Αλεξία & Ελένη αποκάλυψαν την εμπειρία τους στο #GNTMgr

 

Η 17χρονη Αλεξία Αποστολάτου περιέγραψε την εμπειρία που είχε στο #GNTMgr «Στο bootcamp δεν είχαμε ούτε νερό» Η Ελένη μίλησε για την μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία που την «έβγαλε» από το παιγνιδι.«Όταν άκουσα ότι ο λόγος που δεν περνάω είναι η υγειά μου γκρεμίστηκαν όλα για μένα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Όπως είδαμε και σε επεισόδια, κάποιοι γνωρίζονταν ήδη μεταξύ τους. Όταν κάποια κοπέλα είναι με έναν διάσημο, είναι λογικό να περάσει στην επόμενη φάση». Το GNTM είναι από τις εκπομπές που σημειώνουν τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ελληνική τηλεόραση και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλο. Το τι γινότανε πίσω από τις κάμερες αποκάλυψε η 17χρονη Αλεξία Αποστολάτου, η οποία εξέφρασε την πικρία της που απορρίφθηκε από τους κριτές του GNTM στο bootcamp.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:



«Στο bootcamp ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, γενικά υπήρχε πολύ αδικία. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα τόσο στο μυαλό μου τόσο άγρια, να το πω έτσι. Πίστευα ότι τουλάχιστον θα υπήρχε μια ισορροπία και τα πράγματα θα είναι πιο απλά. Ήμουν πολύ μικρή, είχα αρκετά τατουάζ, οπότε περίμενα μια άλφα αντίδραση, αλλά δεν περίμενα αυτή την αντίδραση. Είχαμε έναν ψύκτη, ο οποίος δεν ήταν στην πρίζα και το θεωρώ λίγο άδικο με τόσες κάμερες, τόσα φώτα να μην είχαν μια πρίζα για να μας βάλουν να πιούμε λίγο νερό. Το φαγητό, επίσης, δεν υπήρχε, αρκετές κοπέλες ήταν στα όρια της λιποθυμίας, βάζω κι εμένα μαζί. 

Πιστεύω ότι σίγουρα είχαν καταλήξει οι κριτές για το ποιες θα βάλουν στο σπίτι. Η γνώμη μου είναι ότι λειτουργούν πάρα πολύ με τα μέσα. Όπως είδαμε και σε επεισόδια, κάποιοι γνωρίζονταν ήδη μεταξύ τους. Όταν κάποια κοπέλα είναι με έναν διάσημο, είναι λογικό να περάσει στην επόμενη φάση. Είναι άδικο για τις άλλες κοπέλες που ασχολούνται πρώτη φορά και θέλουν να κάνουν κάτι μέσω αυτού του παιχνιδιού, ενώ δεν έχουν γνωριμίες και δεν έχουν κάνει κάτι στο χώρο», είπε η Αλεξία Αποστολάτου.

 

Παρότι έκλεψε τις εντυπώσεις στο bootcamp του GNTM και ενθουσίασε την κριτική επιτροπή, το μοντέλο με καταγωγή από τη Νιγηρία και την Κρήτη, δεν μπήκε στο σπίτι του GNTM, εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Η όμορφη Ελένη που πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία και χρειάζεται κάθε 15 ημέρες να κάνει μεταγγίσεις αίματος, μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου για την εμπειρία της στο GNTM, αλλά και το άδοξο τέλος της συμμετοχής της.

«Το εμπόδιο για να μπω στο σπίτι ήταν η ασθένεια μου. Χρειαζόμασταν μια βεβαίωση και ήταν δύσκολο να την πάρω. Γιατί κανένας γιατρός δεν ήθελε να πάρει μια τέτοια ευθύνη και η παραγωγή δεν ήθελε να το ρισκάρει. Όταν έκανα την αίτηση είχα στο μυαλό μου ότι η ασθένειά μου θα μπορούσε να με εμποδίσει κυρίως στις δοκιμασίες. Γιατί δεν κάνει να κουράζομαι και να πιέζομαι πολύ. Δεν πίστευα όμως πως θα είναι ο λόγος που δεν θα μπω στο σπίτι. Πίστευα πως θα μου δοθεί αυτή η ευκαιρία» είπε το όμορφο μοντέλο.

Με πολύ καλύτερη διάθεση από τη μέρα της αποχώρησής της, περιέγραψε εκείνη την έντονα συναισθηματική στιγμή. «Όταν άκουσα ότι ο λόγος που δεν περνάω είναι αυτός, εκείνη τη στιγμή γκρεμίστηκαν όλα για μένα. Όταν ξεκίνησε το κλάμα δεν μπορούσα να σταματήσω. Έκλαιγα αρκετή ώρα. Η κυρία Καγιά μου είπε πως θα μπορούσα να είμαι η νικήτρια του GNTM. Κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά γιατί μπήκα μόνη μου στους κριτές» είπε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!