Με ανατροπές ολοκληρώθηκε το πρώτο Chair Challenge του #XFactorGR!

 

H συναρπαστική φάση των Chair Challenge, με τη Δέσποινα Βανδή να εισβάλλει στο πλατό στην πιο κρίσιμη φάση πριν τα Live ξεκίνησε! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στην πρεμιέρα της η Δέσποινα ήταν πιο λαμπερή από ποτέ, άνετη, σέξι και με αέρα πρωταγωνίστριας.

Το σύνολο που επέλεξε να φορέσει σέξι και σικ. Η Δέσποινα αφού καταχειροκροτήθηκε από το κοινό με το που ανέβηκε στη σκηνή, καλωσόρισε τους κριτές και τους έδωσε το λόγο.

 

Το συγκρότημα «What Ells?», που… σχηματίστηκε μετά το bootcamp από την Elizabeth και την Ελένη, που είχαν εμφανιστεί solo στις auditions του X Factor, έκανε την εμφάνισή του μπροστά στον μέντορα των Groups Γιώργο Θεοφάνους.

Το τραγούδι που επέλεξαν ήταν το τραγούδι «Beautiful Liar» των Mikkel S. Eriksen, Tor Erik Hermansen, Amanda Ghost, Ian Dench, Beyonce Knowles, που έχουν τραγουδήσει οι Shakira και Beyonce.

Ενώ στην αρχή έδειχναν να το «έχουν» στη πορεία κάπου το έχασαν και οι κριτές δεν εντυπωσιάστηκαν με αποτέλεσμα να κοπούν με το «καλημέρα».

 

O Γιώργος από την Κύπρο, ο Μάνος από την Κρήτη και ο Δημήτρης από την Θεσσαλονίκη έγιναν πια το group «Three ways» και ερμήνευσαν «What makes you beautiful».

Τελικά ποια ήταν τα σχόλια των κριτών; 

"Δεν ήσασταν καλοί... Το ζητούμενο είναι να είσαστε ωραίοι και να τραγουδάτε και ωραία. Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι. Λυπάμε" δήλωσε ο Θεοφάνους. 

 

Liak και «The cover» ενώθηκαν μετά το bootcamp, φτιάχνοντας το group «Liak and the cover», που εμφανίστηκε στη διαδικασία του Chair Challenge του X Factor με το «Κι έμεινα εδώ» του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου που έχει ερμηνεύσει ο Μπάμπης Στόκας.

Το συγκρότημα δεν έδειξε να έχει δέσει κατάλληλα και όταν ο Γιώργος Θεοφάνους το παρατήρησε ο Liak απάντησε πως για αυτό φταίει το γεγονός ότι εκείνος δεν μένει στην Αθήνα.

Ο κριτής ωστόσο του έκανε παρατήρηση σχετικά με το γεγονός ότι αφιερώνει πολύ χρόνο στα social media και όχι στις πρόβες.

 

Οι «Duo Λίμπα» τραγούδησαν «Save tonight» και κάθισαν στην καρέκλα!

 

H αγάπη τους για την μουσική και τον διαγωνισμό τους έκανε να δημιουργήσουν το συγκρότημα «DAF». Ερμήνευσαν «Believer».

Ποια ήταν η αντίδραση των κριτών; Πήραν μια καρέκλα;

 

Το τραγούδι «Βενζινάδικο» σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική Goran Bregović, που έχει ερμηνεύσει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επέλεξαν για την εμφάνισή τους στη διαδικασία του Chair Challenge του X Factor οι «Άνω Κάτω» από τη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί στην αρχή ο κριτής να ήταν διστακτικός, ωστόσο στο τέλος πήρε την απόφαση να πει το μεγάλο «ναι» και να τους δώσει την ευκαιρία να συνεχίσουν στο μουσικό σόου.

Η ατάκα του, λίγο πριν το συγκρότημα κατέβει από τη σκηνή, ήταν απλά επική!

 

«Στη ντισκοτέκ» από τους «Enorasis» με πέντε τραγουδιστές από την Αθήνα άκουσαν οι τέσσερις κριτές. Τελικά τα κατάφεραν να πάρουν μια καρέκλα. 

 

Οι εμφανίσεις των παικτών κρίθηκαν στη λεπτομέρεια ενώ οι κριτές έχουν αποφασίσει να δώσουν τα εισιτήρια για την επόμενη φάση σε εκείνους που πραγματικά το αξίζουν, για αυτό και σε κάποιες περιπτώσεις τα σχόλια τους ήταν σκληρά, όπως αυτό του Μιχάλη Τσαουσόπουλου.

Τα τραγούδια «Passenger» και «Fever» των Iggy Pop και Peggy Lee, σε μουσική και στίχους των Ricky Gardiner, Iggy Pop, Eddie Cooley, John Davenport, επέλεξε για την εμφάνισή του στη διαδικασία του Chair Challenge του X Factor το group «Appartia».

Μια εμφάνιση που δεν άρεσε στον κριτή ο οποίος δε δίστασε να σχολιάσει την ερμηνεία τους… βαρετή.

 

Wire to wire και Ωκυτοκίνη από το «Dreamwalkers triangle» άκουσαν οι τέσσερις κριτές. Ποια ήταν η αντίδραση τους;

Oι «AC²» είναι φίλοι από παιδιά και τραγουδάνε χρόνια μαζί. Οι ίδιοι δήλωσαν ότι ζουν ένα από τα μεγαλύτερα τους όνειρα. «Rewrite the stars»ήταν το τραγούδι που ερμήνευσαν. Τελικά το όνειρο τους να πάρουν μια καρέκλα και να συνεχίσουν στο παιχνίδι έγινε πραγματικότητα.

Ωραίες ερμηνείες, δυνατά συγκροτήματα αλλά μόνο τέσσερα τα εισιτήρια για την επόμενη φάση.

Στο πρώτο Chair Challenge οι κριτές δυσκολεύτηκαν στο να αποφασίσουν ποια θα είναι εκείνα τα συγκροτήματα που θα δούμε στα live.

Ωραίες ερμηνείες, δυνατά συγκροτήματα αλλά μόνο τέσσερα τα εισιτήρια για την επόμενη φάση. Οι εμφανίσεις τους κρίθηκαν στη λεπτομέρεια ενώ οι κριτές έπρεπε να αποφασίσουν να δώσουν τα εισιτήρια για την επόμενη φάση σε εκείνους που πραγματικά το αξίζουν.

Η Δέσποινα Βανδή στο τέλος της βραδιάς ανακοίνωσε εκείνα τα τέσσερα συγκροτήματα που πέρασαν στην επόμενη φάση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλουμενoi «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Η απάντησή του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τις γυναίκες
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική