Globetrotters: Άγριος καβγάς «Το παρακάνεις κι εκνευρίζομαι, άντε γαμ…»

 

«Το έχεις κουράσει, μαλ… Δεν ξέρεις να βάζεις τελεία; Όλο τις ίδιες μαλ… λες».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μπορεί να είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, ωστόσο, έχουν και τα καβγαδάκια τους. Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη “αρπάχτηκαν” άσχημα στο γύρισμα για το Globetrotters, όμως, μετά από λίγα λεπτά τα ξαναβρήκαν.

 

Η αρχή έγινε όταν ο Χάρης είπε: «Δεν έχω σκοπό να κυκλοφορήσω γυμνός στο δωμάτιο» και η Αντελίνα απάντησε με μία, έτσι, δόση ειρωνείας: «Τέτοια πράγματα μπροστά μου δεν κάνει ποτέ».

«Τι μαλ… είναι αυτές που λες; Μα τω Θεώ εκνευρίζομαι, το παρακάνεις! Άντε γαμ…», είπε ο Χάρης εκνευρισμένος. «Δεν γαμ…» απάντησε η Αντελίνα κι έφυγε από δίπλα του.

Ο καβγάς, όμως, συνεχίστηκε και μετά με τον Χάρη να της λέει: «Να έχεις μέτρο, δεν είπα ότι δεν έχω χιούμορ. Να έχεις μέτρο όμως. Το έχεις κουράσει, μαλ… Δεν ξέρεις να βάζεις τελεία; Όλο τις ίδιες μαλ… λες.

 

Αφού ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη ολοκλήρωσαν με επιτυχία την αποστολή του πρώτου τους προορισμού στο Globetrotters, ξεκίνησαν για τον επόμενο προορισμό τους.

Από το κρύο της Νέας Ζηλανδίας, ο Χάρης και η Αντελίνα προσγειώθηκαν στη ζέστη και την υγρασία του Βιετνάμ, με πρώτη τους αποστολή από τον Πέτρο να γίνουν αγρότες σε ορυζώνα, ενώ στη δεύτερη έπρεπε να πείσουν τις Βιετναμέζες να τους χαρίσουν γυναικεία πιτζάμα φορεμένη.

Στο τέλος της πρώτης μέρας, οι δυο τους γύρισαν στο ξενοδοχείο. Πήραν ένα κομμάτι γλυκό, έβαλαν πάνω κεράκια και έκαναν έκπληξη στη μεγάλη τους κόρη που είχε γενέθλια. Της τραγούδησαν τα “χρόνια πολλά” μέσω Skype, με την Αντελίνα να μην αντέχει και να ξεσπάει σε κλάματα.

«Είναι τα πρώτα γενέθλια της Μελωδίας από τα οποία λείπουμε, για δουλειά είμαστε. Είναι μεγάλο κορίτσι πια, εννιά χρονών σήμερα, αντιλαμβάνεται ότι όλα γίνονται για εκείνη και την αδερφή της. Το σπρώχνω, το καταπιέζω, μπορώ να το ελέγξω και όταν πάω επάνω θα κλάψω σαν κοριτσάκι πέντε χρονών γιατί μου λείπουν τα παιδιά μου», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

 

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τον καβγά της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη στην εκπομπή Globetrotters!

Όπως είπε η παρουσιάστρια το είδε πρώτη φορά χθες βράδυ, την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου και έπεσε κάτω από τα γέλια.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει σήμερα να το έχει παίξει όλη η ελληνική τηλεόραση. Δεν την είχα πάρει χαμπάρι αυτήν την εκπομπή και την πέτυχα χθες στο ζάπινγκ στη σκηνή μέσα στις λάσπες. Εκεί που πήγε η Αντελίνα να χαϊδέψει έναν σκύλο και πήγε να την δαγκώσει. Και μετά από λίγο λέει στον Χάρη πολύ χαριτωμένα “χάιδεψε το σκυλάκι”.

Και πάει να το χαϊδέψει και του δαγκώνει το χέρι. Εντάξει, εκείνη την ώρα είπα “ντροπή σου Ελένη, αλλά έπεσα κάτω από τα γέλια”. Εν τω μεταξύ μπορεί όντως να έχουν παρεξηγηθεί εκείνη τη στιγμή, αλλά είναι ένα κανονικό ζευγάρι. Έχουν βρει τον τρόπο να περνάνε καλά. Τι φαντάζεται ο κόσμος; Ότι είναι όλα τέλεια; Κανονικοί άνθρωποι είναι. Το ξέρουν πως τους γράφει μια κάμερα. Είναι συμπαθέστατοι και οι δύο»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»