Έφυγε πολύ μαλλί στο #GNTMgr! Έγιναν ολοκαίνουργιες από πάνω μέχρι κάτω

 
 
Η ώρα του makeover έφτασε! Τα 20 υποψήφια μοντέλα του GNTM έπρεπε να μεταμορφωθούν από κορίτσια της διπλανής πόρτας σε high fashion models, με τους hair experts Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα να επιμελούνται τα νέα looks.  Τα τηλεφωνήματα στα αγόρια, τα κλάματα, η συγκίνηση και ο έρωτας...
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Όταν τα κορίτσια μπήκαν στο χώρο, είδαν κρεμασμένες φωτογραφίες διάσημων μοντέλων. Η κάθε μία έπρεπε να πάρει μία φωτογραφία και να υιοθετήσει το μαλλί του μοντέλου.

 

Μόλις η Βίκυ Καγιά έδωσε το… σύνθημα, όλες έτρεξαν να πάρουν φωτογραφία, εκτός από την Σουζάνα Κουόλ. Η Καγια και η Χριστοπούλου ζήτησαν  εξηγήσεις για τη στάση της, με την παίκτρια να τονίζει ότι δεν κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει.

Η μόνη φωτογραφία που είχε μείνει κρεμασμένη ήταν μία με πάρα πολύ κοντό μαλλί και στη Σουζάνα δεν άρεσε καθόλου, παθαίνοντας το πρώτο σοκ. Το δεύτερο ήρθε στη συνέχεια, όταν τους ανακοινώθηκε ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα κρατήσουν τη φωτογραφία που επέλεξαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Οι hair experts Νικόλας Βιλλιώτης και Ταξιάρχης Ζολώτας είχαν επιλέξει για την Σουζάνα το σχεδόν ξυρισμένο κεφάλι, με την παίκτρια να βάζει τα κλάματα και τις υπόλοιπες να έχουν σοκαριστεί επίσης και να μένουν άφωνες.

Κάποιες από τις κοπέλες έκλαιγαν, κάποιες άλλες αντέδρασαν, καμία όμως δεν είχε την επιλογή να μην υποστεί τις αλλαγές που είχαν επιλέξει οι ειδικοί να κάνουν.
 

 

Η Ελευθερία Καρναβά πήγε στο δωμάτιο των FF του GNTM αναγκαστικά, επειδή εκεί υπήρχε το μόνο διαθέσιμο κρεβάτι. Η πεντάδα δεν την ήθελε από την αρχή και της είχαν δώσει να καταλάβει πως δεν είναι και τόσο επιθυμητή εκεί μέσα.

Στο σημερινό επεισόδιο, λοιπόν, η Ελευθερία έκανε το “λάθος” να κάτσει δίπλα στην Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία θεώρησε πως δεν χωράνε και της ζήτησε με… ευγενικό τρόπο να φύγει από δίπλα της.

Κ.Τ.: Ναι βρε Ελευθερία μου, δεν πας να κάτσεις εκεί πέρα σε παρακαλώ γιατί δεν χωράς εδώ;

ΕΛ.Κ.: Δεν χωράμε;

Κ.Τ.: Καθόλου!

Όλα τα… λεφτά το πρόσωπο της Κάτιας, όταν η Ελευθερία σηκώθηκε από τον καναπέ.

 

H Μαρία Μιχαλοπούλου, όπως και πολλές άλλες κοπέλες, αντέδρασαν στις αλλαγές που τις περίμεναν.

Και το αστείο είναι ότι η αλλαγή της Μαρίας δεν είναι μεγάλη, αφού τόσο η Έλενα Χριστοπούλου όσο και η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχουν ζητήσει από τους κομμωτές να της κάνουν αφέλειες.

Έλα, όμως που αυτό ακριβώς είναι που ενοχλεί τη Μαρία! Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία είπε και ξαναείπε στους κριτές πως το μόνο που δεν θέλει είναι να αποκτήσει αφέλειες. «Θα έδινα τη... σπλήνα μου για να μη μου κάνουν αυτό το λουκ» είπε on camera η Μαρία θέλοντας να δώσει έμφαση στην ανάγκη της να μεταπείσει τους κριτές.

Η νεαρή κοπέλα μάλιστα τούς είπε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να κουρευτεί γουλί!

Δείτε το σχετικό βίντεο...

 

Κάποια από τα κορίτσια του GNTM, στο makeover που έγινε, έκοψαν τα μακριά μαλλιά τους, τα οποία δόθηκαν στον σύλλογο “Άλμα ζωής” για τις γυναίκες που νοσούν από καρκίνο.

Αφού τελείωσε το makeover, η εκπρόσωπος του συλλόγου παρέλαβε τις κοτσίδες και μίλησε στα κορίτσια για το πόσο σημαντικό ήταν αυτό που έκαναν. Την ώρα της ομιλίας της, η Μαρίνα Γρηγορίου δεν άντεξε, ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε.

Εκπρόσωπος συλλόγου “Άλμα ζωής”: «Είναι ένας σύλλογος που δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στην Ελλάδα. Στόχος του είναι στηρίζει τις γυναίκες που νοσούν από καρκίνο του μαστού, αλλά και να αφυπνίζει τις γυναίκες για την πρόληψη. Γι’ αυτό είμαι κι εγώ ανάμεσά σας, γιατί νόσησα πριν από 12 χρόνια από καρκίνο του μαστού, οπότε μπορώ να καταλάβω πώς νιώθει μια γυναίκα άμα χάνει τα μαλλιά της.

Και γι’ αυτό το λόγο είμαι εδώ για να σας ευχαριστήσω γι’ αυτή την προσφορά σας στο “Άλμα ζωής”, το οποίο είναι πολύ σημαντικό γιατί από αυτά τα μαλλιά θα φτιαχτούν περούκες για τις γυναίκες, οι οποίες νοσούν από καρκίνο. Είναι ένα πράγμα που το υλοποιούμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχουμε μαζέψει πάνω από 30.000 κοτσίδες…», είπε η εκπρόσωπος του συλλόγου “Άλμα ζωής” κι εκείνη τη στιγμή η Μαρίνα Γρηγορίου ξέσπασε σε κλάματα κι έφυγε.

«Είμαι γενικά πολύ ευαίσθητη σε αυτά τα θέματα κι επειδή έχω περάσει και κάτι, όχι εγώ, κάτι οικογενειακό, εκείνη την ώρα νομίζω ότι “λύγισα” και απλώς έφυγα, δεν μπορούσα να ηρεμήσω», είπε η Μαρίνα Γρηγορίου.

 

Πάντως, πράγματι όλα τα κορίτσια άλλαξαν πλήρως στην εξωτερική τους εμφάνιση. Το σοκ για τις περισσότερες ήταν μεγάλο, ειδικά για εκείνες που δεν τους άρεσαν όσα τους πρότειναν οι ειδικοί και περίμεναν να δουν πόσο πολύ έχουν αλλάξει στον συνδυασμό κόψιμο και χρώμα.

 

Μια ατάκα που “πέταξε” η Ελευθερία Καρναβά στο GNTM προκάλεσε νευρικό γέλιο στην Έλενα Χριστοπούλου και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί.

Ε.Χ.: Καταλαβαίνεις ότι είσαι σαν ένα κορίτσι που περπατάει στο Παρίσι αυτή τη στιγμή; Έχεις τέτοιο λουκ Παριζιάνας; Ενός μοντέρνου κοριτσιού πολύ όμορφου;

Ε.Κ.: Ναι, ενός μοντέρνου κοριτσιού.

Ε.Χ.: Πολύ όμορφου;

Ε.Κ.: Ναι.

Ε.Χ.: Στο Παρίσι;

Ε.Κ.: Και στο Παρίσι και παντού.

Ε.Χ.: Και που αλλού θα σε έβλεπες; Θα σε έβλεπες σε να περπατάς σε ένα show και να ανοίγεις ένα show;

Ε.Κ.: Παρουσιάστρια;

Με την τελευταία απάντηση της Ελευθερίας, η Έλενα Χριστοπούλου δεν άντεξε και την έπιασε νευρικό γέλιο.

Δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει η coach…

 

Τον ενημέρωσε για την αλλαγή στα μαλλιά της…

Μετά το makeover που έκαναν τα κορίτσια του GNTM, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για λίγο στο τηλέφωνο με έναν δικό τους άνθρωπο. Η Χαρά Παππά, όπως ήταν λογικό, πήρε τον σύντροφό της, τον διάσημο Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί.

«Είμαι καλά, είχαμε το make over αυτή την εβδομάδα, κόψαμε τα μαλλιά μας. Λοιπόν, έχω ένα καινούργιο κούρεμα. Μωρό μου, θυμάσαι την Τόκιο από το La Casa De Papel; Έχω το ίδιο κούρεμα τώρα. Είμαι πολύ καλή στις δοκιμασίες. Κάποιες φορές κλαίω και νιώθω πίεση…

Δείτε όλα όσα είπαν στο τηλέφωνο…

Σε είδα στα όνειρά μου και σκεφτόμουν ότι θα επιστρέψω πίσω σε σένα, αλλά πρώτα απ’ όλα εδώ και μετά πίσω σε εσένα», είπε η Χαρά Παππά στον Μπουράκ Χακί.

 

Την ευκαιρία να μιλήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους είχαν τα κορίτσια του GNTM, μετά το makeover που έκαναν. Η Ελευθερία Καρναβά μίλησε με τον σύντροφό της, ο οποίος είπε κάτι που προκαλεί ερωτηματικά.

Της είπε «να υποδυθείς την καλή, όπως είπαμε»! Ποιος είναι άραγε ο πραγματικός της χαρακτήρας; Είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν που δείχνει; Γιατί να υποδυθεί την καλή;

Ο διάλογος που είχαν μεταξύ τους…

ΕΛ.Κ.: Θάνο, να σου πω, μας τραβάνε, στο λέω από πριν γιατί πρέπει να το ξέρεις. Καλά είμαι! Ήθελα να σου πω ότι μου λείπεις, ότι θέλω να σε δω, ότι σε σκέφτομαι συνέχεια, παρόλο που δεν μπορώ να στο πω γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο.

Θ.: Να υποδυθείς την καλή, όπως είπαμε, εντάξει;

ΕΛ.Κ.: Όχι, αυθόρμητη είμαι!

«Έκανε κάποιες πλάκες κι εγώ ήρθα σε αμηχανία γιατί δεν ήξερα τι να απαντήσω, δεν μπορούσα να γελάσω εκείνη την ώρα. Πιστεύω την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε θα είμαι πιο κουλ», είπε μετά η Ελευθερία.

 

Από τη στιγμή που η Ελευθερία Καρναβά πήρε το Golden Pass και μπήκε στο σπίτι του GNTM, πολλές κοπέλες δεν την είδαν με καλό μάτι. Οι FF, μάλιστα, ούτε που τη θέλουν στο δωμάτιό τους και τα πικρόχολα σχόλια δεν έχουν τελειωμό.

Μετά, λοιπόν, την Κάτια που της ζήτησε να φύγει από δίπλα της, η Μαρτίνα Χάφιτσουκ είπε να βγάλει κι αυτή λίγη χολή για την Ελευθερία.

«Ότι και να γίνει, έχει μονίμως αυτό το συναίσθημα. Είναι αυτό το πράγμα απλά, μία ύπαρξη, από τον Άρη κατέβηκε στη Γη και είναι όλοι “ουάου” μαζί της. Τι να το κάνω το 1.17 πόδι όταν με τρώει το 1.10;», είπε η Μαρτίνα Χάφιτσουκ.

«Τα κορίτσια μου μετέφεραν κάποια λόγια που έχει πει η Ελευθερία, ότι “εγώ θα ήθελα να βρω ένα δωμάτιο, όταν φύγουν όλες, να είμαι άνετη, να είμαι μόνη μου”. Και καλά ετοιμάζεται να μείνει καιρό εδώ. Οκ, μπράβο της, τη θαυμάζω για τη σιγουριά, μακάρι να την είχα κι εγώ… Μπορεί και να την έχω… Αλλά ηρέμησε, ποτέ δεν ξέρεις», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

 

Δείτε αποσπάσματα από την φωτογράφιση που ακολούθησε και την αξιολόγηση από τα ίδια τα κορίτσια και την Έλενα Χριστοπούλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»