To «Big Brother» επιστρέφει! Θα το βλέπουμε στο Sigma!

 
Ένα reality show από τα παλιά επιστρέφει την ελληνική τηλεόραση και μάλιστα δεν είναι κάποιο τυχαίο αλλά το πρώτο προβλήθηκε ποτέ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης! Ο λόγος φυσικά για το Big Brother! 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το reality show, θα παρακολουθούμε και στην Κύπρο σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του καναλιού ΣΙΓΜΑ.
 
"Τα δικαιώματα του Big Brother εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ – που ως γνωστόν είναι στρατηγικός συνεργάτης του ΣΙΓΜΑ - από την εταιρία Endemol Shine International  και θα ενταχθεί σύντομα στο πρόγραμμα των δύο σταθμών" αναφέρει η ανακοίνωση. 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Να σημειωθεί ωστόσο ότι φέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μετάδοσή του ενώ το επιτυχημένο ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα.
 
Το τελευταίο κανάλι που είχε προβάλει πάντως το Big Brother στην Ελλάδα, ήταν ο Alpha το 2010 με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά. Τότε το show ξεκίνησε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010 και έληξε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011.
 
 

 

H Έλενα Πολυκάρπου μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε πως τα επικρατέστερα ονόματα είναι η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την δημοσιογράφο στην πρωινή εκπομπή του Open, ένας από τους δύο θα αναλάβει τα ηνία του Big Brother.

 
 

Το Big Brother έρχεται στον ΣΚΑΪ και ο Γιώργος Λιάγκας… «μακριά από μένα και όπου θέλει ας πάει». Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να αναλάβει το διάσημο reality, το οποίο αν το κανάλι προλάβει θα το δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν, τους πρώτους μήνες του 2020.

«Πέρυσι ήταν να το κάνει ο ΑΝΤ1. Δεν το πήρε τελικά, θα το έκανα εγώ που ήμουν σε καθεστώς να μην κάνω τίποτα. Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση. Καταρχήν, οι άνθρωποι το έκλεισαν προχθές το βράδυ στις Κάννες. Χθες έπεσαν οι υπογραφές. Δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Δεν θα το έκανα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και εξήγησε:

«Είναι μεγάλη επιτυχία για τον ΣΚΑΪ που εξασφάλισε αυτό το προϊόν και πιστεύω ότι θα πάει και καλά. Εμένα, όμως, δεν μου αρέσει να κάνω reality. Έχω κάνει talent show. Εδώ είναι ένα reality που παίζει με τους χαρακτήρες των ανθρώπων, καλά κάνουν. Άλλο να το συζητάμε και να κάνουμε πλάκα και άλλο να το παρουσιάζουμε. Δεν θα ήθελα να το παρουσιάσω εγώ. Ο εγκλεισμός βγάζει ακραία συναισθήματα, τη σεξουαλική μορφή, το ξεκατίνιασμα…».

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες