To ξέσπασμα Μαρτίνας & Κάτιας κατά των συμπαικτριών τους στο #GNTMgr

 

Άξιες αντικαταστάτριες της τριάδας φωτιά οι FF…  Tο θάψιμο στην Ηλιάνα «Άλλο ένα παράδειγμα ότι η Παπαγεωργίου δεν έχει παιδεία»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η Μαρτίνα Χάφιτσουκ ανήκει στις FF του φετινού GNTM, οι οποίες αντικαθιστούν… επάξια την περσινή τριάδα φωτιά και όπως φαίνεται κάνουν τα πάντα προκειμένου να τις ξεπεράσουν.

Η Μαρτίνα, λοιπόν, σε δηλώσεις στη Τζώρτζια Γεωργίου και τη Φωλιά των Κου Κου, έβγαλε το… φτυάρι κι έθαψε την Μαρία Μιχαλοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Η Μαρία αντιμετωπίζει το GNTM σαν πενταήμερη. Με έχει κουράσει πάρα πολύ, η πλάκα έχει και τα όριά της. Έχω βαρεθεί να ακούω συνέχεια ότι “εγώ δεν είμαι μοντέλο, ήρθα από την καρότσα, από τη λαϊκή”.

Έχει λόγο για τα πάντα, πρέπει να βρίσκεται παντού, σε όλες τις κάμερες, σε όλες τις φάσεις και τις περισσότερες φορές είναι εκτός θέματος και απλά μιλάει για να μιλήσει», είπε η Μαρτίνα Χάφιτσουκ.

 

Στη Τζώρτζια Γεωργίου και τη Φωλιά των Κου Κου μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο, ένα από τα… ιδρυτικά μέλη των FF στο GNTM. Η πεντάδα δεν έχει σταματήσει από την αρχή να βγάζει χολή κατά των άλλων κοριτσιών, κάτι που είδαμε και στις δηλώσεις της Κάτιας.

«Έξαλλη έγινα! Ξεκάθαρα το αντιμετωπίζουν σαν πενταήμερη. Για δεύτερη φορά στο πλατό ακούστηκε ότι “δεν καταλάβαμε το κόνσεπτ”. Άμα μιλάς όλη την ώρα πώς να καταλάβεις το κόνσεπτ;

Η Ελευθερία το κάνει αρκετά, η Μαρία με εξόργισε χθες, η Λυδία μερικές φορές», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

 

Η φράση που είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, «Είσαι μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων, δώστα όλα!», έφερε τον χαμό στο τραπέζι του Πρωινό. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αφροδίτη Γραμμέλη βγήκαν από τα ρούχα τους!

«Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Αυτό είναι άλλο ένα παράδειγμα ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει παιδεία, δεν έχει μόρφωση η κοπέλα. Κάθε άλλο από το να δείξεις πόσο αγαπάς το σώμα σου είναι αυτό. Αυτό είναι μια έκθεση κρεάτων μέσα στη μέση της Αθήνας. Είναι το πόσο χρησιμοποιούμε εμείς το ότι εσύ αγαπάς το σώμα σου για νούμερα τηλεθέασης. Μπροστά στους οδηγούς, σε κοινή θέα, είναι με τα εσώρουχα. Εγώ το βρίσκω φαλλοκρατικό και σεξιστικό», ξέσπασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: «Είναι το σύμβολο της Ελληνικής Δημοκρατίας, να ηρεμήσουμε. Πού είσαι; Στη Βουλή των Ελλήνων μπροστά με το βρακί και το σουτιέν δώστα όλα; Τι να δώσει δηλαδή στη Βουλή των Ελλήνων».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»