Το #JustTheTwoOfUs επιστρέφει με Άντζελα & Καρρά ως κριτές!

 

Η τραγουδίστρια μαζί με τον Βασίλη Καρρά είπαν το μεγάλο ναι... στην tv και αποχώρησε τελευταία στιγμή από το σχήμα με τον Γιώργο Τσαλίκη! Τι συνέβη; 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Άντζελα Δημητρίου φαίνεται πως θα πει το μεγάλο ναι και θα είναι κριτής στον νέο κύκλο του Just The 2 Of Us. Αν όλα πάνε καλά και πέσουν οι υπογραφές, θα είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια θα βρεθεί σε κριτική επιτροπή talent show.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης Στη φωλιά των Κου Κου, η Άντζελα Δημητρίου βρίσκει πολύ ενδιαφέρον το κόνσεπτ, ενώ και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος θα παρουσιάσει το Just The 2 Of Us, θέλει πολύ την τραγουδίστρια στην επιτροπή.

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όταν το show βγει στον αέρα, να παρακολουθήσουμε την Άντζελα Δημητρίου σε αυτό τον νέο ρόλο που θα αναλάβει.

 

Μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε πως στην κριτική επιτροπή λέγεται ότι θα βρίσκεται και ο Βασίλης Καρράς.

Ο λαϊκός τραγουδιστής φαίνεται πως είναι πολύ κοντά να κλείσει και να τον δούμε για πρώτη φορά σε ρόλο κριτή! Εάν αυτό συμβεί μιλάμε για την έκπληξη!

 

Σε ένα παράλληλο σύμπαν σύμφωνα με πληροφορίες του ΤLIFE, η Άντζελα Δημητρίου ενώ είχε κλείσει την συνεργασία αυτή από τις αρχές του καλοκαιριού για να κάνει guest εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο ξαφνικά ένιωσε ότι δεν μπορεί να μην είναι το «πρώτο όνομα» και αποχώρησε δυο βδομάδες πριν την πρεμιέρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αγαπημένη τραγουδίστρια ήξερε από την αρχή ότι το συγκεκριμένο μαγαζί είναι club και όχι «μπουζούκια» άρα δεν θα μπορούσε να έχει όλο το πρόγραμμα πάνω της, ενώ είχε συμφωνήσει εξ αρχής να τραγουδάει μόνο για μία ώρα, ως guest!

Η Άντζελα παρά το γεγονός ότι έγινε η επίσημη φωτογράφιση και οι απαιτούμενες  προωθητικές ενέργειες θεώρησε τώρα πως δεν την καλύπτει να μην είναι το πρώτο όνομα στo «concept» του 4711 και  ότι αυτό δεν της ταιριάζει και  αποχώρησε. Τώρα μένει να δούμε ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»