Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Εννιασέλιδη επιστολή – κόλαφος του Αλέξανδρου Ρήγα για τη ματαίωση του «Room Service Πλιζ»

  15/10/2019 11:34
Εννιασέλιδη επιστολή – κόλαφος του Αλέξανδρου Ρήγα για τη ματαίωση του «Room Service Πλιζ»

Εννιασέλιδη επιστολή – κόλαφος του Αλέξανδρου Ρήγα για τη ματαίωση του «Room Service Πλιζ»

  15/10/2019 11:34
 

Μετά το θρίλερ με την τηλεοπτική σειρά «Room Service Πλιζ», ο Αλέξανδρος Ρήγας θέλησε μέσω μιας εννιασέλιδης επιστολής του που εξασφάλισε αποκλειστικά το Πρω1νό να τοποθετηθεί πάνω στα γεγονότα που συνέβησαν και οδήγησαν στη ματαίωση της σειράς στον ΣΚΑΙ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μέσω της επιστολής του ο Αλέξανδρος Ρήγας καταγγέλει αναβολές στην έναρξη γυρισμάτων, προχειρότητα από την παραγωγή, με τα σκηνικά να μην είναι συνεχώς έτοιμα ώστε να μπορέσει να πάει παρακάτω τα γυρίσματα, καθώς επίσης και το γεγονός ότι υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ στις 2 Οκτωβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ωστόσο η εκπομπή «Το Πρωινό» παρουσίασε για πρώτη φορά την απάντηση της εταιρείας παραγωγής.

«Λυπούμαστε που ο κύριος Ρήγας, αντιλαμβανόμενος την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται, καταφεύγει για ακόμη μια φορά σε αυτό που πολύ καλά γνωρίζει: τη μυθοπλασία. Δεν θα επεκταθούμε περεταίρω, καθώς ήδη έχουμε δρομολογήσει τις νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας και της ζημιάς που έχουμε υποστεί ή θα υποστούμε και στο μέλλον εξαιτίας του», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Δείτε εδώ όσα μετάφεραν στο Πρω1νό από την επιστολή του Αλέξανδρου Ρήγα:

Ο Κώστας Καραφώτης ήταν ένα από τα πρόσωπα που θα βλέπαμε στη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, Room Service Πλιζ. Ενώ τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει, οι πολλές αναβολές και οι καθυστερήσεις οδήγησαν στην ματαίωση του σίριαλ. Ο Κώστας Καραφώτης σημειώνει στους δημοσιογράφους: «Ειδοποιηθήκαμε όλοι κανονικά ότι δεν θα γίνει το Room Service Πλιζ. Υπάρχουν κάποιοι που πληρώθηκαν και κάποιοι που δεν πληρώθηκαν».

Στην 9σελιδη επιστολή του ο Αλέξανδρος Ρήγας αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «Στις 4 Οκτώβρη μου εστάλη και υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Δύο μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο ΣΚΑΪ μου ανακοινώνει τη μη μετάδοση της σειράς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας