«Θα τη σκοτώσω, της είπα να πάει με τον Σάκη» H αντίδραση της Ρουβίτσας μάνας

 

Η καλλονή μαμά που «τρέλανε» τον Σάκη Ρουβά! - Τραγούδησε παραδοσιακά, έκανε την Παπαρίζου να χορέψει αλλά της την «είπε». Τι συνέβη; - Γύρισε και τις 4 καρέκλες αλλά κανείς δεν καταλάβαινε τι τραγουδούσε - Όσα είδαμε στο επεισόδιο του #TheVoiceGR

 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Ένας γνώριμος παίκτης του ριάλιτι.

Μπορεί την περασμένη φορά να μην κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση αφού δεν είχε ικανοποιήσει την κριτική επιτροπή με την ερμηνεία του, όμως αυτή τη φορά τα κατάφερε.

Ο Μάκης ανέβηκε στη σκηνή, είπε ένα παραδοσιακό τραγούδι και πρώτη γύρισε την καρέκλα της η Έλενα Παπαρίζου.

Λίγη ώρα μετά τις καρέκλες τους γύρισαν και ο Σάκης Ρουβάς αλλά και ο Πάνος Μουζουράκης.

 

Ο παίκτης με την ερμηνεία του κατάφερε να σηκώσει την Έλενα από την καρεκλά της, να χορέψει αλλά λίγο αργότερα, της την «είπε» και η τραγουδίστρια … απολογήθηκε!

Γιατί;

Δες την απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί

 

Οι αδυναμίες είναι πάνω από όλα και στο The Voice η συγκεκριμένη μητέρα, διαγωνιζόμενης, το απέδειξε στον μέγιστο βαθμό!

Πιο συγκεκριμένα, η μικρή Κωνσταντίνα ανέβηκε στη σκηνή του talent show του ΣΚΑΪ και μάγεψε τους coaches με την φωνή της. Έπειτα από έντονη διεκδίκηση από όλους, η Κωνσταντίνα διάλεξε να πάει στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου αλλά… η μητέρα της είχε διαφορετική άποψη και την εξέφρασε αμέσως!

 

«Αγαπώ πάρα πολύ την Έλενα, είναι μια θεά, μια γαζέλα, αλλά ρε παιδιά είμαι με τον Σάκη… Δηλαδή, δεν υπάρχει αυτό» ανέφερε η εκρηκτική μαμά και άρχισε τον χορό πλάι στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό.

«Σας αγαπώ και γω πολύ, αλλά στεναχωρήθηκα που η Κωνσταντίνα διάλεξε την Έλενα. Πιστεύω πως θα μπορούσατε να έχετε κάνει λίγο καλύτερη δουλειά στο σπίτι, Σας στέλνω την αγάπη μου» απάντησε από το στούντιο ο Σάκης Ρουβάς για να πάει, δευτερόλεπτα αργότερα, στο backstage room και να συναντήσει την μεγάλη του φαν!

Το σοκ της μαμάς, όπως ήταν επόμενο, ήταν μεγάλο και το «Σάκηηηη» αναπόφευκτο! Μια μεγάλη αγκαλιά ακολούθησε, «αχ δεν το πιστεύω» συμπλήρωσε η μαμά της νεαρής Κωνσταντίνας. «Το έχω πάρει πολύ βαριά, να ξέρεις. Έγινε μεγάλο μάθημα στο σπίτι. Προσπάθησα. Είπα πολλά, πάρα πολλά. Τώρα δεν ξέρω που θα πάει να μείνει» ανέφερε με χιούμορ η μητέρα της διαγωνιζόμενης στο The Voice.

«Να πω κάτι πολύ σημαντικό που δεν ξέρει ο Σάκης. Όταν η Κωνσταντίνα πήγαινε πρώτη γυμνασίου, μου είπε «μαμά, θέλω όταν θα βγάλω 19 απολυτήριο να μου κάνεις μια χάρη. Να με πας να δω τον Ρουβά». Την πήρα και την πήγα. Εκεί, πρώτο τραπέζι» πρόσθεσε.

«Για αυτό δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στα 16» ανέφερε, επίσης, η απολαυστική μητέρα της μικρής διαγωνιζόμενης του The Voice.

 

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό στο talent show.

Και οι τέσσερις κριτές γύρισαν την καρέκλα τους, χωρίς ωστόσο, όπως οι ίδιοι είπαν, να καταλάβουν τι ακριβώς τραγουδούσε.

Ο Βαγγέλης, τραγουδιστής και ηθοποιός στο επάγγελμα, ερμήνευσε με έναν τρόπο που μπέρδεψε πολύ τους κριτές αφού μέσα σε λίγα λεπτά τραγουδιού άλλαξε πολλές φορές το ύφος και τον τόνο του.

 

Τόσο ο Σάκης όσο και η Ελεονώρα Ζουγανέλη, του είπαν πως ερμηνευτικά δεν τους ικανοποίησε αλλά γύρισαν γιατί κατάλαβαν πως έχει φωνή.

Το ίδιο υποστήριξε και ο Πάνος αλλά και η Έλενα.

Δείτε το βίντεο

 

 

Δείτε και άλλους παίκτες που περάσαν από το χτεσινό επεισόδιο του #TheVoiceGR

 

Δειτε Επισης

Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!
Το οπτικοακουστικό υπερθέαμα Ελένη Φουρέιρα, έβαλε fuego στον Α’ Ημιτελικό της #Eurovision! Let the show begin!
#Eurovision 2024: Ξεσήκωσε το Malmö Arena η Silia Kapsis - Η Dress Rehearsal της Κύπρου στο φετινό υπερshow!
Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε fuego στην #Eurovision 2024 - Aποθέωση στην Dress Rehearsal του Α΄ Ημιτελικού
#SurvivorGR: Σταυρούλα Vs. Ασημίνα - Tιτανομαχία για την παραμονή - O αποχαιρετισμός της Αναστασίας
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision