6 νέες ιστορίες ξεπερνούν την ανθρώπινη λογική στο Soundtrack of love

τη

Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι η εμφάνιση φιδιών προκάλεσε τέτοιο σοκ σ’ ένα παιδί, με αποτέλεσμα να υποστεί… έμφραγμα; Είστε έτοιμοι να ακούσετε τι ειπώθηκε στο πλαίσιο του χειρότερου -ίσως- είδους μπούλινγκ, με επίκεντρο το χρώμα επιδερμίδας ενός ανθρώπου; Αυτά είναι μόνο η αρχή, αφού την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 21:15, η Χριστιάνα Αριστοτέλους ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου Λευκωσίας, για να δώσει ξανά σάρκα και οστά στο SOUNDTRACK OF LOVE του ALPHA Kύπρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το πολυβραβευμένο format της Warner Brothers, που συνδυάζει ζωντανή μουσική και συγκλονιστικές ιστορίες ζωής και αγάπης, έρχεται με 6 νέες και αληθινές ιστορίες που θα αποδείξουν ότι η πραγματικότητα είναι ικανή να ξεπεράσει ακόμη και τα όρια της πιο ασύλληπτης φαντασίας. Το μουσικό κομμάτι θα εμπλουτίσει και η Δέσποινα Ολυμπίου, σε μία γκεστ εμφάνιση… παρέα φυσικά με τη Love Band της εκπομπής, που αποτελείται από τους Άλεξ Οικονόμου και Βαλάντω Τρύφωνος.

Μία πρώτη γεύση από τις 6 ιστορίες: Έπαθε εγκεφαλικό σε ηλικία 9 ετών, όταν αντίκρισε… φίδια Η 29χρονη Άντρη έπαθε εγκεφαλικό πριν από είκοσι χρόνια, όταν αντίκρισε μπροστά της δύο φίδια. Αν και οι γιατροί δεν της έδιναν ελπίδες να ζήσει, κατάφερε να βγει από το νοσοκομείο, χωρίς να μπορεί να κινείται και να μιλά. Περιγράφει, μεταξύ άλλων, και το όραμα που είδε, όταν η Αγία Θέκλα τής αποκάλυψε πολλά... Σήμερα δηλώνει ερωτευμένη με τον αρραβωνιαστικό της Νικόλα και είναι έτοιμη για γάμο. Το σπάνιο κορίτσι που δεν μιλά, αλλά τραγουδά Η Νεφέλη ήρθε αντιμέτωπη σε ηλικία 4 ετών με ένα επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο. Πέρασε από εγχειρήσεις και περίοδο όπου βρισκόταν διασωληνωμένη στο νοσοκομείο, χωρίς να ανταποκρίνεται.

Η μητέρα της θυμάται τις δύσκολες στιγμές, αλλά και τις φορές που της έβαζε μουσική, με το κορίτσι να δείχνει σημεία ανταπόκρισης και να σιγομουρμουρίζει μελωδίες. Ο Σταύρος Σιδεράς πίστεψε στο μοναδικό της ταλέντο και μάλιστα της έγραψε πολλά τραγούδια… Κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του και προπονείται καθισμένος σε τροχοκάθισμα Ο 22χρονος Ανδρέας θυμάται το σοκαριστικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα που τον άφησε τετραπληγικό. Ο οδηγός υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ ένας εκ των συνεπιβατών έχασε τη ζωή του. Αν και στην αρχή δυσκολεύτηκε να αποδεχθεί τη νέα του ζωή στο τροχοκάθισμα, πείσμωσε και έγινε πιο δυνατός. Σήμερα ασχολείται με την επιτραπέζια αντισφαίριση, κάνει προπονήσεις στην Ισπανία και ετοιμάζεται για τους πρώτους του αγώνες. Βίωσε το χειρότερο είδος μπούλινγκ και πέρασε από δέκα εγχειρήσεις Η 42χρονη Εμμανουέλα βίωσε το ρατσισμό λόγω του χρώματός της και πέρασε από διάφορες και σοβαρές ασθένειες. Μετρά πολλές εγχειρήσεις, θυμάται εσωτερικές αιμορραγίες, σήψεις οργάνων, καρκίνο και σήμερα ονειρεύεται να αποκτήσει παιδιά με εξωσωματική.

Οι γονείς της αποτελούν το στήριγμά της και είναι ευγνώμων που υπάρχουν στη ζωή της... Μία σοβαρή εγχείρηση κράτησε μακριά δύο αδελφές… Οι αδελφές Έλλη και Εύα έρχονται να μιλήσουν για τη μέρα που έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους… Ο Γρηγόρης, ο 8χρονος γιος της Εύας, είχε διαγνωστεί στην ηλικία των 5 ετών με κακοήθη όγκο στο επινεφρίδιο αλλά και στη σπονδυλική στήλη. Το παιδί εισήχθη στο Μακάρειο Νοσοκομείο και αργότερα μετέβη στη Γαλλία για αφαίρεση των όγκων. Σήμερα η υγεία του εξακολουθεί να βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση και η θεία του, η Έλλη, ζητά συγγνώμη από τη μητέρα του...

Το τραγούδι, οι θυσίες και ο λόγος που επέστρεψε στην Κύπρο Η 19χρονη Πόπη θέλει να πει σ’ αγαπώ και ευχαριστώ σ’ ένα σημαντικό πρόσωπο… Αν και έφυγε για μουσικές σπουδές στην Ελλάδα, επέστρεψε στην Κύπρο γιατί δεν ήθελε να επιβαρύνει οικονομικά τη μητέρα της. Συνεχίζει τις σπουδές της σε ιδιωτική σχολή στη Λευκωσία, πηγαινοέρχεται Λευκωσία-Πάφο με το λεωφορείο και λατρεύει το τραγούδι. Ονειρεύεται να γίνει δασκάλα φωνητικής σε παιδιά, καθώς και να γράφει αλλά και να ερμηνεύει δικά της κομμάτια. Μπορείτε να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή στο love@alphacyprus.com.cy, αποστέλλοντας τη δική σας ιστορία που κρύβεται πίσω από ένα ιδιαίτερο τραγούδι!

Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 21:15, στον ALPHA ΚΥΠΡΟΥ SOUNDTRACK OF LOVE: Κάθε Κυριακή στις 21:15, στον ALPHA Κύπρου.

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»