Τα δάκρυα, η πρόταση του Θεοφάνους και η αποχώρηση στο #XFactorGR

 

Αν και η λάμψη του τάλεντ σόου είναι αδιαμφισβήτητη, χθες επισκιάστηκε για λίγο από την είδηση του ξαφνικού θανάτου του Γιάννη Σπανού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Εφόσον επρόκειτο για live σόου, οι συντελεστές του δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στην τραγική είδηση του θανάτου του που έχει βυθίσει στην απόλυτη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος είχε την τύχη να συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη μεγάλη απώλεια. Όμως, έκανε και κάτι ακόμα. Ζήτησε από τους ανθρώπους της παραγωγής και του καναλιού, να ηγηθεί ώστε να γίνει ένα όμορφο αφιέρωμα στη μνήμη του για όλα όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Δείτε το βίντεο με την πρόταση που έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους αλλά και όλα όσα είπε για τον μεγάλο Γιάννη Σπανό.

Ο Γιάννης Γρόσης κατάφερε σε ακόμα μία εμφάνισή του να σαγηνεύσει με την ερμηνεία του στη σκηνή του talent show... 

Με το τραγούδι «Πού να ’σαι» έκανε την εμφάνισή του στο τρίτο live του X Factor ο Γιάννης Γρόσης από την ομάδα των αγοριών 16-24 με μέντορα τον Χρήστο Μάστορα #TeamMastoras.

O Χρήστος Μάστορας, χαριτολογώντας φυσικά είπε πως πάει για να κερδίσει τον Θεοφάνους με τραγούδι του Θεοφάνους μιας και το συγκεκριμένο κομμάτι που ερμήνευσε ο νεαρός τραγουδιστής και το οποίο αρχικά έχει τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος είναι σε μουσική και στίχους του αγαπημένου μουσικοσυνθέτη και κριτή του X Factor.

Ο Γιάννης με μεγάλη ευκολία κατάφερε να φέρει σε πέρας την σωστή ερμηνεία του κομματιού και μάλιστα κέρδισε τα πιο όμορφα σχόλια από τους μέντορες και ειδικά από τον Γιώργο Θεοφάνους ο οποίος δεν είχε λόγια για το μεγάλο ταλέντο του και την τεράστια φωνή του.

«Το κύμα» από τον Γιάννη Τεργιάκη ενθουσίασε τους κριτές, με τον Γιώργο Θεοφάνους να μην κρύβει την ικανοποίηση του για αυτή την εμφάνιση του 16χρόνου παίκτη.

Η Λίλα Τριάντη βγήκε στην σκηνή με στόχο να ακούσει από τα χείλη του Μιχάλη ένα μπράβο. Τελικά το άκουσε; 

Μια αρχική διαφωνία που οδήγησε σε έναν θερμότερο διάλογο είδαμε στο live του X Factor. Ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο με αφορμή την εμφάνιση του γκρουπ «Άνω κάτω» που ερμήνευσε την επιτυχία «Ψίθυροι καρδιάς» που γνωρίσαμε με την φωνή του Δημήτρη Μπάση.

«Τρία τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο είναι τα αγαπημένα μου. Όλα σε θυμίζουν, Τα σμυρνέικα τραγούδια και αυτό… Οι Ψίθυροι καρδιάς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος. «Η φωνή του Μπάση δεν ξεπερνιέται, έχω πρόβλημα»

«Το παιδιά το είπαν σωστά» παραδέχθηκε ο μουσικός παραγωγός και κριτής του X Factor για να συμπληρώσει, «αναποφεύκτως το συνέκρινα, απλώς ήταν πιο low dynamics. Πάντα συγκρινόμενο με αυτό που έχω στα αυτιά μου».

«Πάμε να πούμε κάτι πιο ουσιαστικό, επέτρεψε μου» σημείωσε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Θεοφάνους προς την παρουσιάστρια του τάλεντ σόου, Δέσποινα Βανδή.

«Ώρες ώρες αισθάνομαι ότι καθόμαστε σε άλλη εκπομπή, συγνώμη που το λέω. Υπάρχει άλλη εκπομπή στον ΑΝΤ1 που λέγεται «Your Face Sounds Familiar». Γιατί πρέπει να συγκρίνουμε αυτό το παιδί με τον Μπάση; Από που κι ως που το κάνουμε αυτό το πράγμα; Δηλαδή μου κάνει εντύπωση αυτό που λέτε. Και δεν μιλάω μόνο για τον Μιχάλη. Του Μιχάλη είναι η θέση του» πρόσθεσε ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης.

«Dream on» ερμήνευσαν οι AC²  και κατάφεραν να κρατήσουν το όνειρο του XFactor ζωντανό. 

«Be my baby» κλήθηκε να ερμηνεύσει η Κωνσταντίνα Αρέστη, με την Κύπρια παίκτρια να δίνει τον καλύτερο εαυτό της και να ενθουσιάζει με την φωνή της τους κριτές. 

Στη σκηνή του X Factor βρέθηκαν και πάλι οι Liak and the cover σε μια ιδιαιτέρως φορτισμένη συναισθηματικά εμφάνιση.

Οι αντροπαρέα του Γιώργου Θεοφάνους, έπειτα από τον εκνευρισμό του μέντορα την περασμένη εβδομάδα, επέλεξε να τραγουδήσει την επιτυχία του Μίλτου Πασχαλίδη «Της λήθης το πηγάδι».

Όπως παρακολουθήσαμε στο απόσπασμα πριν την προσπάθεια του συγκροτήματος, η εμφάνιση αυτή αφιερώθηκε στην μητέρα μέλους που δεν θα μπορούσε να βρεθεί στο στούντιο για να τους απολαύσει. «Ήθελε να έρθει η μάνα μου, να με δει από κοντά, δεν μπορεί γιατί μπαίνει να κάνει ένα χειρουργείο και με στεναχωρεί πάρα πολύ αυτό».

«Συγκινήθηκα πολύ, η αλήθεια είναι αυτή. Έτρεμαν τα πόδια μου και ακόμα τρέμουν. Δεν μπορώ να μιλήσω από την συγκίνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο frontman του συγκροτήματος αμέσως μετά το πέρας της εμφάνισης.

«Τώρα έχεις συγκινηθεί, σταμάτα, θα συγκινηθώ και εγώ» είπε στον νεαρό διαγωνιζόμενο ο Χρήστος Μάστορας.

Επίσης, ο μέντορας των παιδιών, Γιώργος Θεοφάνους εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για την συγκεκριμένη εμφάνιση στο live του X Factor.

 Η Ζωή Μισέλ Μπακίρη επέλεξε για πρώτη φορά να ερμηνεύσει ένα ελληνικό τραγούδι με άρωμα.. Δέσποινας Βανδή. Πώς φάνηκε στους κριτές; 

«Zombie» ερμήνευσε ο Δημήτρης Παπατσάκωνα ή αλλιώς... πρίγκιπας όπως του χάρισε τον τίτλο η κόρη του Γιώργου Θεοφάνους και η εμφάνιση του κρίθηκε ως εξαιρετική από τους κριτές!

«Τώρα τι να το κάνω» ερμήνευσε ο Γιάννης Αντζούρης που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. Για ακόμα μια φορά δεν έπεισε τους κριτές. Τελικά αυτή την φορά τα κατάφερε να μείνει;   

Άλλη μία σκληρή μάχη έδωσαν στο 3ο live του τάλεντ σόου οι διαγωνιζόμενοι χαρίζοντας στο τηλεοπτικό κοινό μεγάλες συγκινήσεις. 

Τελικά τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό συγκέντρωσαν ο Γιάννης Αντζούρης από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου που ήταν και την προηγούμενη εβδομάδα προτεινόμενος και οι AC² από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους.

Ποιος από τους διαγωνιζόμενους δεν κατάφερε τελικά να εξασφαλίσει τη θέση του για το επόμενο -4ο- live show του X Factor;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!