Το πρώτο single του George Michael που κυκλοφορεί μετά το θάνατό του είναι γεγονός

 

Το «This Is How (We Want You To Get High)» είναι το πρώτο τραγούδι του George Michael που κυκλοφορεί όχι μόνο μετά τον αδόκητο θάνατό του, στις 25 Δεκεμβρίου 2016 σε ηλικία 53 ετών, αλλά και μετά το 2012.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το καινούργιο τραγούδι είναι η μεγάλη έκπληξη που επιφυλάσσει στο κοινό το soundtrack της επερχόμενης ταινίας «Last Christmas», που είναι εμπνευσμένη από τα τραγούδια του κορυφαίου George Michael και των αξέχαστων Wham!

Η ιδέα για την ταινία προέκυψε όταν ο Βρετανός παραγωγός David Livingstone μίλησε στη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, παραγωγό και σεναριογράφο Emma Thompson για την αγάπη του για τη θρυλική επιτυχία «Last Christmas» των Wham!

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Emilia Clarke («Game Of Thrones»), Henry Golding («Crazy Rich Asians»), Michelle Yeoh και Emma Thompson.

Το soundtrack του «Last Christmas» περιέχει τα πιο αγαπημένα τραγούδια του George Michael και των Wham!, όπως και το ολοκαίνουργιο «This Is How (We Want You To Get High)».

 
Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Paul Feig, δήλωσε στο «BBC News» για το νέο τραγούδι: «Ο George Michael ολοκλήρωνε το νέο άλμπουμ του όταν πέθανε. Ένα από τα τραγούδια μας είναι ένα από εκείνα τα τραγούδια. Είναι ένα τελείως εκπληκτικό τραγούδι. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που ο κόσμος θα το ακούσει».

Ανακοίνωνοντας την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού, τα μέλη της οικογένειάς του Τζορτζ Μάικλ και ο μάνατζερ του αξέχαστου ποπ σταρ, David Austin, έγραψαν: «Ευχόμαστε οι φαν να το λατρέψουν…Αυτό το τραγούδι είναι σαν ένα δώρο για τη νέα σεζόν και ευχόμαστε να σας φέρει αγάπη και χαρά. Ανεξάρτητα ποιον λατρεύετε. Αναξάρτητα ποιον αγαπάτε!».

 

Ο George Michael έγραψε το «This Is How» μαζί με τον James Jackman το 2012 στα Air Studios του Λονδίνου και οι τελικές πινελιές μπήκαν το 2015.

Το «This Is How (We Want You To Get High)» είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από τη Virgin EMI / Universal Music σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: Ένα radio edit, μία μη λογοκριμένη εκδοχή και μία extended version διάρκειας 5 λεπτών και 40 δευτερολέπτων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήσει πρώτα»
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ της σειράς #Μάγισσα- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα