Αυτοί που πέρασαν στο #XFactorGR και ο παίκτης που "έσφαξε" το τραγούδι!

 

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα των auditions στο X Factor. Αυτό σημαίνει ότι στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε στην σκηνή του X Factor να δοκιμάζουν την τύχη τους για ακόμα μια φορά πολλά ταλέντα, με στόχο τα πολυπόθητα "ναί" των κριτών. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

H Ελίζαμπεθ από την Ουκρανία  επέλεξε να τραγουδήσει στη σκηνή του X Factor με ένα «καυτό». Πρώτος από την κριτική επιτροπή του σόου πήρε το λόγο ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ο οποίος θέλησε να σχολιάσει πρώτα την εμφάνισή της και μετά τη φωνή της.

Λίγο αργότερα ανέβηκε στη σκηνή και της ζήτησε να βγάλουν selfie. Όσο για το αν πέρασε στην επόμενη φάση;

Πήρε τρία «ναι» και θα την ξαναδούμε.

Ο 17χρονος Γιάννης Τεργιάκης ερμήνευσε Μέλισσες το τραγούδι «Η μόνη επιλογή» και κατάφερε να πείσει τους κριτές να του δώσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Γιώργος Θεοφάνους λίγο πριν σώσει την απάντηση του αναφέρθηκε στον Χρήστο Μάστορα. «Είμαστε τόσο τυχεροί που τον έχουμε αυτόν εδώ. Αλήθεια, είναι ο καλύτερος τραγουδιστής της γενιάς του και χαίρομαι που βλέπω τη νέα γενιά να τον ακολουθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε στον Χρήστο Μάστορα το συγκρότημα που είδε απέναντι του στη σκηνή του X Factor.

Το τραγούδι «24k magic» του Bruno Mars σε μουσική και στίχους των Philip Martin Lawrence, Christopher Brody Brown, Peter Gene Hernandez, αλλά και το «Είμαι αλλού», του συγκροτήματος «Melisses», επέλεξε για την εμφάνισή του στις auditions του X Factor το συγκρότημα Daf.

Δείτε στο βίντεο γιατί ο Χρήστος Μάστορας έμεινε με το στόμα ανοιχτό μόλις τους είδε.

Το τραγούδι «Άδεια μου αγκαλιά» που έχει ερμηνεύσει ο Διονύσης Σαββόπουλος, σε μουσική και στίχους των Nick Cave και Διονύση Σαββόπουλου επέλεξε για την εμφάνισή της στις auditions του X Factor η Τζένια Μαυρογιάννη.

Η υποψήφια παίκτρια συγκλόνισε τους κριτές με την ερμηνεία της ενώ η Μελίνα Ασλανίδου έδειξε να συγκινείται με την ερμηνεία της.

«Ένιωσα πολλά πράγματα, τα οποία όμως θέλω να σου πω όταν θα είμαστε οι δυο μας. Δικά μας, σαν τραγουδίστρια να σου πω…», είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα.

Δείτε το βίντεο με την συγκλονιστική ερμηνεία της παίκτριας, η οποία πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα «ναι».

Η 17χρονη Jody Lulati τραγούδησε το «You know I’m no good» της Amy Winehouse και πήρε τέσσερα ναι! 

Το «Υπάρχει λόγος» επέλεξε για την εμφάνισή του στις auditions του X Factor ο Ματθαίος Πουμπουρίδης και έπεισε τους κριτές!

Η Αντιγόνη Κουτσούρη συμμετείχε στις auditions του X Factor με το τραγούδι «Το κορίτσι», σε μουσική και στίχους του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, που έχει ερμηνεύσει η Πέννυ Μπαλτατζή.

Με την ερμηνεία της κατάφερε να πείσει τους κριτές, οι οποίοι την πέρασαν στην επόμενη φάση, δίνοντας της τέσσερα «ναι».

Η Αντιγόνη Κουτσούρη, όπως ακούσαμε στο εισαγωγικό της βίντεο είναι η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα ναυαγοσώστρια, οπού για δεκαπέντε συναπτά έτη εργαζόταν την ακτή Βουλιαγμένης.

Ο Κώστας Γιαννουλόπουλος είναι 45 χρονών και ζει στη Νέα Σμύρνη και πήγε στο X Factor γιατί θέλει να ασχοληθεί, πλέον, επαγγελματικά με τη μουσική. «Δεν έχω άγχος, είμαι έτοιμος να βγω στη σκηνή και να κάνω κατάθεση ψυχής», είπε ο Κώστας και πήγε μπροστά στους κριτές με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

«Έχω αποφασίσει να τραγουδήσω και να αφιερώσω βέβαια στη μητέρα μου που “έφυγε” πριν από λίγους μήνες το “Αγάπα με” του Πουλόπουλου, αγαπημένο μου κομμάτι», είπε ο Κώστας και ξεκίνησε να τραγουδάει.

Μόλις τελείωσε το τραγούδι, ο Γιώργος Θεοφάνους του είπε: «Θες να μας πεις τώρα και το “Αγάπα με” του Πουλόπουλου; Γιατί προφανώς μας είπες κάτι άλλο. Ήταν δικιά σου μελωδία και δικό σου όλο. Τώρα, σοβαρά, πιστεύεις ότι έχεις το X Factor;».

«Σκέφτομαι την αλλαγή του τίτλου της εκπομπής, X σφάχτο», είπε με χιούμορ ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Η αυτοπεποίθηση και η ενέργειά του δεν ήταν ικανά να τον περάσουν στην επόμενη φάση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»