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος «παγώνοντας» κυριολεκτικά την όμορφη διαγωνιζόμενη.

«Υπάρχουν κάποια όρια που ίσως είναι καλό να μην τα ξεπερνάμε» συμπλήρωσε.

Λίγα λεπτά αργότερα, όταν η Λίλα Τριάντη βρέθηκε στο backstage room, σχολίασε για τα λόγια του κριτή: «Πιστεύω ότι όταν κάτι διασκευάζεται. Σίγουρα αρέσει και δεν αρέσει. Πάντα γίνεται αυτό. Αυτό ταίριαζε περισσότερο σε μένα και γι’ αυτό το έκανα». Ο παρουσιαστής, όμως, του backstage room Άρης Μακρής θέλησε να συμφωνήσει με την διαγωνιζόμενη και δεν άργησε να… τον πάρει η μπάλα από τα λόγια του Μιχάλη Τσαουσόπουλου!

«Φαντάζομαι remix διαφόρων τραγουδιών γίνονται και ο ίδιος ο Μιχάλης έχει παίξει κομμάτια που ίσως αρχικά ήταν μπαλάντες και μετά έγιναν πιο κλαμπάτα» δήλωσε.

Επιστρέφοντας, λοιπόν, η παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή από την σύντομη σύνδεση, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος πήρε τον λόγο εμφανώς φορτισμένος και σημείωσε: «Να πω κάτι στον Άρη… Να μην είναι σίγουρος ότι έχω παίξει εγώ διάφορα ανάποδα και διάφορα περίεργα ποτέ. Παίζω πάντα τα original και στο κλαμπ και στον σταθμό. Μην τα βάζουμε όλα στο μίξερ και τα κάνουμε αχταρμά.

«Εξηγώ, γιατί το μίξερ είναι περίεργο» κατέληξε ο μουσικός παραγωγός και κριτής του X Factor.

 

«Μιλώ για σένα» ερμήνευσαν οι Άνω Κάτω

 

Στη σκηνή του X Factor ανέβηκαν και πάλι οι Liak and the Cover με ένα κομμάτι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και στόχο να κερδίσουν την κριτική επιτροπή και να παραμείνουν στο δαιγωνιστικό κομμάτι του τάλεντ σόου του Open.

Και ενώ στο σύνολο, η νεανική παρέα κατόρθωσε να αποσπάθει θετικά σχόλια από την Μελίνα Ασλανίδου, τον Χρήστο Μάστορα, τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον μέντορα τους, Γιώργο Θεοφάνους μια απρόσμενη, αμήχανη… λεκτική διαμάχη προκλήθηκε ανάμεσα στους δυο τελευταίους.

«Θα πω κάτι που πιθανόν 99 στους 100 δεν το ξέρουν. Θυμάστε πως ξεκινάει το τραγούδι. Με τον Λαυρέντη γνωριζόμασταν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, προσθέτοντας. «Παλαιότερα όταν άκουσα ότι το τραγούδι είναι από τον Λαυρέντη, δεν τόλμησα να του το πω γιατί ντρεπόμουν, δεν ήθελα. Υπάρχει ένα τραγούδι πριν βγει αυτό που είναι ακριβώς το ίδιο, ίδιες νότες απλώς το ξένο ήταν παιγμένο λίγο πιο γρήγορα. Είναι το ίδιο πράγμα».

Ο Γιώργος Θεοφάνους θέλησε, αμέσως να πάρει προστατευτικό ρόλο προς τον αείμνηστο τραγουδιστή, σημειώνοντας: «Να προστατεύσω λίγο τον συνάδελφο παρ’ ότι δεν είναι μαζί μας. Ο λόγος που το αναφέρουμε αυτό ποιος είναι;»

M.T.: Εγκυκλοπαιδικός.

Γ.Θ.: Μα είναι εγκυκλοπαιδικός το να δίνουμε τον άνθρωπο στον αέρα ότι, ξέρεις, η εισαγωγή του είναι κλεμμένη από κάποιον άλλον;

M.T.: Είπα εγώ την λέξη κλεμμένη; Δεν είπα κλεμμένη.

Γ.Θ.: Τι είπες; Να το στρογγυλέψουμε λίγο γιατί είναι…

M.T.: Δεν θέλει στρογγύλεμα γιατί δεν είπα κάτι αιχμηρό. Να σας πω, επίσης, εάν δεν το ξέρετε πως πριν 7-8 χρόνια που πήγαν τον Μικ Τζάγκερ σε δικαστήριο γιατί έμοιαζε ένα τραγούδι του με κάποιο άλλο.

Γ.Θ.: Μιχάλη μου και εμένα με πήγαν σε δικαστήριο και εγώ έχω πάει άλλους σε δικαστήριο. Οι νότες είναι κοντά.

 

«Call out my name» ερμήνευσε ο Γιάννης Τεργιάκης και για ακόμα μια φορά ήταν πολύ καλός.

 

«Ξένος για σένανε κι εχθρός» από τον Γιάννη Γρόση και για ακόμα μια φορά καταχειροκροτήθηκε.

 

Το «Hello» από τους AC² ήταν μια μαγική στιγμή.

 

Ο Γιάννης Σπανός τιμήθηκε λίγο αργότερα καθώς οι διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν συνθέσεις του.

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα που είχε προτείνει ο Γιώργος Θεοφάνους στο προηγούμενο live κι έτσι στο 4ο live show είδαμε τους διαγωνιζόμενους να τραγουδούν μεγάλες επιτυχίες, σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο κριτής του X-Factor.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον Γιάννη Σπανό, ενώ εμφανώς συγκινημένη τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που «χαρακτήριζε το ταλέντο και η σεμνότητά του και θα αποτελεί για πάντα ορόσημο για τις επόμενες γενιές».

Οι διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν, λοιπόν, στη σκηνή και μας ταξίδεψαν τραγουδώντας, ενώ είδαμε και τον κριτή Γιώργο Θεοφάνους να λυγίζει και να συγκινείται κατά τη διάρκεια του αφιερώματος, βυρκώνοντας.

 

Τα δύο κορίτσια Κωνσταντίνα Αρέστη και Ζωή Μισέλ Μπακίρη  ήταν αυτές που βρέθηκαν αντιμέτωπες στην αποχώρηση. 

Αυτή που αποχώρησε όμως τελικά ήταν η Κωνσταντίνα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δόθηκε μάχη στο #XFactorGR αλλά τελικά αποχώρησε η Κωνσταντίνα!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου