«24 ΩΡΕΣ» με τον χαρισματικό Μιχάλη Μεταξά

 
Ο νεαρός με το σύνδρομο Tourette... μαγεύει με τις μελωδίες του Το μπούλινγκ, οι φοβίες, η παραμόρφωση και ο ξυλοδαρμός… Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 21:15, η εκπομπή-ντοκιμαντέρ «24 ΩΡΕΣ» συναντά τον ταλαντούχο Μιχάλη Μεταξά, ένα πρόσωπο με εκ γενετής παραμόρφωση… ένα νεαρό που πέρασε από 30 εγχειρήσεις, βίωσε το μπούλινγκ στο χειρότερο βαθμό του και σήμερα εξελίσσεται σ’ ένα σπάνιο θαύμα ζωής.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Γεννήθηκε σχεδόν κωφός και με το σύνδρομο Tourette, μεγάλωσε μέσα σε νοσοκομεία και τώρα μιλά 5 γλώσσες, συμμετέχει σε μπάντα, ορχήστρα και φιλαρμονική, ενώ προκαλεί έκπληξη και το γεγονός πως όταν παίζει μουσική, εξαφανίζονται διά μαγείας όλα τα συμπτώματα του συνδρόμου του…
 
Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου μάς συστήνει τον 30χρονο Μιχάλη που εντυπωσιάζει με τις μουσικές σπουδές του, τις δεξιότητες και τα όνειρά του, αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορεί να αρνηθεί ότι φέρει ακόμη ανοικτές πληγές μέσα στην ψυχή του. Δεν κατάφερε ποτέ να ζήσει όπως ένα φυσιολογικό παιδί και μετέπειτα όπως ένας φυσιολογικός νεαρός άνδρας, αφού ήρθε στον κόσμο με πολλά προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων και το σύνδρομο που τον αναγκάζει να κάνει σπαστικές κινήσεις, όπως γύρισμα της κεφαλής και των ματιών του (τικ), δημιουργώντας του, επιπρόσθετα, και διάφορους ψυχαναγκασμούς. Κοιτώντας πίσω στο παρελθόν θυμάται ότι τα συμπτώματα, αλλά και η όψη του προσώπου του ήταν στο επίκεντρο της κοροϊδίας των άλλων παιδιών.
 
Συγκεκριμένα, είχε βιώσει τον απόλυτο ρατσισμό που σε μία περίπτωση έφτασε μέχρι και στον αναίτιο ξυλοδαρμό του. Σε πρώτο πλάνο και οι γονείς, αλλά και οι φίλοι του, οι οποίοι κάνουν λόγο για ένα σπάνιο και άκακο άνθρωπο! Τι κι αν τα ζωτικά του όργανα βρίσκονται σε ανάποδη θέση, τι κι αν το μπούλινγκ που έζησε... του προκαλεί μέχρι και σήμερα φοβία και δυσκολεύεται να βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο, ο ίδιος βρίσκει διέξοδο μέσα από τη μουσική!
 
Εντυπωσιάζει τα πλήθη με τις μελωδίες του, αρίστευσε στις σπουδές του και ονειρεύεται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Ποιοι είναι οι στόχοι του για το μέλλον; Γιατί τον κυριεύει το άγχος όταν βρεθεί ενώπιον μικρών παιδιών; Ποια μηνύματα στέλνει και τι φοβάται περισσότερο απ’ όλα; Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, έρχεται ένα ιδιαίτερο επεισόδιο όπου ένας ξεχωριστός άνθρωπος θα μαγέψει με το ταλέντο και το μεγαλείο της ψυχής του! «24 ΩΡΕΣ»: Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 21:15 και κάθε Σάββατο την ίδια ώρα, από τον ALPHA Κύπρου.

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!