H playmate, η περσινή παίκτρια, η...μασέρ και όλα όσα είδαμε στο #GNTMgr!

 

Άλλο ένα επεισόδιο του Greece's Next Top Model, το βράδυ της Δευτέρας (23/9) κράτησε καθηλωμένους τους τηλεθεατές στην οθόνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

O μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, επέστρεψε στη συχνότητα του Star, αναζητώντας την επόμενη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα, που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Αφροδίτη Μπάρμπα είναι πρώην playmate, είναι 28 ετών και έχει ήδη ένα παιδάκι 5 ετών. Βρέθηκε μπροστά τους κριτές και τους ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάλιστα δεν δίστασε να πει πως την θυμάται από το διαγωνισμό Playmate.

Εκείνη τους είπε πως πήγε στην audition με τη μαμά της, το στήριγμά της και τότε οι κριτές της ζήτησαν να φορέσει το μαγιό της και να μπει στο πλατό με τη μαμά της.  Η μαμά της όμως έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς ήταν κούκλα, ενώ η Βίκυ Καγιά της είπε να πάει και στο Shopping Star.

Η Αφροδίτη Μπάρμπα, πέρασε στην επόμενη φάση με 4 «ναι» και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Ο Δημήτρης Σκουλός πήρε και το κοπλιμέντο από τη μαμά της διαγωνιζόμενης, αφού του είπε πως είναι... κούκλος.

Η προσωπική της ιστορία της όμως που δεν έχει πει χθες είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον! 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Είναι make up artist, έχει λίγα κιλάκια παραπάνω αλλά δεν δίστασε να πάει στο Greece's Next Top Model. Στην αρχή την είδαμε με ροζ μαλλιά και extreme μακιγιάζ, ενώ λίγο μετά έβγαλε την περούκα και την είδαμε με ροζ μαλλιά.

Η 26χρονη εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές με αυτοπεποίθηση και τους άφησε άφωνους με την εμφάνισή της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της είπε πως είναι extra plus size model και όχι απλά plus size, ενώ λίγο πιο πριν είχε πει πως είναι αρκετά κοντή για μοντέλο. Παρόλα αυτά βέβαια την πέρασε στην επόμενη φάση.

«Είσαι Θεά, να ζήσει το plus size της Ελλάδας», φώναξε η Βίκυ Καγιά.

Ενθουσίασε τους κριτές και την πέρασαν, αφού οι πόζες της, άρεσαν πολύ.

 

Το είδαμε κι αυτό στο Greece's Next Top model.

Η διαγωνιζόμενη βρέθηκε μπροστά στους κριτές και τους εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, λίγο μετά τους απογοήτευσε. Φόρεσε το μαγιό της, αλλά όταν της ζήτησαν να κάνει πόζες εκείνη δεν ήθελε και δεν μπορούσε. Το άγχος την κατέβαλε και «χαντακώθηκε» μόνη της.

Αυτό ήταν κάτι που της το είπαν και οι κριτές, ότι δηλαδή έχει τα προσόντα αλλά δεν έχει τη συμπεριφορά που θα έπρεπε. Αυτό μάλιστα που έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός πως στην αρχή της audition της, πήγε και έκανε μασάζ στον Άγγελο Μπράτη.

Οι κριτές της είπανε χαρακτηριστικά: «Τι ήρθες εδώ; Μασάζ μπορούσες να κάνεις; Πόζες δεν μπορείς;». Εννοείται βέβαια ότι δεν πέρασε στην επόμενη φάση!

 

Όταν η Ζενεβιέβ είδε την διαγωνιζόμενη από τη Λευκορωσία με αυτά τα παπούτσια δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Το βλέμμα της Ζενεβιέβ έπεσε αμέσως πάνω στις ψηλοτάκουνες-όλο στρας γόβες της και δεν δίστασε να της πει ότι τέτοιες γόβες φορούν κοπέλες που κάνουν συγκεκριμένο επάγγελμα. Η κοπέλα μετά μπήκε στο πλατό και εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές. Εννοείται πως και το δικό τους βλέμμα, έπεσε κατευθείαν στα παπούτσια.

«Με αυτά τα παπούτσια που πας; Για χορό;», της είπε η Βίκυ Καγιά. «Δεν είναι παπούτσια για στριπτίζ, βγαίνω και για φαγητό», είπε εκείνη. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο τα παπούτσια το πρόβλημα αλλά και οι επεμβάσεις.

Η κοπέλα είχε βάλει χείλη αλλά είχε φτιάξει και το στήθος της. Αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει ασχολίαστο από τους κριτές.

Λίγο μετά έβαλε το μαγιό της και μπήκε στο πλατό.H 30χρονη δεν πέρασε στην επόμενη φάση, αφού πήρε 3 «όχι» και 1 «ναι».

 

Πέρυσι είχε πάει στο ριάλιτι μοντέλων του Star Greece's Next Top Model αλλά δεν είχε καταφέρει να ξεχωρίσει. Η Άϊρα από τη Λιθουανία με το ακαταμάχητο βλέμμα της, το εντυπωσιακό ύψος της και τις αναλογίες της, εντυπωσίασε τους κριτές πέρυσι όμως δεν κατάφερε να πάει ένα βήμα παρακάτω.

Μάλιστα, είχε πάει στο παιχνίδι με το αγόρι της, οποίος είναι ο Βασίλης Βασιλικός που γνωρίσαμε λίγο μετά μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor.

Ήταν το στήριγμά της και μπήκε μαζί της στο πλατό. Αυτή τη φορά βρέθηκε μόνη της απέναντι από τους κριτές και εκείνοι της έδωσαν την ευκαιρία και την πέρασαν στην επόμενη φάση.

Η χαρά της ήταν απερίγραπτη και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να αρπάξει την ευκαιρία.

 

Αυτό το κορίτσι κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές του ριάλιτι μοντέλων του Star.

Μπήκε στο πλατό και αμέσως όλοι ενθουσιάστηκαν. Τα μάτια της έλαμπαν και η αλήθεια είναι ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Η Σήλια, είναι 24 χρονών και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είχε πάει στο γερμανικό Next Top Model και τα παράτησε γιατί είχε μια σχέση.

Τότε η Βίκυ Καγιά έμεινε άφωνη και της είπε πως δεν γίνεται να έχεις περάσει από casting με τη Heidi Klum και να τα παρατήσεις.

Λίγο μετά την είδανε και με μαγιό και φυσικά την πέρασαν στην επόμενη φάση, αφού πρώτα έκανε πόζες και ο Δημήτρης Σκουλός σηκώθηκε για να τη βοηθήσει και να τη χαλαρώσει για να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

 

Ένα ακόμα plus size model είδαν στις auditions οι κριτές του GNTM 2! Μία ιδιαίτερη συμμετοχή που με τη χάρη και το νάζι της κατάφερε να τους κερδίσει.

Ένα όμορφο πρόσωπο και ένα καλλίγραμμο σώμα δεν αρκούν για να οδηγήσουν στην κορυφή.

Η λαμπερή προσωπικότητα, η αυτοπεποίθηση, η πειθαρχία, η σοβαρότητα, η αφοσίωση, είναι τα στοιχεία, που κάνουν τη διαφορά.

Η Γεωργία λοιπόν ανήκει στην κατηγορία plus size, έχει αυτοπεποίθηση και... χαρακτήρα και αυτό φάνηκε.
Οι κριτές την πέρασαν στην επόμενη φάση, ενώ εκείνη ανέβηκε στον κύβο και έριξε κι έναν χορό! Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Η Μιλένα βρέθηκε μπροστά στους κριτές και αναφέρθηκε στη γνωριμία της με την περσινή νικήτρια, Ειρήνη Καζαριάν.

Η Μιλένα είναι αισθητικός και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το μπάσκετ και μάλιστα αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρή έμενε στην ίδια περιοχή με την Ειρήνη Καζαριάν.

«Όταν ήταν μικρή ήμασταν στην ίδια γειτονιά», είπε χαρακτηριστικά. Δείτε τι άλλο είπε αλλά και αν πέρασε στην επόμενη φάση στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Άλλο ένα επεισόδιο του Greece's Next Top Model, θα κρατήσει καθηλωμένους τους τηλεθεατές στην οθόνη, το βράδυ της Τρίτης (24/9).

O μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, επέστρεψε στη συχνότητα του Star, αναζητώντας την επόμενη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα, που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο ρόλο των 4 κριτών βρίσκονται η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Για τις υποψήφιες GNTM ένας είναι ο απόλυτος στόχος και θα κάνουν τα πάντα για να τον πετύχουν: η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Στο επεισόδιο της Τρίτης, θα δούμε πολλά και διάφορα. Οι διαγωνιζόμενες θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν για έναν καταξιωμένο Έλληνα σχεδιαστή.
Ωστόσο, ενώ θα δούμε όλες τις κοπέλες να ετοιμάζονται, μία από αυτές που πέρασαν στην επόμενη φάση, θα φτάσει στην δοκιμασία αρκετά αργοπορημένη και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για εκείνη.
Λίγο μετά θα δούμε- για άλλη μια φορά, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί νευριασμένη! Αυτά και άλλα πολλά....

Πάρτε μια γεύση βλέποντας το τρέιλερ:

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων