Το #JustTheTwoOfUs επιστρέφει με Άντζελα & Καρρά ως κριτές!

 

Η τραγουδίστρια μαζί με τον Βασίλη Καρρά είπαν το μεγάλο ναι... στην tv και αποχώρησε τελευταία στιγμή από το σχήμα με τον Γιώργο Τσαλίκη! Τι συνέβη; 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Άντζελα Δημητρίου φαίνεται πως θα πει το μεγάλο ναι και θα είναι κριτής στον νέο κύκλο του Just The 2 Of Us. Αν όλα πάνε καλά και πέσουν οι υπογραφές, θα είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια θα βρεθεί σε κριτική επιτροπή talent show.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης Στη φωλιά των Κου Κου, η Άντζελα Δημητρίου βρίσκει πολύ ενδιαφέρον το κόνσεπτ, ενώ και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος θα παρουσιάσει το Just The 2 Of Us, θέλει πολύ την τραγουδίστρια στην επιτροπή.

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όταν το show βγει στον αέρα, να παρακολουθήσουμε την Άντζελα Δημητρίου σε αυτό τον νέο ρόλο που θα αναλάβει.

 

Μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε πως στην κριτική επιτροπή λέγεται ότι θα βρίσκεται και ο Βασίλης Καρράς.

Ο λαϊκός τραγουδιστής φαίνεται πως είναι πολύ κοντά να κλείσει και να τον δούμε για πρώτη φορά σε ρόλο κριτή! Εάν αυτό συμβεί μιλάμε για την έκπληξη!

 

Σε ένα παράλληλο σύμπαν σύμφωνα με πληροφορίες του ΤLIFE, η Άντζελα Δημητρίου ενώ είχε κλείσει την συνεργασία αυτή από τις αρχές του καλοκαιριού για να κάνει guest εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο ξαφνικά ένιωσε ότι δεν μπορεί να μην είναι το «πρώτο όνομα» και αποχώρησε δυο βδομάδες πριν την πρεμιέρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αγαπημένη τραγουδίστρια ήξερε από την αρχή ότι το συγκεκριμένο μαγαζί είναι club και όχι «μπουζούκια» άρα δεν θα μπορούσε να έχει όλο το πρόγραμμα πάνω της, ενώ είχε συμφωνήσει εξ αρχής να τραγουδάει μόνο για μία ώρα, ως guest!

Η Άντζελα παρά το γεγονός ότι έγινε η επίσημη φωτογράφιση και οι απαιτούμενες  προωθητικές ενέργειες θεώρησε τώρα πως δεν την καλύπτει να μην είναι το πρώτο όνομα στo «concept» του 4711 και  ότι αυτό δεν της ταιριάζει και  αποχώρησε. Τώρα μένει να δούμε ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»
Αναβλήθηκε η εμφάνισή της Δέσποινας Βανδή στο Ντουμπάι - Η ανάρτηση της: «Ελπίζω να είστε ασφαλείς»
Eurovision 2024: Tεράστια ανατροπή για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό ανακοίνωσε η #EBU
#MasterChefGR: Η «διαβολική» δοκιμασία, το ταρτάρ του κέρδισε τα 1000€ & το πιάτο… Βατερλώ
#SurvivorGR: Το δίλλημα του James μετά το ναυάγιο του πατέρα του, η μάχη για την ασυλία & ο 2ος μονομάχος