«Αν ζήλευα, θα κρατούσα το στόμα μου κλειστό και θα ήμουν στο #MasterChefGR Το παρασκήνιο της μεταγραφής του στον ΑΝΤ1

 

«Δεν συμφωνούσα με τον τρόπο που θέλανε να γίνει, δεν μου ταίριαζε το ριάλιτι». «Ο μεγάλος μου γιος όταν γεννήθηκε είχε ένα θέμα με την καρδιά του...» «Ζω κράξιμο και bullying καθημερινά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ και θα συνεχίσει το Food n’ Friends στον ΑΝΤ1.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αποκάλυψη για τα χρήματα των κριτών του #MasterChefGR! Ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής που θα καθίσει δίπλα στους Κουτσόπουλο, Κοντιζά και Ιωαννίδη;

«Η αλήθεια είναι ότι από πέρυσι ήθελα να είμαι στον ΑΝΤ1, δεν τα βρήκαμε και γι’ αυτό πήγαμε στον ΣΚΑΙ. Θεωρώ ότι ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι που θα ήθελα να είμαι, το παλεύω πάρα πολλά χρόνια. Έχω κάνει αρκετές συζητήσεις με το κανάλι για διάφορα πρότζεκτ όλη αυτή τη 10ετή πορεία της τηλεόρασης και ποτέ δεν έκατσε κάτι. Αλλά φέτος είναι η χρονιά μας. Μιλάμε για μια παραλλαγή του Food n’ Friends, θα είμαι πάλι με τον Ηλία Φουντούλη, θα είναι όλη η ομάδα πίσω από τις κάμερες… Θα διαφοροποιήσουμε λίγο το κόνσεπτ, πάλι θα έχουμε καλεσμένους, χαλαρή κουβέντα, μαγειρική, φαγητό…

Δεν ζήλεψα που πέρυσι δεν έκανα το MasterChef. Αν ζήλευα, θα το είχα κάνει, θα κρατούσα το στόμα μου κλειστό και θα ήμουν. Είχε κλείσει ο κύκλος για μένα, είχα κουραστεί και δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω αυτό το κόνσεπτ άλλο. Δεν συμφωνούσα με τον τρόπο που θέλανε να γίνει, δεν μου ταίριαζε το ριάλιτι», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

 

Ο σεφ, που πια θα τον βλέπουμε στον ΑΝΤ1, δεν μίλησε μόνο για τα επαγγελματικά του στη Μαίρη Αρώνη αλλά προέβη και σε προσωπικές αποκαλύψεις.

O Σκαρμούτσος μίλησε πρώτη φορά για τον μεγάλο του γιο και το πρόβλημα υγείας που είχε όταν γεννήθηκε.

0 50χρονος Σκαρμούτσος αποκάλυψε: «Ναι, έχω δώσει το όνομά μου στο μεγάλο μου τον γιο γιατί είχε ένα θέμα ιατρικό… και έπρεπε να πάρουμε μία απόφαση πολύ σύντομα και είπαμε με τη γυναίκα μου να το πούμε «Δημήτρη». Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε πολύ γρήγορα και ήταν και ένα όνομα που μας άρεσε, οπότε το είπαμε το παιδί «Δημήτρη». Είχε ένα θέμα με την καρδιά του όταν γεννήθηκε…»!

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος!

 

Μίλησε μεταξύ άλλων για τον Έκτορα Μποτρίνι, αλλά για το κράξιμο και το bullying ζει ο ίδιος καθημερινά.

«Ο Έκτορας είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ταλαντούχος, ο οποίος έχει βγάλει όλα αυτά τα χρόνια που μαγειρεύει πάρα πολλούς μάγειρες. Δεν ήμουν εκεί και δεν μπορώ να πω τι συνέβη, το θεωρώ λίγο τραβηγμένο, χωρίς βέβαια να μπορώ να πάρω θέση. Ο κόσμος θεωρεί ότι η μαγειρική είναι ένα εύκολο επάγγελμα, σε αυτό μπορεί να φταίμε και οι μάγειρες μέσα από την τηλεόραση.

Στις δικές μου κουζίνες επικρατεί ηρεμία. Ενώ στην αρχή, όταν πρωτοξεκινούσα, ήμουν πολύ νευρικός και μου έβγαιναν τα νεύρα, αψιμαχίες, διαπληκτισμοί λεκτικοί. Όσο καταστάλαζα στο τι θέλω να κάνω με τη μαγειρική τόσο πιο πολύ χαλάρωνα και ηρεμούσα. Έχω δώσει στο γιο μου το όνομα “Δημήτρης”, ήταν μια σύντομη απόφαση όταν ήταν μικρός γιατί είχε θέμα με την καρδιά του.

Έχω θέμα με τον κόσμο που ακόμα και σήμερα με αποκαλεί “ο άνθρωπος με τα τατουάζ”, με κατακρίνει. Ζω κράξιμο και bullying καθημερινά, δηλαδή με κράζουν για διάφορα πράγματα. Με κράζουν γιατί έχω τατουάζ, με κράζουν γιατί είμαι τηλεμάγειρας. Δεν γίνεται το 2019 κάποιοι, επειδή τυχαίνει και κάνω τηλεόραση, να με αποκαλούν τηλεμάγειρα λες και βγήκα χθες.

Και ήμουν από τους πρώτους, ο οποίος βγήκε και είπε και παραδέχτηκε πράγματα και ακόμα και γι’ αυτό με κράξανε, και καλά πώς είναι δυνατόν να λέγονται αυτά τα πράγματα. Αυτοί που κρίνουν πρέπει να ξέρουν ότι έχουμε από πίσω μας κάποιους ανθρώπους, έχουμε οικογένεια», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά