«Έπαιρνα 10,000 ευρώ στο επεισόδιο, επένδυσα σε σπίτι» Σε ποια σειρά πήρε αυτό το απίθανο ποσό η Ματσούκα;

 

"Πραγματικά ήμουν τυχερή που πληρωνόμουν καλά".

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Όταν οι δημοσιογράφοι ανέφεραν στην Δήμητρα Ματσούκα ότι ο χρόνος της φέρεται πολύ καλά, εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι ένας άνθρωπος που προσέχει ιδιαίτερα. Ξεχνάω να βάλω κρέμα ημέρας, αλλά έχω καλή καρδιά και όταν έχεις καλή καρδιά κάτι πάει καλύτερα».

Η Δήμητρα Ματσούκα απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως έχει υπάρξει ακριβοπληρωμένη ηθοποιός: «Πραγματικά ήμουν τυχερή που πληρωνόμουν καλά. Επένδυσα σε σπίτι. Έπαιρνα 10,000 ευρώ το επεισόδιο».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε μεταξύ άλλων και για την Γωγώ, τον ρόλο που ερμήνευσε στην επιτυχημένη τηλεοπτικά σειρά Κάτι τρέχει με τους δίπλα: «Δεν θα ξαναέκανα ρόλο σαν τη Γωγώ στο Κάτι τρέχει με τους δίπλα γιατί δεν μου αρέσει να δουλεύω σε πλατό και με αυτού του είδους το γύρισμα. Όχι, όμως, ότι δεν αγάπησα τη Γωγώ. Ήταν μια συγκεκριμένη ηρωίδα και δεν συνδεόταν με αυτά που ήθελα να κάνω στο θέατρο μετά».

 

Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε συνέντευξη και στη Φωλιά των Κου Κου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για την Γωγώ, τον ρόλο που ερμήνευσε στην επιτυχημένη τηλεοπτικά σειρά “Κάτι τρέχει με τους δίπλα”.

«Υπήρχαν πάρα πολλές βιογραφίες για την Τζάκι, πάρα πολλές συνεντεύξεις και παρασύρθηκα. Μπήκα σε μια εμμονική περίοδο. Δεν ήταν με τον Ωνάση η Τζάκι μόνο για τα χρήματα. Της παρείχε ασφάλεια και σίγουρα γοητεύτηκε από αυτόν τον άνθρωπο.

Δεν θα ξαναέκανα ρόλο σαν τη Γωγώ στο “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” γιατί δεν μου αρέσει να δουλεύω σε πλατό και με αυτού του είδους το γύρισμα. Όχι, όμως, ότι δεν αγάπησα τη Γωγώ. Ήταν μια συγκεκριμένη ηρωίδα και δεν συνδεόταν με αυτά που ήθελα να κάνω στο θέατρο μετά.

Δεν με αγχώνει να πρέπει να διατηρήσω τον τίτλο της σέξι, που στο κάτω κάτω δεν το ζήτησα από κανέναν. Η ηλικία δεν με ενοχλούσε ποτέ. Σημασία έχει αυτό που εκπέμπει κάποιος και όχι τα νούμερα στα χαρτιά.

Είχα χάσει την τσάντα μου και είχα πάθει πανικό κι ένας τύπος ελαφρώς βαρεμένος μου είπε για το “τσόκου ρέι”, το έκανα και το βρήκα. Στην ύστατη στιγμή κάνω ακόμα ένα “τσόκου ρέι”, δεν πιάνει πάντα.

Θα δεχτώ την ειρωνεία όπου θέλει να σχολιάσει, αλλά έναν Χρυσό Φοίνικα θέλω. Θα ήθελα να παίξω σε μια ταινία που να πάει στο φεστιβάλ Καννών. Αν μου δώσουν Όσκαρ, δεν ξέρω αν θα το δεχτώ», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


 

Δειτε Επισης

Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα, στον αέρα της εκμπομπής της
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»