Τα κορίτσια που αποκλείστηκαν έκραξαν το #GNTMgr, η Καγιά τους απάντησε!

 

Η Βίκυ Καγιά απαντά για την Ελευθερία Καρναβά και το Golden Pass που προκάλεσε αντιδράσεις στο … #GNTMgr. Αυτή είναι η δοκιμασία που θα κόψει την ανάσα στις διαγωνιζόμενες!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Έφτιαξα βαλίτσα από την πρώτη οντισιόν γιατί πέρασα με τέσσερα “ναι”. Τελικά δεν μπήκα στο σπίτι».

Τη Μιλένα Ζντρένια τη γνωρίσαμε στις οντισιόν του GNTM, όπου είχε εντυπωσιάσει τους τέσσερις κριτές με το υπέροχο κορμί της. Η 18χρονη από τα Καμίνια, όμως, αν και πέρασε στο bootcamp, δεν προχώρησε στην επόμενη φάση, με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα στο φινάλε της βραδιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάρα & Φιονούλα εξήγησαν τις αποχωρίσεις τους, η καταγγελία της Χρύσας και η Ιρανή που συγκλόνισε

Η Μιλένα έδωσε συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για την εμπειρία της στο Greece’s Next Top Model.

«Πήγα στο bootcamp με πολλή αυτοπεποίθηση ότι θα περάσω, ήμουν έτοιμη για το σπίτι, τα είχα ετοιμάσει όλα και ξαφνιάστηκα. Είχα ετοιμάσει τα πράγματά μου για να μπω στο σπίτι. Έφτιαξα βαλίτσα από την πρώτη οντισιόν γιατί πέρασα με τέσσερα “ναι”.

Τελικά δεν μπήκα. Δεν ήμουν ευχαριστημένη με την πασαρέλα μου στο bootcamp, με ενοχλούσαν τα παπούτσια. Δεν άκουσα το όνομά μου κι έριξα το κλάμα της ζωής μου. Νευρίασα πολύ μετά τα αποτελέσματα. Απογοητεύτηκα γιατί άκουσα θετικά σχόλια.

Έκανα αρκετές φίλες στα γυρίσματα, οι οποίες απογοητεύτηκαν που δεν πέρασα. Προσπαθούσα να κρατήσω τα δάκρυά μου, αλλά δεν γινόταν. Το Golden Pass δεν με βρήκε σύμφωνη, υπήρχαν πολύ καλύτερα κορίτσια που θα μπορούσαν να το πάρουν.

Αν και ήμουν αγοροκόριτσο μικρή, μου άρεσαν τα τακούνια και η πασαρέλα. Η μητέρα μου ήταν αντίθετη στο να ασχοληθώ με τη μόδα», είπε η Μιλένα.

 

Τη Βίκυ Καγιά υποδέχθηκαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης στη Φωλιά των Κου Κου. Το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM απάντησε πρώτη φορά για το Golden Pass που δόθηκε στην Ελευθερία Καρναβά και προκάλεσε αντιδράσεις.

«Δεν είναι θέμα χαράς, είναι ότι δεν καταλαβαίνουν γιατί. Γιατί με γυμνό μάτι, όταν βλέπεις ένα κορίτσι σαν την Ελευθερία, λες… Κι όμως έχει τέτοια φωτογένεια, έχει τέτοιες αποστάσεις παντού στο σώμα, στο πρόσωπο, τα μαλλιά, τα δάχτυλα, όλα είναι στη σωστή θέση.

Μόλις βάζεις αυτό το κορίτσι μπροστά στην κάμερα λες… α στο καλό! Ήμασταν ενθουσιασμένοι γιατί είναι ένα πολύ καλό μοντέλο, βέβαια, είναι τελείως ακατέργαστο μοντέλο, δεν ξέρει, δεν έχει εμπειρία.

Και την πήγαμε βήμα βήμα κι επειδή είμαστε λίγο πιο μπροστά από εσάς την έχουμε δει σε κόνσεπτ που δεν περιμέναμε κι έχει πάει καταπληκτικά. Φέτος μπορούμε, ουσιαστικά, και δουλεύουμε με μοντέλα», είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά.

 
 
Σήμερα στο GNTM θα δούμε ποιες είναι οι 24 υποψήφιες παίκτριες που μπαίνουν στο σπίτι του ριάλιτι μόδας. Το αποψινό επεισόδιο ξεκινά με την εντυπωσιακή είσοδο των κριτών, ενώ τα κορίτσια με αγωνία αναμένουν την τελική απόφαση. 24 θα είναι εκείνες που θα προκριθούν και η ένταση ανάμεσα τους έχει ήδη ξεκινήσει.

Θα δούμε τις παίκτριες να ανταγωνίζονται η μία την άλλη ενώ δεν θα λείψουν και οι μπηχτές.
Δείτε το τρέιλερ από το αποψινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο:
 

 

Μια απίστευτη δοκιμασία περιμένει τα κορίτσια του GNTM. Μια δοκιμασία που δεν έχει προηγούμενο, μια δοκιμασία απλά τρομακτική! Συγκεκριμένα, όπως παρουσίασαν σήμερα στον αέρα της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, στη πιο δύσκολη δοκιμασία, τα μοντέλα θα χρειαστεί να κάνουν κάθετη πασαρέλα.

«Ξεκινάμε από την πιο δύσκολη δοκιμασία του GNTM, την οποία δεν θα τη δείτε σήμερα, αλλά πολύ σύντομα, γιατί εδώ το βλέπετε πρώτη φορά, είναιη κάθετη πασαρέλα. Τι είναι η κάθετη πασαρέλα; Δείτε και πείτε μου. Κατεβαίνει η κοπέλα δεμένη με σκοινί, με τα δωδεκάποντα και πρέπει όλο αυτό να το κάνει με άνεση και χάρη», είπε μεταξύ άλλων η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Όπως βλέπουμε και στα πλάνα από το αυστραλιανό Next Top Model, που προβλήθηκαν στην εκπομπή του Λιάγκα, ένα τεράστιο, σε μήκος, πανί είναι κάθετα τοποθετημένο σε ένα πολύ ψηλό κτίριο. Τα κορίτσια, δεμένα με σκοινί, πρέπει να περπατήσουν κάθετα στο κτίριο, με το κενό από κάτω τους.

Μόνο τρομακτική μπορείς να χαρακτηρίσεις τη συγκεκριμένη δοκιμασία…

«Η Βίκυ Καγιά για πολύ σοβαρούς λόγους αρνήθηκε να το κάνει, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσπάθησε, το έκανε με χίλιες δυσκολίες και πήγε σχεδόν καθιστή… Έχει γυριστεί η δοκιμασία… Αυτές που δεν το κατάφεραν και αποχώρησαν είναι η Κατερίνα Πεφτίτση και η Πόπη Γαλέτσα», συμπλήρωσε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα