Δοκιμασία για γερά νεύρα η πρώτη του #GNTMgr! Τρόμος, αγωνία & κλάματα!

 

Η Έλενα Χριστοπούλου υποδέχτηκε τις διαγωνιζόμενες στο σπίτι και λίγα λεπτά αργότερα τους ζήτησε να ετοιμαστούν, προκειμένου να συναντήσουν τους κριτές για την πρώτη τους δοκιμασία. Τα κορίτσια έπρεπε να κάνουν ένα εντυπωσιακό catwalk στο ύψους 30 μέτρων κεντρικό κτίριο της Toi&Moi! Η πρώτη ανάρτηση της αποχωρήσασας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οι φωνές και τα ποδοβολητά για την επιλογή δωματίων ζωντάνεψαν την ανανεωμένη έπαυλη του GNTM, ενώ κλίκες και κόντρες άρχισαν αμέσως να εμφανίζονται.

Οι κοπέλες, αφού επέλεξαν τα δωμάτιά τους άρχισαν να συζητούν εκεί και μάλιστα μία πεντάδα έχει ήδη αποκτήσει το δικό της σύνθημα που είναι τα αρχικά "F F".

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Όλες τους, χαρούμενες που είναι ήδη μέσα στο παιχνίδι και μη γνωρίζοντας τη σκληρή δοκιμασία που τις περίμενε είπαν το συνθηματικό ενθουσιασμένες, αφήνοντας τις υπόλοιπες κοπέλες να αναρωτιούνται τι σημαίνουν τα δύο ίδια αρχικά.

Μία από τις κοπέλες αυτές σκέφτηκε πως μπορεί να είναι τα αρχικά των λέξεων final four ή final five, κοινώς οι φιναλίστ που θα φτάσουν στον τελικό για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου του next top model.

 

Στη δοκιμασία, τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να περπατήσουν κατακόρυφα στην πολυώροφη πρόσοψη, ενώ ήταν δεμένες με τα σχοινιά ασφαλείας των Εναεριτών. Για να βρεθούν στην κορυφή, έπρεπε να ξέρουν και πώς να την κατέβουν όπως σχολίασε ο Δημήτρης Σκουλός.

Στο άκουσμα και μόνο της δοκιμασίας, η Ελευθερία Καρναβά που έχει πάρει το golden pass, που σημαίνει ότι μπήκε κατευθείαν στο σπίτι χωρίς να περάσει από τα bootcamp, άρχισε να κλαίει. Βέβαια τα κορίτσια έδωσαν άλλη ερμηνεία για τη συγκίνηση της Ελευθερίας, σχολιάζοντας πως έχει δεχθεί bullying μέσα στο σπίτι.

 

Πάντως, η δοκιμασία ήταν όντως ένα... μαρτύριο για τις κοπέλες που είχαν υψοφοβία με τις περισσότερες διαγωνιζόμενες να δείχνουν τρομοκρατημένες.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου το έκανε πρώτη για να εμψυχώσει τα κορίτσια.

 

Ακόμα και οι κριτές έδειχναν τρομοκρατημένοι κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας καθώς δεν είναι και λίγα τα 30 μέτρα.

Μέχρι και η Βίκυ Καγιά η οποία έπρεπε να πείσει τα κορίτσια να περάσουν τη δοκιμασία, δήλωσε πως δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να το κάνει και να κατέβει κάθετα.

Κάποιες από τις κοπέλες έκλαιγαν, κάποιες άλλες ένιωθαν ότι θα σταματήσει η καρδιά τους ενώ κάποιες άλλες έκαναν την... προσευχή τους πριν κάνουν βουτιά στο κενό.

Απο την άλλη, η Ζενεβιέβ είχε διαφορετική άποψη!

 

Aνάμεσα στα κορίτσια που  έβαλε τα... γυαλιά στις υπόλοιπες αφού κατέβηκε με άνεση το εναέριο catwalk η Ελευθερία Καρναβά, ενώ εκείνες που δεν μπόρεσαν να το κάνουν ήταν η Κατερίνα Πεφτίτση, καθώς παρ' όλο που προσπάθησε, είχε περάσει ο χρόνος των πέντε λεπτών που είχε στη διάθεσή της για να περάσει τη δοκιμασία και η Πόπη Γαλετσά η οποία αποφάσισε πως δεν μπορούσε να το κάνει. Τελικά ήταν και τα δύο κορίτσια που αποχώρησαν.

 

Τις καλύτερες προσπάθειες έκαναν η Ελευθερία Καρναβά και η Κωνσταντίνα Φλώρου με την τελευταία να βγαίνει νικήτρια της δοκιμασίας.

 

Η Κατερίνα Πεφτίτση, η οποία παρακολούθησε από το σπίτι της το χθεσινό επεισόδιο, καθώς τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει αρκετά, μετά το τέλος του έκανε τα πρώτα της InstaStories και έστειλε το πρώτο της μήνυμα μετά την έξοδό της από το σπίτι του reality μόδας.

«Είναι απίστευτο αυτό που μου συμβαίνει… Τελείωσε το επεισόδιο, τελείωσε το GNTM. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους με στηρίζετε. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ συγκινημένη για τα μηνύματα που λαμβάνω και για όσα μου λέτε. Δεν μπορώ να μιλήσω. Αυτό το ταξίδι ήταν πολύ δύσκολο, πολύ μαγικό. Και βλέποντας το επεισόδιο σήμερα, αλήθεια ήταν σαν να το ζούσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Το GNTM μπορεί να τελείωσε για μένα, αλλά η αλήθεια είναι πως τώρα ξεκινάνε όλα. Θα φροντίσω να μην απογοητεύσω κανέναν από εδώ και πέρα…», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως θα διαπίστωσες, μάλιστα, μετά την αποχώρησή της από το GNTM, η Κατερίνα έκανε μια αλλαγή στην εμφάνισή της. Όχι, δεν άλλαξε το γαλάζιο χρώμα των μαλλιών της, αλλά τα έκοψε αρκετά, υιοθετώντας την τάση του κοντού αυστηρού καρέ.

 

Τι θα παρακολουθήσουμε στο επόμενο επεισόδιο του GNTM; 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!