Τις έζωσαν τα φίδια στο #GNTMgr! Ποια αποχώρησε από το παιχνίδι;

 

Μία δύσκολη δοκιμασία έζησαν τα κορίτσια για ακόμα μία φορά αφού έπρεπε να φωτογραφηθούν με ένα φίδι. Μπορεί κάποια από τα κορίτσια να είχαν άγχος καθώς φοβόντουσαν τα φίδια, όμως θέλοντας και μη έκαναν ό,τι τούς ζητούσε η δοκιμασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πέρασαν κάποιες από τις κοπέλες με σχετική άνεση όμως όταν ήρθε η στιγμή για τη Μαρτίνα να φωτογραφηθεί και ενώ η ίδια δεν έδειχνε να φοβάται τα φίδια, συνέβη κάτι που ούτε και η ίδια δεν περίμενε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Μαρτίνα έδινε ωραίες λήψεις στον φωτογράφο, μέχρι τη στιγμή που το φίδι… τρύπωσε στο… παντελόνι της!

Η Μαρτίνα έμεινε… παγωτό όμως αποφάσισε να ζητήσει… ουρλιάζοντας βοήθεια από τον άνθρωπο που τα είχε φέρει. Εκείνος κατάφερε να βγάλει το άτακτο φίδι από το παντελόνι της.

 

H Σουζάνα, το κορίτσι από το Σουδάν και τη Νιγηρία η οποία μετά από πολύ κλάμα, μία κατάρρευση και πολλή προσπάθεια, κατάφερε να φωτογραφηθεί.

Η νεαρή κοπέλα δεν μπορούσε ούτε να σκεφτεί ότι θα ακουμπούσε φίδι που τόσο πολύ φοβάται και μάλιστα παραλίγο να εγκαταλείψει τον αγώνα της στο ριάλιτι μοντέλων καθώς φοβόταν πολύ.

Μέχρι και η Έλενα Χριστοπούλου της έκανε... ψυχανάλυση προκειμένου να την πείσει να μην εγκαταλείψει τον αγώνα της.

Η νεαρή κοπέλα και ενώ έδειχνε πολύ αγχωμένη, τελικά κατάφερε να πιάσει ένα φίδι και να φωγογραφηθεί ποζάροντας μαζί του.

 

Λίγο αργότερα τα κορίτσια βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή για να μάθουν πως τα πήγαν.

Η Άννα Χατζή, η οποία είναι 19 χρονών και σπουδάζει κοινωνική και εκπαιδευτική πολιτική και πέρασε με σχετική ευκολία τις οντισιόν και αργότερα το bootcamp, έδειξε από την αρχή ενοχλημένη με τη Βίκυ Καγιά καθώς την ώρα της φωτογράφισης, η Βίκυ Καγιά της έκανε υποδείξεις ώστε να μπορέσει η Άννα να βγάλει μία καλή πόζα.

Τα σχόλια της Βίκυς Καγιά, όμως, την ενόχλησαν πολύ, κάτι που θέλησε να μοιραστεί με τους κριτές την ώρα του πρώτου πλατό του παιχνιδιού.

Η Άννα απευθυνόμενη στη Βίκυ Καγιά ήταν πολύ επιθετική, κάτι που ενόχλησε την κριτή η οποία της μίλησε έντονα και σχεδόν εκνευρισμένα.

Όταν τον λόγο πήρε αμέσως μετά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλώντας στην Άννα, της είπε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί βγάζει τέτοια επιθετικότητα στη Βίκυ Καγιά.

Ο εκνευρισμός της Άννας έγινε ακόμα πιο έντονος όταν της είπαν ότι η φωτογραφία της δεν ήταν καθόλου καλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο με το επεισόδιο ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και την Άννα.

 

Στα απρόοπτα, η Μαρτίνα θέλησε να δώσει πίσω την φωτογραφία της και να αποχωρήσει ξαφνιάζοντας την Βίκυ. Τελικά την έπεισε να συνεχίσει.

Τα δάκρυα της όμως σχολιάστηκαν από τα κορίτσια που είπαν ότι η Μαρτίνα δήλωσε πως ξέρει να κλαίει ψέυτικα.

 

Η Βίκυ Καγία ανακοίνωσε ότι οι δύο καλύτερες φωτογραφίες ανήκαν στην Σπυρούλα και την Νίνα. Τα δύο κορίτσια από την Κύπρο κατάφεραν να ενθουσιάσουν με τις φωτογραφίες τους, του κριτές. 

Τελικά η Βίκυ ανακοίνωσε ως την νικήτρια της δοκιμασίας την Σπυρούλα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

 

Όπως ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά φέτος θα υπάρχει ένα πλεονέκτημα για την κοπέλα που θα χαρίζει την καλύτερη φωτογραφία.

 

Στον... ντάκο τελικά βγήκαν η Γκλόρια και η Αργυρώ Μαγγλάρη οι οποίες έκλαιγαν καθώς περίμεναν να ακούσουν την ετυμηγορία των κριτών.

Ποια αποχώρησε όμως τελικά μετά από αυτή τη δοκιμασία;

 

H 25χρονη, λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της από το GNTM, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, όπου, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε όλους όσους τη στήριξαν.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα ενθαρρυντικά μηνύματα που μου στέλνετε. Μου δίνετε άπειρη δύναμη να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ. Τίποτα δεν τελειώνει εδώ, τώρα αρχίζουν όλα. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλου σας ξεχωριστά» έγραψε χαρακτηριστικά η Αργυρώ.

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το GNTM έκανε το πρωί της Τρίτης στη Φωλιά των Κου Κου η Αργυρώ Μαγγλάρη. Η 25χρονη κοπέλα, που δεν τα πήγε καλά στη δοκιμασία με τα φίδια, δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως αδικήθηκε, καθώς η φωτογραφία της δεν ήταν η χειρότερη ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες.

«Η φωτογραφία που έβγαλα ήταν η χειρότερη που έχω βγάλει ποτέ. Όταν την αντίκρυσα θεώρησα πως είναι ό,τι χειρότερο έχω δει. Όταν είδα όμως το επεισόδιο κατάλαβα πως δεν ήταν η χειρότερη. Υπήρχαν φωτογραφίες κοριτσιών που δεν ήταν καλές. Όπως της Μαρίας και της Κάτιας. Δεν θεωρούσα πως η δική μου ήταν φωτογραφία για αποχώρηση.

Από τα κορίτσια που είναι μέσα έχω ξεχωρίσει με διαφορά την Άννα Μαρία. Είναι με διαφορά το καλύτερο μοντέλο εκεί μέσα. Και την Ίλντα έχω ξεχωρίσει. Για μένα σίγουρα δεν είναι αουτσάιντερ. Η έκπληξη στο παιχνίδι ήταν για μένα η Ελευθερία. Πιστεύω πως έχει πολλά να δώσει» είπε, μεταξύ άλλων, η Αργυρώ.

 

Τι θα δούμε απόψε στο επεισόδιο; Έφτασε επιτέλους η στιγμή για την πολυσυζητημένη δοκιμασία με το ντους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνα Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες
#Coachella: Η εμφάνιση - έκπληξη από τη Shakira και η ανακοίνωση για World Tour που αιφνιδίασε
#Eurovision 2024: Η απάντηση του Πρόεδρου της ΕΡΤ για την προαποφασισμένη χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο
Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θα συναντιόμουν επαγγελματικά ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Πασχαλίδης και Μποφίλιου παρουσίασαν το τελευταίο #ΜουσικόΚουτί - Το «ευχαριστώ» του Πορτοκάλογλου
#SurvivorGR: Ρεσιτάλ παραφωνίας & διαφήμισης - Ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης & ο Σάκης!
«Και πάλι μαζί… ΠAM!» – Λύθηκε η παρεξήγηση Μαρίνας & της Μαρίας του #Scorpios είναι για σένα! ΠΑΜ!