Η Lady Gaga θα παίξει ξανά στο cinema... το ρόλο της μαύρης χήρας-δολοφόνου του Gucci!

 

Με τον ρόλο της “μαύρης χήρας” δολοφόνου επιστρέφει η Lady Gaga στη μεγάλη οθόνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Συγκεκριμένα, θα την δούμε στην ταινία που σκηνοθετεί ο Ridley Scott και θα ασχοληθεί με τη σύζυγο του Maurizio Gucci, Patrizia Reggiani, η οποία καταδικάστηκε για τον θάνατο του επιχειρηματία και εγγονού του ανθρώπου που δημιούργησε τον γνωστό οίκο μόδας.

 

Η Lady Gaga, λοιπόν, θα ενσαρκώσει την πλούσια Ιταλίδα σύζυγο του Maurizio Gucci, με τον οποίο μάλιστα είχαν αποκτήσει και 2 παιδιά.

 

Η Patrizia καταδικάστηκε από το δικαστήριο του Μιλάνο το 1995, καθώς αποδείχτηκε πως πλήρωσε για να δολοφονηθεί ο άντρας της έξω από το γραφείο του με τρόπο που θύμιζε μαφιόζικο χτύπημα.

 

Να σημειωθεί πως ο Τύπος την είχε χαρακτηρίσει  ως “μαύρη χήρα”.

 

Παρά τον χρόνο που πέρασε μέσα στην φυλακή (18 χρόνια) δεν παραδέχτηκε ποτέ την ενοχή της, ενώ οι κόρες της στη προσπάθεια τους να στηρίξουν τη μητέρα τους ισχυρίστηκαν πως η Patricia είχε όγκο στον εγκέφαλο και δεν καταλάβαινε τι έκανε.

 

Η ταινία είναι πολλά υποσχόμενη και λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας και του υπόλοιπους πρωταγωνιστές δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη.

 

Να υπενθυμίσουμε, πως η Lady Gaga, είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει τους πάντες, όταν έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία "A star is born".

Παράλληλα έναν χρόνο μετά τον ντόρο που είχε ξεσπάσει γύρω από τη φημολογούμενη σχέση της Lady Gaga και του Bradley Cooper, η τραγουδίστρια λύνει τη σιωπή της σε συνέντευξη που έδωσε στην Oprah Winfrey για το νέο τεύχος του αμερικανικού «ELLE».

Όπως παραδέχτηκε η Lady Gaga, σκοπός ήταν εξαρχής να μοιάζει αληθινό το ειδύλλιο με τον 44χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη και είπε χαρακτηριστικά για όσα δημοσιεύτηκαν στον Τύπο:

«Πολύ ειλικρινά, νομίζω ότι ο Τύπος είναι πολύ ανόητος. Εννοώ ότι δημιουργήσαμε μία ερωτική ιστορία. Για μένα, ως performer και ως ηθοποιός, φυσικά και θέλαμε να πιστεύει ο κόσμος ότι είμαστε ερωτευμένοι. Θέλαμε ο κόσμος να νιώσει τον έρωτα τη βραδιά των βραβείων Όσκαρ. Θέλαμε να περάσει μέσα από το φακό αυτής της κάμερας και να φτάσει σε κάθε τηλεόραση. Δουλέψαμε σκληρά, δουλέψαμε για μέρες. Καταστρώσαμε τα πάντα, ήταν ενορχηστρωμένο ως παράσταση. Στην πραγματικότητα, όταν μιλήσαμε γι’ αυτό, είπαμε: “Λοιπόν, υποθέτω ότι κάναμε καλή δουλειά!”».

 

Οι φήμες για το ειδύλλιο των δύο καλλιτεχνών είχαν φουντώσει ακόμα περισσότερο όταν η Lady Gaga χώρισε από τον Christian Carino, αλλά και όταν ο Cooper χώρισε από την Irina Shayk, κάτι που έκανε την Gaga να μοιάζει με πέτρα του σκανδάλου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες