Με γυρισμένη την πλάτη στο φακό, έρχονται να προβληματίσουν, να σοκάρουν και να αποκαλύψουν πολλά, γύρω από το «σκοτεινό» κόσμο των ουσιών

 
Το φάκελο ναρκωτικά ανοίγει η εκπομπή-ντοκιμαντέρ «24 ώρες», το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 21:15 στον Alpha Κύπρου, παρουσιάζοντας μία έρευνα με συγκλονιστικές μαρτυρίες πρώην και νυν χρηστών, οι οποίοι περιγράφουν τα φανερά και κρυφά βιώματά τους.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Πρόσωπα με γυρισμένη την πλάτη στο φακό, αλλά και άνθρωποι που κατάφεραν να ξεφύγουν από τη θανατηφόρα μάστιγα, έρχονται να προβληματίσουν, να σοκάρουν και να αποκαλύψουν πολλά, γύρω από το «σκοτεινό» κόσμο των ουσιών.
 
Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου συνεχίζει να σκιαγραφεί το φαινόμενο των ναρκωτικών, χτυπώντας μάλιστα και την πόρτα της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών της Αστυνομίας Κύπρου. Εκεί ετοιμάζεται να υποβάλει ερωτήσεις και να ακούσει σημαντικές απαντήσεις που αφορούν την κοινωνία και πιο πολύ τους νέους που δοκιμάζουν από... περιέργεια.
 
Ποιες είναι οι δράσεις της ΥΚΑΝ σε αυτό τον «πόλεμο» και ποιες είναι οι πρόνοιες της υφιστάμενης Νομοθεσίας; Ποιος τολμά να απαριθμήσει τις συνέπειες που διαλύουν καθημερινά, όχι μόνο τους ίδιους τους χρήστες, αλλά και τα μέλη της οικογένειάς τους; Οι χρήστες... αντιλαμβάνονται ή όχι ότι, αν δεν διακόψουν κι αν δεν ζητήσουν έγκαιρα βοήθεια για απεξάρτηση, θα οδηγηθούν στο θάνατο; Ποιος είναι ο κακός της υπόθεσης; Ο χρήστης ή ο έμπορος; Υπάρχουν ή όχι ναρκωτικά στα σχολεία; Ποιες ουσίες κυκλοφορούν στην παράνομη αγορά και πόσο εύκολο είναι να βρεθεί κανείς δέσμιός τους;
 
Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, η εκπομπή ετοιμάζεται να αναδείξει όλες τις πτυχές της σύγχρονης μάστιγας και να μάθει, μεταξύ άλλων, πώς λειτουργεί το σύστημα, καθώς και ποιο είναι το μέγεθος του προβλήματος, μέσα από στοιχεία και αριθμούς... «24 ωρεσ»: Σάββατο 5 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 21:15, από τον ALPHA Κύπρου.
 

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε