Ο 16χρόνος που ενθουσίασε τον Θεοφάνους & οι καυστικές ατάκες σε άλλη παίκτρια!

 

Για ακόμα μια φορά παρέλασαν στην σκηνή του X Factor διάφορα ταλέντα που εντυπωσίασαν αλλά και που δεν τα κατάφεραν να πείσουν τους κριτές και να προχωρήσουν στην επόμενη φάση! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ενώ ανέβηκε αγχωμένη στη σκηνή, μόλις έπιασε το μικρόφωνο στα χέρια της και άρχισε να τραγουδάει «έδωσε ρέστα», αφήνοντάς τους όλους άφωνους και με ένα γλυκό χαμόγελο στα πρόσωπά τους.

«Εντάξει Ελισάβετ, ξεαγχώσου, νομίζω το αγόρι σου θα χαρεί», της είπε η Μελίνα Ασλανίδου μόλις τελείωσε την ερμηνεία της.

«Αν συνειδητοποιούσες το πόσο καλή είσαι θα ανέβαινες πάνω και θα ήσουν μέσα στην αλαζονία, οπότε διαλέγω τον άνθρωπο που είναι πιο γειωμένος και δεν καταλαβαίνει το λιοντάρι που κρύβει μέσα του», της είπε ο Γιώργος Θεοφάνους, κάνοντάς την να βάλει τα κλάματα on stage, από τη συγκίνησή της.

Ωστόσο και τα σχόλια των υπόλοιπων κριτών ήταν εξίσου καλά και η παίκτρια πέρασε στην επόμενη φάση.

Ο Χρήστος Μάστορας δεν δίστασε να της πει ότι θα έπρεπε τις επόμενες μέρες να έχει λίγη περισσότερη αυτοπεποίθηση γιατί θα της χρειαστεί σίγουρα.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της 26χρονης, Ελισάβετ Αθανασιάδου παρακάτω:

 

«Είναι έκπληξη να είμαστε εδώ στην Ελλάδα και να ακούμε κάποιον να τραγουδάει με αυτόν τον τρόπο. Μπράβο», του είπε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και ο Γιώργος Θεοφάνους λίγο μετά του ζήτησε να τραγουδήσει ένα ελληνικό τραγούδι.

Όταν το έκανε ο διαγωνιζόμενος, δέχτηκε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Ερμήνευσε το «Όλα σ' αγαπάνε» του Σταμάτη Γονίδη και τους άφησε και πάλι άφωνους, καθώς το θεώρησαν ακραίο.
Ιδιαίτερα στον Χρήστο Μάστορα δεν άρεσε καθόλου.

Ωστόσο, πήρε τα «ναι» που χρειαζόταν και πέρασε στην επόμενη φάση!

Η χαρά του ήταν απερίγραπτη.

 

Πήγε στο ριάλιτι τραγουδιού και οι κριτές δεν είχαν λόγια να της πουν!

Η διαγωνιζόμενη ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να τραγουδάει όμως, όπως όλα έδειξαν, καλύτερα να είχε μείνει στο σπίτι της. Μάλιστα δεν είπε ένα, αλλά δύο τραγούδια, ωστόσο, δεν δέχτηκε ούτε το χειροκρότημα του κοινού.

«Χρειάζεσαι πάρα πάρα πολύ δουλειά», της είπε ο Χρήστος Μάστορας. Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, δεν δίστασε να της πει πως θέλει να πάρει τηλέφωνο τον Φοίβο να τον καθησυχάσει, γιατί αυτός έγραψε τους στίχους του τραγουδιού που ερμήνευσε.

Τότε η παίκτρια του είπε: «Αυτή είναι η γνώμη σου, εγώ θέλω να ακούσω και τους άλλους», με τη Μελίνα Ασλανίδου να της λέει «Δεν το έχεις και πολύ».

«Να τραγουδάς με κλειστά παράθυρα να μη σε ακούνε. Σου είπε κανείς ότι το έχεις;», της είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.
Φυσικά και την έκοψαν και δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

 

Ένας 16χρονος διαγωνιζόμενος ανέβηκε στη σκηνή, διεκδικώντας μία θέση στο μουσικό ριάλιτι. Ερμήνευσε το «Όλα σ΄αγαπάνε» του Σταμάτη Γονίδη και από νωρίς κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού.

Ωστόσο, ο Γιώργος Θεοφάνους δεν πείστηκε αρκετά και τον ρώτησε αν είναι ερωτευμένος.
Ο νεαρός απάντησε θετικά και μάλιστα είπε πως η κοπέλα του βρισκόταν εκεί. Τότε, ανέβηκε κι εκείνη on stage και του ζήτησαν να ξανατραγουδήσει.

Την κοίταξε στα μάτια και της τραγούδησε, ενώ εκείνη τη στιγμή είδαμε και τη Μελίνα Ασλανίδου να συγκινείται, καθώς αυτό που έβλεπε ήταν άκρως... συγκινητικό.

 

Ανέβηκε στη σκηνή και κέρδισε τα θετικά σχόλια του Χρήστου Μάστορα από την αρχή.

Τα σχόλια βέβαια αφορούσαν την εμφάνιση και το στιλ της. Λίγο μετά τα πράγματα άλλαξαν.Ο Χρήστος Μάστορας της έκανε πολλα κολακευτικά σχόλια για το στιλ της.

Όπως είπε η ίδια τραγουδάει '80s κομμάτια αλλά ενώ κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό, μόλις τελείωσε την ερμηνεία της άκουσε κάποια καυστικά σχόλια από τους κριτές. Η εμφάνισή της δεν άρεσε και πολύ σε κανέναν τους, μιας και από αυτό που έβλεπαν περίμεναν να δουν κάτι περισσότερο.

Παρόλα αυτά έγινε η ανατροπή και ενώ δεν άκουσε και τα καλύτερα σχόλια, κατάφερε να πάρει 3 «ναι» και να περάσει στην επόμενη φάση.

 

Μια παλιά γνώριμη του Άρη Μακρή πήγε να διαγωνιστεί στο μουσικό ριάλιτι του OPEN. Η κοπέλα δουλεύει σε θέατρα και κάνει musical. Μάλιστα ήταν μαζί με τον Άρη Μακρή στο Mamma Mia.

Εκείνος όταν την είδε στα backstage ενθουσιάστηκε και φυσικά αποκάλυψε από πού γνώριζε τη Βολιώτισσα Βαρβάρα.
Εκείνη λίγο μετά ανέβηκε στη σκηνή με πολύ άγχος, ωστόσο έδειχνε να το απολαμβάνει.

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος δεν δίστασε να της πει πως αυτό που είδε ήταν λίγο... fake. Αυτό βέβαια έφερε την αντίδραση του Γιώργου Θεοφάνους, ο οποίος δεν συμφώνησε με τα σχόλια του Μιχάλη.

Η Βαρβάρα μπέρδεψε τους κριτές, οι οποίοι δυσκολεύτηκαν να αποφασίσουν αν θα την περάσουν ή όχι.

 

Ο 48χρονος Χρήστος από τη Νέα Σμύρνη, ανέβηκε στην πίστα όμως το άγχος τον κατέβαλε.

Όπως είπε ο ίδιος είναι κομπάρσος ηθοποιός και ψάλτης που πήγε στο μουσικό ριάλιτι του OPEN για να προχωρήσει και να αρπάξει μια ευκαιρία.

Με το τραγούδι του Ανδρέα Μικρούτσικου «Χαμένο νησί», έκανε την εμφάνισή του στις auditions ο Χρήστος-Γεώργιος Βλαχόπουλος, ο οποίος όμως είχε αρκετό άγχος όταν ανέβηκε στη σκηνή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δυσκολευτεί λιγάκι.

Με λίγες προσπάθειες κατάφερε να τραγουδήσει λίγο από τους στίχους, όμως, δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές και δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

 

Ο 17χρονος Γρηγόρης Τσαβδαρίδης ανέβηκε στην πίστα και είχε από κάτω όλους του τους φίλους να τον χειροκροτούν.

Αμέσως μόλις τον είδαν οι κριτές, του έκαναν σχόλια για το στιλ του, καθώς τους άρεσαν τα... περίεργα ρούχα που φορούσε. Έπιασε το μικρόφωνο και επικράτησε ένας πανικός στο πλατό!

Οι κριτές τον κοιτούσαν ενθουσιασμένοι και σχολίαζαν την εμφάνισή του. «Πάνω από όλα είναι η προσωπικότητα και μας έδειξες αρκετή από αυτή», του είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, μάλιστα, του έδωσε και ένα σημείωμα, το οποίο δεν μάθαμε ποτέ τι έγραφε.
«Παρά το νεαρό της ηλικίας σου, ξέρεις γιατί είσαι εδώ», του είπε η Μελίνα Ασλανίδου με τον Θεοφάνους να συμπληρώνει:
«Έχει άγνοια κινδύνου, δεν έχει καταλάβει πόσο σταρ είναι. Αν υπήρχε κουμπί που σε πάει κατευθείαν στον τελικό εγώ θα το πάταγα», συνέχισε ο Θεοφάνους, με τον νεαρό να μην πιστεύει αυτά που άκουγαν τα αυτιά του.

Ο Γρηγόρης κατάφερε να τους ενθουσιάσει όλους και όπως ήταν φυσικό πέρασε στην επόμενη φάση με 4 «ναι», ευχαρίστησε τους κριτές και έφυγε χαρούμενος από το stage.

 

«Τον ίδιο το Θεό» τραγούδησε η Ειρήνη Μιχαήλ και κατάφερε να περάσει στο bootcamp.

 

«Πάμε μια βόλτα» ερμήνευσε η Βαλεντίνη Παλαιοδήμου όμως οι κριτές δεν πείστηκαν και δεν την περάσαν τελικά στην επόμενη φάση..

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν