#GNTMgr Spoiler! Αυτό το κορίτσι αποχωρεί απόψε!

 
Τι θα δούμε απόψε στο επεισόδιο; Έφτασε επιτέλους η στιγμή για την πολυσυζητημένη δοκιμασία με το ντους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Το Celebrity News Cyprus σας είχε αποκαλύψει εβδομάδες πριν, ποια κορίτσια αποχωρούν και σε ποιες δοκιμασίες
 
ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η δοκιμασία της Δευτέρας ήθελε τις κοπέλες να φωτογραφίζονται με ερπετά και από αυτή βγαίνει εκτός η Αργυρώ όμως την Τρίτη τα κορίτσια θα φωτογραφηθούν πάνω σε νταλίκα να κάνουν… ντους.

Ακούγεται σχετικά εύκολη σαν διαδικασία όμως τα περισσότερα από τα κορίτσια δυσκολεύτηκαν αρκετά για να χαρίσουν στον φωτογραφικό φακό μία σωστή πόζα, όπως τουλάχιστον τούς είχαν υποδείξει οι κριτές.

Όμως, μία από τις κοπέλες, αν και ένα από φαβορί του ριάλιτι μοντέλων, δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη δοκιμασία.

 

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε ότι το κορίτσι που αποχωρεί είναι η Σίλια Ευαγγέλου η οποία είναι 24 χρονών και κατάγεται από την Ολλανδία και την Ηγουμενίτσα.

Είναι φοιτήτρια στο παιδαγωγικό της Πάτρας, ενώ έχει εργαστεί ως υπάλληλος σε εταιρεία επίπλων στη Γερμανία και στην υποδοχή σε μαγαζιά εστίασης και ψυχαγωγίας. Στα 22 της είχε περάσει στο Bootcamp του γερμανικού Next Top Model και δεν πήγε ποτέ.

Η Μέγκι Ντρίο είπε για το spoiler, που είχε: «Είναι στη δυάδα με τις χειρότερες και σήμερα θα τη δούμε να αποχωρεί… Πήρε και χθες αρνητικά σχόλια για τη φωτογραφία της και τελικά θα φύγει σήμερα…»!

Ενώ τόνισαν ότι σήμερα θα δούμε τις κοπέλες να κάνουν ντουζ ημίγυμνες πάνω σε νταλίκες, αλλά μία καλλονή θα έχει τη χειρότερη φωτογραφία.

 

Συζητώντας για το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM και τη δοκιμασία με τα φίδια, η Φαίη Σκορδά έκανε ένα απίστευτο spoiler για το ριάλιτι μόδας.

Όπως είπε λοιπόν η παρουσιάστρια, προσεχώς θα δούμε τη Σουζάνα και τη Κέισι σε έναν μεγάλο καβγά, που θα κάνει τη δεύτερη να θέλει να αποχωρήσει και τη Βίκυ Καγιά να προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη,

 

«Είδατε την κοπέλα τη Σουζάνα, που φοβόταν τα φίδια; Αυτό το κορίτσι που δεν ήταν καλό στη χθεσινή δοκιμασία, άρχισε να κάνει κριτική στα υπόλοιπα κορίτσια. Και η Κέισι είπε πως στην αρχή ήταν κοντά της, αλλά μετά έγινε υπεροπτική. Κρατήστε αυτό που θα σας πω τώρα. Η Σουζάνα με την Κέισι θα μαλώσουν τόσο πολύ κάποια στιγμή, τόσο πολύ, που η Βίκυ Καγιά θα προσπαθήσει να πείσει μία από τις δύο να μη φύγει από το παιχνίδι. Αυτές οι δυο θα απασχολήσουν πάρα πολύ. Και κάποια στιγμή η Κέισι θα φύγει. Και η Καγιά θα προσπαθήσει να την πείσει να μείνει. Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε» είπε η Φαίη Σκορδά.

 
 
Σήμερα, στον αέρα της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε δύο από τις δοκιμασίες που θα δούμε στη συνέχεια του παιχνιδιού, αλλά και μία αποχώρηση.

Στη μία δοκιμασία θα πρέπει να μπουν σε μια μεγάλη φουσκωτή μπάλα και να περπατήσουν πάνω στο νερό, ενώ σε μια άλλη θα πρέπει να καβαλήσουν έναν μηχανικό ταύρο. 

 

Επίσης, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και το make over των κοριτσιών, ενώ μία από τις κοπέλες που θα αποχωρήσει σύντομα είναι η Λυδία Κατσανικάκη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων