Λίγοι από τους παίκτες κατάφεραν να πείσουν στο χθεσινό επεισόδιο τους κριτές του #XFactorGR!

 

Λίγοι από τους διαγωνιζόμενους κατάφεραν να πείσουν τους κριτές πως έχουν τον... X Factor ώστε να καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ένα κορίτσι πάντως, με όμορφη φωνή συγκίνησε τόσο πολύ τη Μελίνα Ασλανίδου που η ίδια σηκώθηκε ανέβηκε στη σκηνή και της είπε ότι την αγαπάει.

Σκληροί στις περισσότερες από τις κριτικές τους οι υπόλοιποι, Χρήστος Μάστορας, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και Γιώργος Θεοφάνους και φυσικά καυστικοί σε ορισμένες περιπτώσεις...

Ο Ιάσονας συστήθηκε στο κοινό ως... τενόρος μπροστά στους κριτές μόνο που εκείνοι είχαν… αντίθετη άποψη.

Ο Ιάσονας ο οποίος είπε πως είναι ηθοποιός, δήλωσε πως είναι θαυμαστής της Μελίνας Ασλανίδου και είπε μπροστά στους κριτές πως η καθηγήτριά του στα φωνητικά «το ‘χει». Ο Ιάσονας ερμήνευσε τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου, όχι όμως με μεγάλη επιτυχία αφού είχε πολλά φάλτσα.

Οι γκριμάτσες του Γιώργου Θεοφάνους κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του τα… έλεγαν όλα αφού δεν του άρεσε καθόλου. «Είναι επικίνδυνο, όπως αποδεικνύεται να λένε οι καθηγητές ότι είσαι σε καλό επίπεδο. Δεν είσαι έτοιμος» του είπε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος ενώ ο Θεοφάνους του είπε ότι δεν… τραγουδάει καθόλου.

Ο Ιάσονας το απέδωσε στο άγχος του ενώ απευθυνόμενος στη Μελίνα Ασλανίδου της είπε ότι τη λατρεύει. Της έκανε κανονική... ερωτική εξομολόγηση.

Όταν οι κριτές τον απέρριψαν εκείνος δεν πτοήθηκε καθόλου αλλά ζήτησε από τη Μελίνα να τον κάνει μία αγκαλιά. Και αυτό και έγινε. 

Μια δασκάλα μουσικής από την Κύπρο ενθουσίασε πάντως τους κριτές αλλά και τον κόσμο! Άνοιξε το στόμα της και όλοι σηκώθηκαν για να την χειροκροτήσουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η δασκάλα μουσικής από την Κύπρο πήρε για γενέθλια της τέσσερα «ναι» στο #XFactorGR!

Από την άλλη, ένας νεαρός χορευτής από την Κύπρο θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο τραγούδι και να πείσει τους κριτές ώστε να περάσει στην επόμενη φάση.  Τελικά ωστόσο δεν τα κατάφερε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: O Έβανς από την Κύπρο δοκίμασε την τύχη του στο XFactor όμως δεν τα κατάφερε!

Η μπάντα «Enorasis» βρέθηκε στη σκηνή του talent show και θέλησε να καταπλήξει τους κριτές, αλλά μάλλον έμεινε στο…θέλησε.

Το boyband λοιπόν επέλεξε να τραγουδήσει το τραγούδι του Γιάννη Γιοκαρίνη «Ευλαμπία» σε μια δική του εκδοχή κι η αλήθεια είναι ότι ξεσήκωσε το κοινό που βρισκόταν στον χώρο. Ενθουσίασε, όμως, και τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος τους είπε ότι πέρασε καλά μαζί τους κι ότι θα ήθελε να δουλέψουν παρέα, κάνοντάς τους κατανοητό ότι θα τους περάσει στην επόμενη φάση του show. H Μελίνα Ασλανίδου ήταν διχασμένη και δεν ήξερε αν έπρεπε να συμφωνήσει με τον Χρήστο Μάστορα ή με τον Γιώργο Θεοφάνους...

Την κριτική του, λοιπόν, έκανε κι ο Γιώργος Θεοφάνους, μια κριτική που εν μέρει βρήκε σύμφωνη τη Μελίνα!

Με ειλικρινή διάθεση και ως γνώστης των bands –Οne ένεκα-τους είπε ότι θα τους ήθελε καλύτερους σε τραγουδιστικό επίπεδο, ενώ όπως θα δείτε στο ακόλουθο video η ατάκα του ήταν ολίγον… φαρμακερή! Δεν τους έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης του κι έμεινε πιστός στη θέση του. Όσον αφορά στους υπόλοιπους κριτές;

 

Όταν τα παιδιά περνούν από τις auditions του X Factor οι γονείς περνούν διπλή audition απ’ ό,τι φάνηκε.

Η Νικόλ, η οποία πήγε συνοδευόμενη από τον πατέρα της, εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και μόλις τους είπε την ηλικία της αναρωτήθηκαν γιατί πήγε στο talent show η 17χρονη, με εκείνη να τους απαντάει πώς θέλει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να γίνει τραγουδίστρια.

Επέλεξε, λοιπόν, να τραγουδήσει το «I’ m addicted to you» κι όσο εκείνη τραγουδούσε ο μπαμπάς της πάρταρε με τον Άρη Μακρή!

Ο Γιώργος Θεοφάνους, μόλις ολοκλήρωσε το τραγούδι, της είπε να χαλαρώσει και να απολαμβάνει τη στιγμή.

Η Μελίνα Ασλανίδου σηκώθηκε και την αγκάλιασε λέγοντάς της ότι την αγαπάει, με την υποψήφια να συγκινείται και να δακρύζει. Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος της ανέφερε ότι έδωσε τον εαυτό της στο κομμάτι κάνοντάς το πιο «τζάζυ», και ο Χρήστος Μάστορας ενθουσιάστηκε με την εμφάνιση της Νικόλ.

Η παίκτρια πέρασε στην επόμενη φάση και ο μπαμπάς της που περίμενε στα backstage ενθουσιάστηκε περισσότερο από την κόρη και την αγκάλιασε γλυκά.

 

Το τραγούδι «Δώδεκα» σε στίχους και μουσική των Νίκου Καρβέλα και Φίλιππου Νικολάου, που έχει ερμηνεύσει η Άννα Βίσση, επέλεξε για να διαγωνιστεί στις auditions του X Factor η Μαρία Κίου.

Η Μαρία όταν βρέθηκε στη σκηνή ενώπιον των κριτών τούς είπε ότι είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και αποκάλυψε ότι βρισκόταν σε περιοδεία με τον Καρρά και τον Δημάκη.

Η νεαρή κοπέλα λοιπόν τραγούδησε το «12» της Άννας Βίσση και όταν τον λόγο πήρε ο Γιώργος Θεοφάνους, είχε μόνο καλά λόγια να πει για εκείνη.

Το ίδιο και όλοι οι υπόλοιποι κριτές οι οποίοι της είπαν πως θέλουν να δουλέψουν μαζί της στο μέλλον.

Μάλιστα ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος της είπε ότι του αρέσει περισσότερο η φωνή της Μαρίας όταν μιλάει παρά όταν τραγουδάει και μάλιστα της πρότεινε, αν κάτι δεν πάει καλά με το X Factor, να πάει να τον βρει για να την πάρει στο ραδιόφωνο.

 

Με το τραγούδι «Ταχεία» που έχει ερμηνεύσει η Ελένη Βιτάλη, εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή ο Ανδρέας Τσακός και τα κατάφερε!

 

Το επεισόδιο του X Factor τα είχε όλα. Κι όταν λέμε όλα, το εννοούμε. Μια ξανθιά παρουσία, λοιπόν, κέντρισε το ενδιαφέρον μας και την κοιτάξαμε λίγο παραπάνω κι όχι μόνο για τις φωνητικές της ικανότητες. Ήταν μια παλιά γνώριμη που δεν ξεχνάς εύκολα, καθώς έχει εμπειρία στα τηλεοπτικά πλατό.

Η Ροζάννα κυρίες και κύριοι έχει κάνει… Αννίτα Πάνια.

 

Η ξανθιά διαγωνιζόμενη είχε βρεθεί σε παλαιότερη εκπομπή της Αννίτας Πάνια, τότε που δήλωνε... άπιστη και είχε απευθυνθεί στην εκπομπή της παρουσιάστριας, θέλοντας να σταματήσει τις παράλληλες σχέσεις και να βρει σύντροφο να ερωτευτεί. Γιατί στην εκπομπή της Αννίτας πάνε πρώτα τα ταλέντα!

Η «άπιστη», λοιπόν, Ροζάννα έκανε στροφή στην καριέρα της, το είδε αλλιώς και είπε να κυνηγήσει το όνειρό της στο πεντάγραμμο. Αλλά το πεντάγραμμο δεν είχε... ενημερωθεί, δεν το άντεξε και στο ακόλουθο video θα δείτε τα αποτελέσματα…

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»