Αυτοί πέρασαν στη σκληρή μάχη των 2ων Chair Challenge του #XFactorGR!

 

Τα Chair Challenge, η πιο ανατρεπτική δοκιμασία του μουσικού ριάλιτι συνεχίστηκαν χθες το βράδυ. Τον χορό των Chair Challenge άνοιξε ο Γιώργος Θεοφάνους με τα Groups και ήταν η σειρά της ομάδας της Μελίνας Ασλανίδου να ζήσει αυτήν την συγκλονιστική εμπειρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οι 10 υποψήφιοι άνω των 25 ετών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν μία από τις 4 καρέκλες! Όμως οι ανατροπές διαδέχθηκαν η μία την άλλη και μόνο όσοι κατάφεραν να παραμείνουν στις καρέκλες τους μέχρι το τέλος της βραδιάς πέρασαν στην επόμενη φάση!

Με το τραγούδι «Το δίκιο μου» σε μουσική και στίχους των Θέμη Καραμουρατίδη και Οδυσσέα Ιωάννου, που έχει ερμηνεύσει η Γιώτα Νέγκα, εμφανίστηκε στα Chair Challenge του X Factor η Κυριακή Νικολάου.

Δεν αρκεί μόνο το ταλέντο, η προσωπικότητα και η καλή φωνή για να περάσει κάποιος στην επόμενη φάση. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή, συγκέντρωση και ψυχραιμία.

Και αυτό είναι κάτι που ο Γιώργος Θεοφάνους το ξέρει καλά και όταν κάτι δεν το βλέπει δεν διστάζει να εκφράσει τη γνώμη του.

«Έχεις παρά πολύ καλή άρθρωση. Δεν ξέρεις καθόλου να τραγουδάς, μόνο φωνάζεις. Λίγο έτσι προς το τέλος μαλάκωσες λίγο, δεν χρειάζεται. Μπορεί και το άγχος να στο κάνει αυτό το πράγμα», της είπε μεταξύ άλλων.

Πώς αντέδρασε εκείνη όταν άκουσε αυτά τα σχόλια;

 

Ο Νεκτάριος Ρήγας κατάφερε με την αυθεντική φωνή του να πείσει τους κριτές και να φτάσει μέχρι τα chair challenge. Ερμήνευσε ρο κομμάτι «Χαμοπούλια».

 

Συμβαίνουν κι αυτά στο μουσικό ριάλιτι του OPEN και είναι λογικό. Γιατί μπορεί κάποιος να μην κάνει για το X Factor αλλά να είναι τόσο ταλαντούχος που έξω από το παιχνίδι να κάνει... θαύματα.

Ο Ρωμαίος Παπαδόπουλος επέλεξε το τραγούδι «Δυόμιση» σε μουσική και στίχους του Κυριάκου Παπαδόπουλου και της Ναταλί, που έχει ερμηνεύσει ο Σταμάτης Γονίδης για την εμφάνισή του στα Chair Challenge του X Factor για την ομάδα των Overs 25+ με μέντορα την Μελίνα Ασλανίδου.

Ανέβηκε στη σκηνή και συγκίνησε για άλλη μια φορά τη Μελίνα Ασλανίδου. Και μπορεί η κριτής να μην τον πέρασε στην επόμενη φάση του ριάλιτι, όμως του έκανε μια πρόταση συνεργασίας.

«Ακούγοντάς σε πρώτη φορά συγκινήθηκα βαθιά. Έχουμε πολύ ωραίους Πόντιους τραγουδιστές, σπουδαίους και τρανούς. Εσύ έχεις κάτι μοναδικό. Και αυτό που έχεις είναι πολύ μεγάλο χάρισμα και μεγάλο προσόν. Όσον αφορά το X-Factor, ζορίζομαι και προβληματίζομαι για το μετά. Οι δρόμοι μας θα σταματήσουν εδώ, όσον αφορά το έξω, να είσαι σίγουρος και το έχω ήδη σαν ιδέα ότι θα κάνουμε πράγματα μαζί, ποντιακά», του είπε μεταξύ άλλων και λίγο μετά σηκώθηκε και του έκανε μια μεγάλη αγκαλιά.

«Μόλις κέρδισα το X-Factor», της είπε εκείνος.


 

Το «Diamonds» από την Βασιλική Χουρσούτογλου μπέρδεψε την Μελίνα Ασλανίδου. Τελικά δεν της χάρισε μια καρέκλα, αν και οι άντρες της παρέας διαφώνησαν. 

 

«Αυτή η νύχτα μένει» τραγούδησε ο Γιάννης Αντζούρης και έπεισε την Μελίνα Ασλανίδου να του δώσει μια καρέκλα. 

 

Η Ελισάβετ Αθανασιάδου ανέβηκε στην σκηνή του X Factor και επέλεξε το τραγούδι «Piece of my heart» σε στίχους και μουσική των Jerry Ragovoy και Bert Berns, που έχει ερμηνεύσει η Janis Joplin για την εμφάνισή της στα Chair Challenge.

Έπιασε το μικρόφωνο και έδωσε τον καλύτερο της εαυτό ώστε να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από την κριτική επιτροπή του μουσικού show. Σε κάποια σημεία, όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε και έλαβε διχασμένες κριτικές.

Αισθητό ήταν και το σχόλιο του Χρήστου Μάστορα, λέγοντας της μεταξύ άλλων: «Θεωρώ ότι δεν ήσουν πολύ μέσα στο τραγούδι! Δεν ξέρω εάν σε επηρέασε το άγχος που είχες! Πρέπει να μάθεις να ερμηνεύεις!»

 

«Sex on fire» ερμήνευσε ο Κωνσταντίνο Στίνης. Κατάφερε να σηκώσει ένα από τους συμπαίκτες του και να πάρει μια καρέκλα;

 

Η Λίλα Τριάντη ερμήνευσε λοιπόν ένα κομμάτι σε μουσική και στίχους των Doron Medalie και Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, που έχει ερμηνεύσει η Ελένη Φουρέιρα, για την εμφάνισή της στα Chair Challenge του X Factor για την ομάδα των Overs 25+ με μέντορα την Μελίνα Ασλανίδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λίλα Τριάντη έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος όταν την είχε δει στις auditions δεν το περίμενε με τίποτα.

Το ρούχο της έκανε από την αρχή εντύπωση στους κριτές, καθώς ήταν αρκετά σέξι, ενώ όταν τραγούδησε δεν έλειψαν τα λικνίσματα.

Όταν στάθηκε απέναντι από τους κριτές, η Λίλα σχολιάστηκε λίγο αρνητικά, όμως η Μελίνα Ασλανίδου, έκανε την ανατροπή και πήρε την απόφαση που εκείνη ήθελε χωρίς να επηρεαστεί.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή του, η οποία ήταν λίγο... αυστηρή, ενώ δεν δίστασε να τη ρωτήσει για ποιο λόγο πιστεύει ότι δεν έχει κάνει τίποτα παραπάνω τόσα χρόνια που είναι επαγγελματίας.

 

«Δυο μέρες μόνο» ερμήνευσε η Μαρία Κίου στο Chair Challenge 2. Ποια ήταν τα σχόλια των κριτών;

 

«Lovestoned» από τον Χριστόφορο Κατρανάρα Ομπιόμα άκουσαν στο chair challenge 2 οι κριτές. Για ακόμα μια φορά ενθουσιάστηκαν με την φωνή του.

 

Οι 10 υποψήφιοι άνω των 25 ετών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν μία από τις 4 καρέκλες!
Όμως οι ανατροπές διαδέχτηκαν η μία την άλλη.

Η μοναδική Δέσποινα Βανδή, η οποία για άλλη μια φορά εντυπωσίασε με το look της, συντόνισε τη διαδικασία και η Μελίνα Ασλανίδου είχε να πάρει την πιο κρίσιμη απόφαση και την πήρε.

Ποιοι κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!