Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

O Σταύρος Flatley ξαναχτύπησε με το γιο του στο Βρετανία έχεις ταλέντο!

  23/09/2019 13:45
O Σταύρος Flatley ξαναχτύπησε με το γιο του στο Βρετανία έχεις ταλέντο!

O Σταύρος Flatley ξαναχτύπησε με το γιο του στο Βρετανία έχεις ταλέντο!

  23/09/2019 13:45
 
Η Βρετανία τους γνώρισε το 2009 όταν πήγαν για να παρουσιάσουν ένα ντουέτο χορού στο "Βρετανία έχεις ταλέντο", με τον Σταύρο να είναι τότε 40 ετών και τον γιο του 12. 

O Σταύρος Flatley και ο γιος του, μπορεί τότε να μην κατάφεραν να κέρδισαν στο reality show, ωστόσο κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την τέταρτη θέση, με μεγάλη νικήτρια την Susan Boyle. 

Μάλιστα μετά την συμμετοχή τους στο show, έγιναν ευρέως γνωστοί και πραγματοποίησαν περισσότερες από 300 παραστάσεις στα πλαίσια ενός tour σε όλη την Βρετανία αλλά και προσκεκλημένοι σε άλλα events, με κάθε τους εμφάνιση να τους αποφέρει 3.500 χιλιάδες λίρες. 

 

To δίδυμο, δέκα χρόνια μετά, επέστρεψε στην σκηνή του Βρετανία έχεις ταλέντο, με την ελπίδα ότι αυτή την φορά θα καταφέρει να φύγει με την νίκη. 

Ο γιος του 22 ετών σήμερα, χτύπησε τατουάζ την λέξη Κύπρος στην κοιλιά του όπως ο πατέρας του, ενώ η εμφάνιση τους περιείχε όπως πάντα ελληνικές επιρροές, καθώς και οι δύο δηλώνουν περήφανοι για την καταγωγή που έχουν από την Κύπρο.

Ο κόσμος ξεσηκώθηκε, οι κριτές ενθουσιάστηκαν και ο Simon Cowell συγκινημένος για αυτή την επιστροφή, πάτησε το κουμπί του golden buzzer, στέλνοντας τους στον μεγάλο τελικό! 

Απολαύστε τους και θυμηθείτε την πρώτη τους εμφάνιση πίσω στο 2009.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας