Τα νεύρα του Μπράτη, η λιποθυμία, οι άκυρες πόζες και η παίκτρια που έφυγε!

 

Ο Μάριος Καζάκος ήταν ο φωτογράφος που θα απαθανάτιζε τα κορίτσια. To concept της φωτογράφησης είχε να κάνει με δερμάτινες τσάντες και τα κορίτσια έπρεπε να βγάλουν καλές πόζες θέτοντας ως πρωταγωνιστή στη φωτογραφία τους την τσάντα που θα κρατούσαν και όχι τους εαυτούς τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Όπως τούς είπε ο Άγγελος Μπράτης, θα έπρεπε τα κορίτσια να ποζάρουν περίεργα και όχι συνηθισμένα ή όπως έχουμε συνηθίσει καθώς θέλουν να δουν οι κριτές πόση φαντασία έχουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #GNTMgr Spoiler! Αυτή η παίκτρια αποχωρεί από το παιγνίδι την Δευτέρα!

Τα περισσότερα κορίτσια όταν βρέθηκαν στον χώρο ανάμεσα στα κοντέινερ που έπρεπε να γίνει η φωτογράφηση, έδειξαν να αγχώνονται. Κάποιες μάλιστα τόλμησαν να πουν ότι φοβούνται καθώς πριν την ανακοίνωση της δοκιμασίας, δεν ήξεραν τι τις περιμένει.

Δύσκολη στιγμή ήρθε για την Κέισι καθώς λόγω του αβαντάζ που είχε από την προηγούμενη φωτογράφηση έπρεπε να επιλέξει τρεις συμπαίκτριές της που θεωρούσε πως έπρεπε να περάσουν πρώτες τη δοκιμασία.

 

Δείτε πώς ακριβώς αντέδρασαν τα κορίτσια όταν βρέθηκαν στον χώρο της φωτογράφισης και άκουσαν τη δοκιμασία στην οποία πρέπει να υποβληθούν.

 

Μία από τις κοπέλες που συμμετείχε, αμέσως μετά το τέλος της φωτογράφισής της ξαφνικά κατέρρευσε!

Ο λόγος για την Άννα Χατζή η οποία δεν πρόλαβε καλά καλά να κατέβει από το σετ της φωτογράφισης και ξαφνικά έβαλε τα κλάματα και έδειχνε έτοιμη να λιποθυμήσει.

Η Έλενα Χριστοπούλου έτρεξε κοντά της και τη βοήθησε να βγάλει την μπλούζα με τα μακριά μανίκια που φορούσε.

Η αφόρητη ζέστη (τα γυρίσματα έγιναν τον περασμένο Ιούλιο) εκείνη την ώρα και η αρκετή ώρα που βρισκόταν κάτω από τον ήλιο, έκανε την Άννα να νιώσει δυσφορία, τόσο που η ίδια έβαλε τα κλάματα και δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Τελικά, οι κριτές αποφάσισαν, προκειμένου να μη συμβεί κάτι παρόμοιο και στις υπόλοιπες κοπέλες, να αλλάξουν σετ φωτογράφισης σε ένα πιο σκιερό μέρος.

Η κοπέλα σύντομα άρχισε να συνέρχεται όμως όπως σχολίασαν οι συμπαίκτριές της ένας ακόμα λόγος που επιβάρυνε την όλη της κατάσταση ήταν και το γεγονός ότι άκουγε την ώρα της φωτογράφισης τη σκληρή κριτική των κριτών οι οποίοι δεν ήταν ικανοποιημένοι με τις πόζες της.

 

Πάντως δεν έλειψαν και οι στιγμές που η Ζενεβιέβ τα πήρε στο κρανιό ενώ δεν έλειψαν και οι φωνές του Μπράτη!

 

Τα κορίτσια βρέθηκαν στο πλατό μπροστά στους κριτές για να μάθουν αν είχαν δώσει σωστή φωτογραφία και έτσι ακριβώς όπως την ήθελαν.

Αν και ήρεμος άνθρωπος και προσωπικότητα που δεν προτιμάει τις εντάσεις, ούτε βέβαια τις προκαλεί, στο πλατό του ρίαλιτι μοντέλων, ο Άγγελος Μπράτης δεν κατάφερε να συγκρατηθεί με διαγωνιζόμενη. 

Η... τυχερή που τα άκουσε από τον γνωστό σχεδιαστή ήταν η Άννα Χατζή η οποία μετά τη φωτογράφισή της κατέρρευσε καθώς είχε πολλή ζέστη και τα κορίτσια φωτογραφίζονταν κάτω από τον καυτό ήλιο.

Η νεαρή κοπέλα άκουσε από τους κριτές πως δεν ήταν καλή η πόζα της και τότε η Άννα, η οποία και στο παρελθόν έχει δείξει πως είναι αντιδραστική, θέλησε να δικαιολογηθεί για την κακή επίδοσή της. Κάποιος σχολιασμός του Άγγελου Μπράτη την... ερέθισε ακόμα περισσότερο και τελικά έφτασε να διαπληκτίζεται με τον γνωστό Έλληνα σχεδιαστή.

Ο Άγγελος Μπράτης έγινε τόσο έξαλλος με την Άννα που έφτασε να της πει: «Δε σε κρατά κανείς με το ζόρι».

Η νεαρή κοπέλα έδειξε ακόμα πιο θυμωμένη με όλα όσα είχαν συμβεί ανάμεσά τους ενώ έδειξε ακόμα πιο ενοχλημένη όταν οι κριτές της είπαν πως δεν ακούει κανέναν και πως έχει άποψη επί παντός επιστητού.

 

Την καλύτερη φωτογραφία χάρισε η Ελευθερία Καρναβά η οποία είχε κερδίσει και το golden pass.

Δείτε το βίντεο κατά το οποίο η Ελευθερία αποθεώνεται από τους κριτές.

 

Οι χειρότερες φωτογραφίες ήταν αυτές της Άννας Χατζή και της Λυδιάς Κατσανικάκη ενώ στην υποψήφια τριάδα προς αποχώρηση βρέθηκε και η Άννα Μαρία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποια αποχώρησε:

 

Στις πρώτες της δηλώσεις η Λυδία εμφανίστηκε ενοχλημένη! 

Είναι λίγες οι μέρες που οι διαγωνιζόμενες μπήκαν στο σπίτι του GNTM, οι “FF” έχουν ξεπεράσει κιόλας την “τριάδα φωτιά” και έχουν πει σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, όλα όσα είχαν πει η Μέγκι, η Μικαέλα και η Εύη σε όλο τον περσινό κύκλο.

Οι FF του GNTM συνεχίζουν απτόητες να μιλούν προσβλητικά και να ειρωνεύονται χωρίς έλεος και μάλιστα γελώντας την Ελευθερία Καρναβά. Μετά την αποχώρηση της Λυδίας Κατσανικάκη, η πεντάδα άραξε στον κήπο και η Μαρτίνα με την Σουζάνα έβγαλαν τα… φτυάρια, ενώ οι υπόλοιπες γελούσαν και συμφωνούσαν.

Κάτια: «Τώρα που άδειασε το δωμάτιο, η γλυκιά μας η “έκτη παρουσία” τι θα κάνει;».

Μαρτίνα: «Μπαίνει μέσα η Ελευθερία και αρχίζει και λέει “το βράδυ μην κάνετε φασαρία γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και θέλω να κοιμηθώ”. Και της λέω “άμα δεν αντέχεις, σήκω και φύγε, άδειασε ένα κρεβάτι”. Και μου λέει “εγώ δεν πρόκειται να φύγω από το δωμάτιο”. Της λέω “άμα δεν σου αρέσει, σήκω και φύγε, είμαστε περισσότερες”».

Σουζάνα: «Η “έκτη παρουσία” που ονομάζεται Ελευθερία Καρναβά είπαμε τύπου τι θα κάνει, αν θα αλλάξει δωμάτιο και είπε ότι δεν θέλει να αλλάξει δωμάτιο, αλλά οι υπόλοιπες είπαν ότι μπορεί να πάνε στο μεγάλο δωμάτιο και να αράξουν εκεί».

 

Tι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας; 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»