Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων της πολυαναμενόμενης συναυλίας της Celine Dion

  17/10/2019 11:15
Ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων της πολυαναμενόμενης συναυλίας της Celine Dion

Ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων της πολυαναμενόμενης συναυλίας της Celine Dion

  17/10/2019 11:15
 
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις, τιμές και διαδικασία αγοράς εισιτηρίου! 
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων της πολυαναμενόμενης συναυλίας της παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριας Celine Dion στο  Στάδιο Γ.Σ.Π. στη Λευκωσία, στις 2 Αυγούστου 2020, έχει αρχίσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Από την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ. τοπική ώρα, μέσω της ιστοσελίδας SoldOut Ticket, το κοινό θα μπορεί να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο της συναυλίας.

Σημειώνεται πως η δημιουργία λογαριασμού αποκλειστικά για τη συναυλία της Celine Dion επιβάλετε από την ιστοσελίδα SoldOut Ticket, καθώς αποτελεί τη μόνη επίσημη εταιρεία διάθεσης και διαχείρισης πώλησης εισιτηρίων για την εν λόγω συναυλία στην Κύπρο.
Δημιουργία λογαριασμού εδώ: https://celinedioncyprus.soldoutticketbox.com/


 
Οι τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία στην Κύπρο ξεκινούν από τα 59 ευρώ (early-bird αρένα) και φτάνουν έως και τα 499 ευρώ για όσους επιθυμούν να κάνουν κράτηση στα VIP Executive Boxes. Platinum Seats μπορείτε να βρείτε στην τιμή των 349 ευρώ ενώ για τα Golden Seats στα 299 ευρώ.
 
Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του διοργανωτή, Moonlight Show Productions, στο Facebook ή στο 70 00 70 66.
 
Διοργανωτής: MOONLIGHT SHOW PRODUCTIONS LTD | marketing@moonlightshow.com
Εισιτήρια: SOLD OUT TICKETS


 

Η παγκόσμια περιοδεία “Courage”, που προωθεί τον πρώτο αγγλόφωνο δίσκο της Celine Dion μετά από 6 χρόνια, ξεκίνησε στις 18 Σεπτεμβρίου από το Κεμπέκ του Καναδά και θα κάνει στάσεις σε περίπου 100 χώρες ανά τον κόσμο. Ήδη αρκετές συναυλίες της περιοδείας έγιναν sold-out αμέσως μετά το άνοιγμα της προπώλησης, γεγονός που αποδεικνύει την αγωνία των εκατομμυρίων fans της Celine Dion να την απολαύσουν από κοντά.
 
Για λεπτομέρειες όσον αφορά τις υπόλοιπες συναυλίες της γνωστής τραγουδίστριας στο  εξωτερικό, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Celine Dion: https://www.celinedion.com/.   
 
http://www.celinedion.com/
https://www.facebook.com/celinedion/
https://twitter.com/celinedion
https://www.instagram.com/celinedion
@CelineDion
#CourageWorldTour
www.aegpresents.com
 

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας