Nεύρα, φαρμακερές ατάκες και επικές τούμπες στην φωτογράφιση του #GNTMgr!

 

Η περυσινή «τριάδα της φωτιάς» στο ριάλιτι μοντέλων φαντάζει αγγελική σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν φέτος ανάμεσα στις «κλίκες» των κοριτσιών που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οι «F F» όπως αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται η Κάτια, η Σουζάνα, η Μαρτίνα, η Ασημίνα και η Άννα, μάλλον έχουν βάλει σκοπό να εξουδετερώσουν τις αντιπάλους τους που φυσικά είναι όλες οι υπόλοιπες κοπέλες.

Τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν πάνω σε μαινόμενο ταύρο με άρωμα από ροντέο κρατώντας το προϊόν που έπρεπε να διαφημίσουν.

H Κάτια έχει ένα αβαντάζ σε σχέση με τις υπόλοιπες κοπέλες αφού ήταν εκείνη που χάρισε την καλύτερη φωτογραφία στον φακό στην προηγούμενη δοκιμασία σύμφωνα με τους κριτές, όταν άκουσε τι πλεονέκτημα έχει, αποφάσισε να λειτουργήσει με στρατηγική.

Η Έλενα Χριστοπούλου της είπε ότι πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στις συμπαίκτριές της τρεις κοπέλες που θα είχαν λιγότερο χρόνο για να βγάλουν τη φωτογραφία τους πάνω σε ροντέο.

Η Κάτια λοιπόν επέλεξε τη Νίνα η οποία σχολίασε ότι το περίμενε καθώς είχαν διαμάχη μέσα στο σπίτι λόγω της Ελευθερίας, η Ελευθερία αλλά και η Όλγα. Η Ελευθερία είπε πως η Κάτια λειτούργησε εκδικητικά, ενώ η Όλγα δεν έκρυψε τα νεύρα της για την κίνηση αυτή της Κάτιας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με όσα ακούστηκαν στον "αέρα" του ριάλιτι μοντέλων λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμασία.

 

Η διαγωνιζόμενη του GNTM ανέφερε, αρχικά, πως: «Θα ‘θελα να δω την Ελευθερία σε μια πιο δύσκολη δράση, να δω αν μπορεί να ανταπεξέλθει και εκεί. Θα ήθελα και τη Νίνα να την δω υπό τέτοιες συνθήκες άμα μπορεί να ανταπεξέλθει γρήγορα και θα θελα να δω αν η Όλγα μπορεί να είναι πιο ευλύγιστη».

«Τις επέλεξες για να ανταπεξέλθουν ή να μην ανταπεξέλθουν» ρώτησε η Έλενα Χριστοπούλου το νεαρό μοντέλο για να λάβει την απάντηση «για να μην ανταπεξέλθουν».

«Θέλω να πετάξω ξεκάθαρα από το παιχνίδι την Όλγα και τη Νίνα, για τους Α Β λόγους, θεωρώ πως είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τις πετάξεις» ανέφερε στην κάμερα η Κάτια.

«Είχα μια προαίσθηση, η οποία έγινε πραγματικότητα. Η Κάτια λειτούργησε εκδικητικά. Πιστεύω ότι υπάρχει αυτό πλέον στο σπίτι» σημείωσε η Ελευθερία.

«Η Όλγα έχει πει την Κάτια μπροστά της διπρόσωπη, είπε απλά τη γνώμη της και η Νίνα έχει πει μπροστά στην κάμερα πράγματα για την Ελευθερία που είχαν γίνει και μάλλον της κακοφάνηκαν» τόνισε η Άννα Μαρία.

 

H δοκιμασία των κοριτσιών ήταν πολύ δύσκολη αλλά συγχρόνως και πολύ διασκεδαστική.

Και όχι μόνο για τα κορίτσια αλλά και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Έλενα Χριστοπούλου και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί που παρακολουθούσαν τη φωτογράφιση.

Οι πιο… απολαυστικές τούμπες ήταν της Ελευθερίας η οποία όμως στο τέλος έβαλε τα κλάματα επειδή δεν έδωσε την πόζα που ήθελε αλλά και προς το τέλος εκείνες της Σπυρούλας η οποία δεν κατάφερνε να έχει ισορροπία και έπεφτε… θεαματικά, προκαλώντας το απίστευτο γέλιο στην κριτή και τις coaches του παιχνιδιού.

 

Ποια κατάφερε, αλήθεια, να μείνει περισσότερο πάνω στον ταύρο;

 

Μετά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν οι διαγωνιζόμενες του GNTM για να πετύχουν το καλύτερο «κλικ», έφτασε η ώρα της «κρίσης».

Τις καλύτερες φωτογραφίες της δοκιμασίας, σύμφωνα με τους κριτές, έδωσαν η Κάτια, η Άννα και η Κωνσταντίνα και τελικά το αβαντάζ για την επόμενη δοκιμασία πήραν η Κωνσταντίνα και η Άννα.

Όσο για τις χειρότερες τρεις λήψεις, αυτές ήταν της Γκλόριας, της Ασημίνας και της Όλγας.

Ποια αποχώρησε τελικά από το ριάλιτι μοντέλων; H Γκλόρια.

 

Λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου το 21χρονο μοντέλο έκανε την πρώτη της ανάρτηση θέλοντας να ευχαριστήσει τους followers της για τα μηνύματα συμπαράστασης.

«Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τα όμορφα μηνύματα και τη στήριξή σας. Μου δίνετε πάρα πολύ δύναμη, θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους. Μην αλλάξετε για κανέναν»,έγραψε στα Instastories η Γκλόρια.

 
 
Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της