Σάρα & Φιονούλα εξήγησαν τις αποχωρίσεις τους, η καταγγελία της Χρύσας και η Ιρανή που συγκλόνισε

 

Τι λέει η Σάρα για το ατύχημα στην πασαρέλα και ποιο είναι το επόμενο βήμα της;  Έφυγε μόνη της η Φιονούλα Βατς και μετά τους «άδειασε» δημόσια! Η απίστευτη καταγγελία της Χρύσας που έκοψε τα μαλλιά της και την έδιωξαν από το Bootcamp! Συγκλόνισε η Ιρανή: «Ήρθα στην Ελλάδα μέσα σε ένα σακί με πατάτες»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Φιονούλα Βατς άδειασε τους πάντες σε δημόσια ανάρτηση, μετά που την έδιωξαν από το GNTM! Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα έγραψε!

Το βράδυ της Τρίτης, παρακολουθήσαμε την πρώτη φάση του bootcamp στο Greece’s Next Top Model, για την οποία ήδη σας έχουμε γράψει τα highlights!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες που αποχώρησαν, ήταν και η Φιονούλα Βατς, η κοπέλα που άργησε το πρωί της ίδιας μέρας στο fitting και προκάλεσε αντιδράσεις.

 

Η Φιονούλα, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, λίγο πριν την πασαρέλα. «Πήρα την απόφαση σήμερα να αποχωρήσω γιατί είχα αρκετό άγχος και δεν ένιωθα καλά. Προσπάθησε να με πείσει ο κύριος Μπράτης, αλλά τελικά θέλω να φύγω. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη γι’ αυτό. Το ξέρω ότι αποχωρώ τελευταία στιγμή, αλλά είναι τόσα όμορφα κορίτσια εδώ πέρα που είμαι σίγουρη ότι θα το αξίζουν πολύ», είπε χαρακτηριστικά πριν φύγει!

Παρακολουθώντας το χθεσινό επεισόδιο, η ξανθιά καλλονή έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που συζητιέται πολύ! Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στα InstaStories της μια εικόνα που έγραφε: «Μην πιστεύεις όλα όσα βλέπεις. Ακόμα και το αλάτι μοιάζει με ζάχαρη»...

Δείτε την:

 

Στο χθεσινό επεισόδιο (24/9) είδαμε τον σοβαρό τραυματισμό που είχε μια νεαρή διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μοντέλων.

Μάλιστα χρειάστηκε να έρθει ασθενοφόρο για να το διακομίσει στο νοσοκομείο.
Στην αρχή όλα πήγαιναν ρολόι, με τη Ζενεβιέβ να δίνει στα κορίτσια το έναυσμα για να βγουν στην πασαρέλα και να κάνουν catwalk.

Μέχρι που η 19χρονη Σάρα Τσέχου, την ώρα που έκανε τη στροφή για να πάει στα παρασκήνια, σκόνταψε και έπεσε φαρδιά πλατιά κάτω, κρατώντας το γόνατό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σήμερα (25/9), βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για το περιστατικό:

«Δεν είχα κάτι παλιότερα. Ήταν σα να μου γύρισε το γόνατο. Εφόσον έγινε αυτό με έκανε πιο δυνατή. Μετά ένιωσα ότι ήθελα να τα δώσω όλα, να είμαι πιο δυναμική», είπε και συνέχισε:

«Είχε πρηστεί όλο το γόνατο, γι΄αυτό ήρθε και το ασθενοφόρο και με πήρε. Τώρα είναι καλύτερα».

 

H Χρύσα Γκανίδου δεν πέρασε στην επόμενη φάση του GΝΤΜ, παρόλο που της είχαν πει οι κριτές να κάνει μία αλλαγή και θα την περάσουν, όπως ισχυρίζεται η πρώην παίκτρια.

Η Χρύσα έκοψε τα μαλλιά της, οι κριτές εκνευρίστηκαν με την αλλαγή της και δεν την πέρασαν από το Bootcamp!

Η νεαρή κοπέλα μίλησε στο Happy Day και κατήγγειλε ότι δεν προβλήθηκε το επεισόδιο με την audition της για να δει ο κόσμος τι ακριβώς έγινε!

Συγκεκριμένα η Χρύσα είπε: «Ο κύριος Μπράτης είπε στην audition μου – δεν ξέρω αν εγώ το παρεξήγησα ή εκείνοι τα άλλαξαν- να αλλάξω το μαλλί μου και του είπα «ναι» και το έκοψα… Είχα ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους… δεν έπαιξε ποτέ πλάνο μου από την audition»!

Δείτε τι άλλο καταγγέλλει η παίκτρια που προσπάθησε να μπει στο GNTM!

 

Με ύψος 1,86 η Ιρανή Μπίτα είναι το πιο ψηλό κορίτσι που πέρασε από το GNTM. Η Μπίτα ζει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Κατάφερε να κερδίσει τους κριτές με το χαμόγελο και την προσωπικότητά της, όμως, το ύψος της ήταν απαγορευτικό για καριέρα στο μόντελινγκ.

Μιλώντας στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη, η Μπίτα συγκλόνισε με την εξομολόγησή της: «Θυμάμαι ότι ήρθα στην Ελλάδα μέσα σε ένα σακί με πατάτες και η αδερφή μου το ίδιο και η μαμά μου. Ήμουν πρόσφυγας. Ο μπαμπάς μου ήταν Χριστιανός, εκεί είναι μουσουλμανική χώρα. Μου έχουν στείλει στο Instagram πάρα πολλά κορίτσια από το Ιράν και μου λένε ότι τις έχω κάνει υπερήφανες. Ένα κορίτσι από το Ισλάμ είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσει αυτόν τον χώρο. Το καθεστώς εκεί είναι πάρα πολύ αυστηρό, ακόμα και να τολμήσεις να κάνεις κάτι τέτοιο είναι… θάνατος»!

 

«Με έκοψαν στο Bootcamp λόγω ηλικίας, επειδή δεν είχα κλείσει τα 18. Κάναμε 24 ώρες γύρισμα, ήμασταν άπλυτες, τρώγαμε ανά 10 ώρες σχεδόν γιατί δεν προλαβαίναμε», λέει για το GNTM η Άννα Μαρία Λουκουκίδη.

Μιλώντας στο Happy Day, αναφέρει τα εξής: «Ένα πράγμα που με στεναχώρησε πάρα πολύ είναι ότι τη μέρα που γινόντουσαν τα γυρίσματα του Bootcamp, εγώ έδινα το τελευταίο μάθημα στις Πανελλήνιες. Είχα ζητήσει να πάω στις 10 στα γυρίσματα και δεν μου το επέτρεψαν. Ταξίδεψα στις 05:00 από Χαλκίδα για Αθήνα, στις 08:00 επέστρεψα στη Χαλκίδα για τις Πανελλήνιες, στις 10:00 ξαναγύρισα στο Bootcamp και δεν το σεβάστηκαν».

 

Δείτε τι είπαν οι κριτές στις τους δηλώσεις του στην κάμερα της Φωλιάς των κούκου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»