Μετά την αποχώρηση Καπουτζίδη - Μαραβέγια, το φιάσκο με Ρέμο - Μαζωνάκη, αυτή την τραγουδιστρια φλερτάρουν για το #TheVoiceGR

 
Το θρίλερ #TheVoiceGR συνεχίζεται... Μαζωνάκης, Πάολα και Οικονομόπουλος είπαν «όχι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Ένα πραγματικό θρίλερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στους κόλπους του τάλεντ σόου το οποίο ξεκίνησε με την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη από τη θέση του παρουσιαστή και εντάθηκε με το "αντίο" που είπε ο Κωστής Μαραβέγιας αφήνοντας κενή τη θέση του στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού. 

 

 

To θρίλερ αυτό απέκτησε ιδιαίτερη σημασία και περισσότερο σασπένς όταν άρχισαν να ακούγονται διάφορα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος ως άξιοι αντικαταστάτες του Κωστή Μαραβέγια στην κριτική επιτροπή του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Και αφού τακτοποιήθηκε η θέση του παρουσιαστή την οποία αναλαμβάνει ο Γιώργος Λιανός, άρχισαν τα πολλά σενάρια για τον καλλιτέχνη εκείνο που θα καθόταν στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής.

Τις τελευταίες ημέρες ακουγόταν έντονα το όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη ο οποίος σε τηλεοπτικές του δηλώσεις υπήρξε ιδιαίτερα φειδωλός στα λεγόμενά του, αφήνοντας τον χρόνο να 'μιλήσει' μόνος του. Και όταν αυτό έγινε αφού έγινε γνωστό ότι ο καλλιτέχνης υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 ώστε να κρατήσει τη θέση του στην κριτική επιτροπή του Your face sounds familiar, άρχισαν ξανά τα σενάρια.

Όπως ακούστηκε σήμερα στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου", έπεσαν στο τραπέζι πολλά ονόματα όπως η Πάολα, ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Στέλιος Ρόκκος που όμως όλοι τους είπαν ένα περιποιημένο... όχι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, ποια τραγουδίστρια είναι ένα βήμα πριν υπογράψει για να αναλάβει τη θέση που άφησε κενή ο Κωστής Μαραβέγιας, εντός 24ωρου;

«Έγινε χθες κρούση και πρώτο ραντεβού με την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Το όνομά της ακουγόταν όλο το καλοκαίρι και για το Final Four του ΑΝΤ1. Χθες έγινε το ραντεβού, απλά το θέμα είναι ότι ο χρόνος την πιέζει γιατί στις 23 του μήνα ξεκινούν τα γυρίσματα του Voice. Έχει σχεδόν ένα 24ώρο να δώσει τη θετική ή την αρνητική απάντηση γιατί θα πρέπει να ξεκινήσει γυρίσματα.

Είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει πολύ γρήγορα. Εγώ, σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ που νομίζω ότι είναι έγκυρο, επειδή ο Κωστής έχει κερδίσει τρεις φορές το παιχνίδι, προτάθηκε να μοιραστεί τη δική του καρέκλα», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

«Επειδή ο χρόνος πιέζει και η θέση παραμένει κενή μετά και το ναυάγιο με τον Γιώργο Μαζωνάκη, υπάρχει μια πληροφορία ότι ο Κωστής Μαραβέγιας δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Σάκη Ρουβά, προκειμένου να το ξανασκεφτεί μήπως και επιστρέψει στη θέση του», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Το μεσημέρι της Τρίτης η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ανακοίνωσε τα πρόσωπα που θα βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις, κάνοντας την ανατροπή.

Συγκεκριμένα στην παρουσίαση θα είναι η Τάμτα, στην κριτική επιτροπή η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Γιώργος Λιανός στα backstage.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR