Η Μαρτίνα αποκάλυψε για το αγόρι της Ελευθερίας... και την ημερομηνία του γάμου της

 

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στην Μαρία Αντωνά μίλησε η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ το πρωί της Πέμπτης μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το #GNTMgr. Το μοντέλο αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται καθημερινά από το κοινό, παραδέχεται ότι και εκείνη σοκαρίστηκε βλέποντάς τη στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε και την ημερομηνία που παντρεύεται μαζί με τον σύντροφό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Βλέποντάς με στο παιχνίδι δεν πιστεύω ότι είναι αυτή η Μαρτίνα και εγώ σοκαρίστηκα και πηγαίνω στο μήκος κύματος των τηλεθεατών, γιατί δεν υπάρχει συνέχεια. Τους δικαιολογώ! Ο τηλεθεατή δεν βλέπει τις ερωτήσεις που δεχόμαστε εμείς από πίσω, εγώ μπορεί να είχα πει 15 θετικά και 5 αρνητικά. Δεν είναι στο χέρι μου να παίξουν μόνο τα αρνητικά. Πήγαιναν to the point σε κάθε κοπέλα, μας είχαν καταλάβει από την αρχή πως είμαστε, την αντίδρασή μας σε κάποια πράγματα…

Πιστεύω ότι η χθεσινή συνταγή ήταν πετυχημένη με την τριάδα της φωτιάς, εμένα με είχε κιόλας ο δημοσιογράφος που είχε την τριάδα φωτιά, οπότε ήξερε πως να με χειριστεί γιατί είμαι και πολύ αυθόρμητη και φάνηκε αυτό. Το παιχνίδι είναι βασισμένο στην κατινιά παρά στην επίδοση των μοντέλων. Ανοίγοντας το κινητό μου βρήκα 787 μηνύματα και όλο και ανεβαίνουν. Από αυτά μόνο τα 100 είναι θετικά. Με στενοχώρησε το μήνυμα να πεθάνεις από καρκίνο εσύ και όλη σου η οικογένεια».

Όσον αφορά την Ελευθερία και την ατάκα του συντρόφου της (σε μια από της τηλεφωνικές επικοινωνίες τους της είπε να είναι καλή, όπως είπανε) η Μαρτίνα δήλωσε: «Επειδή όλοι λένε ότι έκανε πλάκα ο σύντροφός της, έχω να πω ότι κάνεις πλάκα μία φορά, δεν κάνεις δύο φορές με το ίδιο πράγμα σε διαφορετική χρονική στιγμή, γιατί έγινε σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους, στην αρχή του τηλεφωνήματος και στο τέλος, και συγχύστηκε η Ελευθερία και έκλεισε το τηλέφωνο, δηλαδή φάνηκε η ταραχή της».

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε on air ότι παντρεύεται τον αγαπημένο της στις 2 Μαΐου του 2020, ενώ έδειξε και το δαχτυλίδι της.

Η 23χρονη αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τους λόγους που αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας, ενώ ανέφερε πως κατά τη διάρκειά του έχασε 5 κιλά.

«Τα κορίτσια γνώριζαν την κατάσταση. Έφυγε από τη ζωή ο αδελφός της μητέρας μου. Ήμουν πολύ πιεσμένη, είχα βγάλει πολλά ψυχοσωματικά. Δεν πέρναγα πολύ καλά τον τελευταίο καιρό και το βλέπαν τα κορίτσια. Έχασα 5 κιλά, πήγα 11% λίπος. Σιγά-σιγά άρχισα και διαλυόμουν. Δεν είχα άλλες αντοχές. Λίγο η υγεία μου, λίγο τα οικογενειακά προβλήματα, λίγο τα προβλήματα με τη δουλειά μου και ότι ο σύντροφός μου δεν μπορούσε να με βοηθήσει άλλο. Αυτά με έκαναν να αποχωρήσω» είπε χαρακτηριστικά η Μαρτίνα.

Η 23χρονη, που έχει καταγωγή από την Ουκρανία, βρέθηκε στο πλατό της Φωλιασ των κουκου και χτες, με τον σύντροφό της, Κώστα Νικολάου και πάνω στη συζήτηση ανακοίνωσε πως οι δυο τους πρόκειται του χρόνου να παντρευτούν. Η Μαρτίνα είπε ακόμη πως ο αγαπημένος της, της έκανε πρόταση γάμου με το που αποχώρησε από το GNTM.

«Θα παντρευτούμε με τον σύντροφό μου. Μου έδωσε τις βέρες μας με το που βγήκα από το παιχνίδι και ορίσαμε ημερομηνία γάμου. Το 2020. Είμαστε μαζί σε όλα» είπε χαρακτηριστικά η Μαρτίνα.

Δες το βίντεο:

 

Η όμορφη Μαρτίνα έκανε σήμερα την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη συμμετοχή της στο GNTM αλλά και δείχνοντας μια πικρία για όσα έζησε μέσα στο σπίτι!

Συγκεκριμένα η Μαρτίνα έγραψε: «Τελείωσε ενα όμορφο ταξίδι , ξεκινάει όμως ενα καινούργιο !Ειμαι έτοιμη να δουλέψω σκληρά για να πετύχω όλα αυτά που εχω βάλει στόχο !! Σας ευχαριστω πολύ για τα μηνύματα σας θετικά και αρνητικά ! Και ενα μικρό tips δεν χρειάζεται αυθορμητισμός και ειλικρίνεια στη τηλεόραση»

Με την τελευταία της φράση η πρώην παίκτρια του reality μόδας του Star, θέλησε προφανώς να πει πως το γεγονός ότι ήταν ειλικρινής και αυθόρμητη μέσα στο σπίτι τελικά δεν της έκανε καλό αλλά κακό!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»