Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Κι όμως ο Ανδρέας παρακολουθεί τον ανταγωνισμό φανατικά! «Εγώ βλέπω #GNTMgr»

  15/10/2019 10:53
Κι όμως ο Ανδρέας παρακολουθεί τον ανταγωνισμό φανατικά! «Εγώ βλέπω #GNTMgr»

Κι όμως ο Ανδρέας παρακολουθεί τον ανταγωνισμό φανατικά! «Εγώ βλέπω #GNTMgr»

  15/10/2019 10:53
 

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν, καθώς η δουλειά του και όσα παρουσιάζει στο κοινό βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση. Aπαντά για την τηλεθέαση στις «8 Λέξεις» και το φημολογούμενο κόψιμο της σειράς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τον Ανδρέα Γεωργίου συνάντησε στο αεροδρόμιο ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου. Ο σεναριογράφος και ηθοποιός απάντησε σε όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο GNTM!

Συγκεκριμένα είπε ο ηθοποιός και σεναριογράφος: «Εγώ βλέπω το GNTM. Είναι ένα πρόγραμμα εντελώς διαφορετικό από το δικό μας… Το βλέπω, αλλά για να ξεκαθαρίσουμε δεν το βλέπω την ώρα της προβολής του… Είναι ένα πρόγραμμα που μου αρέσει, έχει ωραία αισθητική, καλό γύρισμα, μου αρέσει… και το βλέπω»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραδοσιακοί χοροί και πανηγύρια στήθηκαν για την Brooke στην Κέρκυρα!

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός απάντησε πρώτη φορά για την τηλεθέαση των 8 Λέξεων, ενώ διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον ΣΚΑΙ να σκέφτεται το κόψιμο της σειράς.

«Είμαστε σε ένα κανάλι που είχε μικρότερη τηλεθέαση από άλλα κανάλια που ήμασταν. Το κανάλι αυτό θέλει να προσθέσει τη μυθοπλασία στο πρόγραμμά του και θα βοηθήσουμε να το χτίσει. Και αυτό κάνουμε. Δε χτίζεται από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν υπάρχει deadline για τη σειρά. Δεν υπάρχουν αυτά. Έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία με το κανάλι. Είμαστε σε καθημερινή επαφή και παρακολουθούμε όλα τα κοινά» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας