To «Big Brother» επιστρέφει! Θα το βλέπουμε στο Sigma!

 
Ένα reality show από τα παλιά επιστρέφει την ελληνική τηλεόραση και μάλιστα δεν είναι κάποιο τυχαίο αλλά το πρώτο προβλήθηκε ποτέ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης! Ο λόγος φυσικά για το Big Brother! 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το reality show, θα παρακολουθούμε και στην Κύπρο σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του καναλιού ΣΙΓΜΑ.
 
"Τα δικαιώματα του Big Brother εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ – που ως γνωστόν είναι στρατηγικός συνεργάτης του ΣΙΓΜΑ - από την εταιρία Endemol Shine International  και θα ενταχθεί σύντομα στο πρόγραμμα των δύο σταθμών" αναφέρει η ανακοίνωση. 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Να σημειωθεί ωστόσο ότι φέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μετάδοσή του ενώ το επιτυχημένο ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα.
 
Το τελευταίο κανάλι που είχε προβάλει πάντως το Big Brother στην Ελλάδα, ήταν ο Alpha το 2010 με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά. Τότε το show ξεκίνησε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010 και έληξε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011.
 
 

 

H Έλενα Πολυκάρπου μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε πως τα επικρατέστερα ονόματα είναι η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την δημοσιογράφο στην πρωινή εκπομπή του Open, ένας από τους δύο θα αναλάβει τα ηνία του Big Brother.

 
 

Το Big Brother έρχεται στον ΣΚΑΪ και ο Γιώργος Λιάγκας… «μακριά από μένα και όπου θέλει ας πάει». Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να αναλάβει το διάσημο reality, το οποίο αν το κανάλι προλάβει θα το δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν, τους πρώτους μήνες του 2020.

«Πέρυσι ήταν να το κάνει ο ΑΝΤ1. Δεν το πήρε τελικά, θα το έκανα εγώ που ήμουν σε καθεστώς να μην κάνω τίποτα. Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση. Καταρχήν, οι άνθρωποι το έκλεισαν προχθές το βράδυ στις Κάννες. Χθες έπεσαν οι υπογραφές. Δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Δεν θα το έκανα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και εξήγησε:

«Είναι μεγάλη επιτυχία για τον ΣΚΑΪ που εξασφάλισε αυτό το προϊόν και πιστεύω ότι θα πάει και καλά. Εμένα, όμως, δεν μου αρέσει να κάνω reality. Έχω κάνει talent show. Εδώ είναι ένα reality που παίζει με τους χαρακτήρες των ανθρώπων, καλά κάνουν. Άλλο να το συζητάμε και να κάνουμε πλάκα και άλλο να το παρουσιάζουμε. Δεν θα ήθελα να το παρουσιάσω εγώ. Ο εγκλεισμός βγάζει ακραία συναισθήματα, τη σεξουαλική μορφή, το ξεκατίνιασμα…».

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου