Άγριο ξεκατίνιασμα στο #GNTMgr! Η καταγγελία για bullying, η αποχώρηση των κριτών, οι κότες & οι γαλοπούλες!

 
 

Κι αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στον δεύτερο κύκλο του #GNTMgr, γελιέστε! Καταγγελία για τα ημίγυμνα μοντέλα του #GNTMgr στο ΕΣΡ! O Λάκης Γαβαλάς έξαλλος με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μετά τη φωτογράφιση με τα φίδια, αλλά και τη φωτογράφιση με μαγιό πάνω σε φορτηγό μπροστά από την Βουλή και να κάνουν μπάνιο, έρχεται ακόμα μία πρόκληση για τις νεαρές καλλονές!

Σύμφωνα με την Κλεοπάτρα Πατλάκη και την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»: «Τα κορίτσια θα φωτογραφηθούν με… κότες και γαλοπούλες»! και δεν έμεινε εκεί η δημοσιογράφος της εκπομπής… «Σ’ αυτό το επεισόδιο που θα φωτογραφηθούν με τις κότες και τις γαλοπούλες, θα γίνει άγριο ξεκατίνιασμα και γίνεται καταγγελία για bullying και οι κριτές αποχωρούν, όμως οι κάμερες παραμένουν ανοιχτές και καταγράφουν τον καβγά των κοριτσιών… Θα μαλλιοτραβηχτούν!»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, πριν από λίγη ώρα κατατέθηκε η καταγγελία για τα ημίγυμνα μοντέλα στο ΕΣΡ.

«Φαίνεται ότι τα πλάνα με τα ημίγυμνα μοντέλα στο κέντρο της Αθήνας, που προκάλεσαν κυκλοφοριακή συμφόρηση δημιούργησαν και τις πρώτες αντιδράσεις. Έτσι λοιπόν, έχουμε την πρώτη επίσημη καταγγελία στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, η Μ.Κ.Ο πρωτοβουλία πολιτών για τα ανθρώπινα δικαιώματα, έκανε  πριν λίγη ώρα καταγγελία. Διαμαρτύρεται για το ότι δεν υπήρχε επίσημη άδεια από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και επισημαίνουν ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, πιθανότητας πρόκλησης ατυχήματος» είπε χαρακτηριστικά ο Φρίξος Δρακοντίδης.

 

Σε ενα παραλληλο συμπαν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την «κυρία Ζενεβιέβ» και ο Λάκης Γαβαλάς εξερράγη! «Κάνε την ερώτηση χωρίς το «κυρία». Αυτές υποτίθεται θα πρέπει να κρίνουν ποια άτομα στο μέλλον θα βοηθάνε τη λέξη μόδα για να τη διαιωνίσουν και δεν την βοηθάνε, δυστυχώς. Είναι σαν να ψάχνουν να ρουφάνε δημοσιότητα. Αυτά είναι όντα, δεν είναι ζώα, δεν γίνεται έτσι στο εξωτερικό. Ποιοι είναι αυτοί που νομίζουν ότι κάτι ξέρουν από στυλισμό, από κίνηση κλπ. Δεν ξέρουν τίποτα! Μην βάζουμε τη λέξη μόδα γιατί το απαγορεύω! Σας παρακαλώ πάρα πολύ! Έχω δώσει εκατομμύρια γι’ αυτό το πράγμα, έχω στρώσει κόκκινα χαλιά για να πάνε όλοι αυτοί εδώ πέρα και δεν δέχομαι αυτό το πράγμα», είπε έξαλλος ο Λάκης Γαβαλάς.

Όσο για τη νικήτρια του περσινού Greece’s Next Top Model, ο Λάκης Γαβαλάς αναρωτήθηκε: «Υπάρχει ακόμα η Ειρήνη Καζαριάν; Κάνει κάτι; Παίζει Ίψεν ή βάθεν»;

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!