Ο καυγάς Ηλιάνας - Βίκυς, η εξοργισμένη παίκτρια και όσα είδαμε στο #GNTMgr!

 

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν οι τέσσερις κριτές του GNTM στο τελευταίο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε. Όπως κάθε φορά είδαμε τον ενθουσιασμό τους για μερικά από τα κορίτσια αλλά και την... απόρριψη τους σε μερικά άλλα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η 19χρονη Φλώρου Κωνταντίνα με το που βρέθηκε μπροστά στους κριτές έδειξε να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της τους κριτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η γλυκύτητά της και η απλότητα της εμφάνισής της έκανε τη Βίκυ Καγιά να ενθουσιάζεται. Την έστειλαν αμέσως να φορέσει μαγιό και με το που επέστρεψε οι κριτές ενθουσιάστηκαν ακόμα περισσότερο.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά ενημέρωσε τη Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Άγγελο Μπράτη και τον Δημήτρη Σκουλό πως δεν έχει ασχοληθεί ποτέ ξανά με το μόντελινγκ.

Τελικά, παμψηφεί την πέρασαν στην επόμενη φάση, με τη Βίκυ Καγιά να ζητωκραυγάζει που η νεαρή Κωνσταντίνα δεν είχε εντυπωσιάσει μόνο εκείνη αλλά και τους υπόλοιπους κριτές.

 

Ένα πολύ γλυκό κορίτσι που όμως είναι plus size μοντέλο και μάλιστα ήδη εργάζεται με αυτή την ιδιότητα εντυπωσίασε τους κριτές με τη γλυκύτητα του χαρακτήρα της και την όμορφη αύρα της.

Η 22χρονη Αλεξία Κούβελα η οποία ζει στη Θεσσαλονίκη κάνει καριέρα εδώ και λίγους μήνες, αν και φοιτήτρια δημοσιογραφίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο κάνει καριέρα μοντέλου plus size.

H νεαρή Αλεξία μίλησε για τον ρατσισμό που έζησε μικρή καθώς ανέκαθεν είχε παραπανίσια κιλά, όμως οι κριτές για ακόμα μία φορά έσκυψαν πάνω από το πρόβλημά της και της μίλησαν με γλυκύτητα, λέγοντάς της πως διαθέτει μία πολύ δυναμική και όμορφη προσωπικότητα.

Όταν εμφανίστηκε μπροστά τους με μαγιό, το plus size μοντέλο εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και πέρασε τελικά παμψηφεί...

 

Η Ειρήνη Θεοδωράκη, μία 24χρονη αισθητικός από τη Λάρισα υπήρξε η αφορμή για να έρθουν σε αντιπαράθεση η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η νεαρή κοπέλα είχε πολλά τατουάζ στο σώμα της, κάτι που έβρισκε εντελώς αντίθετη τη Βίκυ Καγιά η οποία θεωρεί πως με τόσα πολλά σημάδια στο κορμί της, δεν μπορεί να κάνει μεγάλου καριέρα μοντέλου όμως η Ηλιάνα υποστήριξε πως τα τατουάζ δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας για μία τέτοια καριέρα.

«Έχω μείνει με τόσα τατουάζ. Είναι λάθος τόσα τατουάζ. Το κορίτσι να δουλέψει δεν μπορεί. Πού το έχεις δει αυτό;» είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά στον Άγγελο Μπράτη ο οποίος είπε πως του άρεσαν τα συγκεκριμένα τατουάζ.

Στη συνέχεια, η αντιπαράθεση συνεχίστηκε ανάμεσα σε Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία είπε στην κοπέλα πως όντως είχε στο σώμα της πολλά τατουάζ, όμως ήθελε να της δώσει μία ευκαιρία.

Η Βίκυ Καγιά τη στιγμή της ψηφοφορίας είπε όχι γιατί τόνισε πως θεωρεί ότι τα τατουάζ που φέρει στο κορμί της είναι υπερβολικά για να κάνει καριέρα.

Τότε η Ηλιάνα της είπε πως είναι πολλές οι κοπέλες που έχουν κάνει τατουάζ στο εξωτερικό. Μόνο που η Βίκυ Καγιά της ζήτησε να τις κατονομάσει αυτές τις κοπέλες και όταν η Ηλιάνα της είπε ότι δεν θυμάται τα ονόματά τους, η Καγιά είπε ότι για να μη θυμάται τα ονόματα αυτών που έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό, τότε δεν έχουν κάνει καριέρα.

Η... καυτή πατάτα για το αν θα περνούσε ή όχι στο παιχνίδι η νεαρή κοπέλα ήταν στα χέρια του Άγγελου Μπράτη ο οποίος τελικά την πέρασε στην επόμενη φάση.

Δείτε το βίντεο με την αντιπαράθεση που είχαν Βίκυ και Ηλιάνα.

Mπορεί να είναι 29 ετών όμως κατάφερε να κερδίσει τους κριτές που της έδωσαν τέσσερα ναι! Έτσι η Πόπη πάει στο bootcamp. 

Με τον πατέρα της βρέθηκε στην οντισιόν η Κουβανή κούκλα Μπεατρίς Κοράλες η οποία ζει εδώ και έξι χρόνια στη Θεσσαλονίκη με τον μπαμπά της. 

Η 27χρονη Μπεατρίς είπε πως είχε έρθει στην Ελλάδα για να δει τον πατέρα της που ζούσε στη χώρα μας και τελικά έμεινε. Είναι δασκάλα κουβανέζικων χορών και όπως είπε, ο πατέρας της είναι ο παρτενέρ της.

Σχεδόν αμέσως μετέτρεψαν το στούντιο σε dance floor με τη Βίκυ Καγιά να σηκώνεται για να χορέψει μαζί με τον Άγγελο Μπράτη. Άρχισαν τα μαθήματα χορού στο στούντιο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να χορεύει κουβανέζικο σάλσα στο στούντιο.

Φυσικά όλοι το καταδιασκέδασαν με την Μπεατρίς να ενθουσιάζει τους κριτές όταν εμφανίστηκε με μαγιό.

Η Βίκυ Καγιά της είπε ότι έχει εξωτική ομορφιά και ότι θα έπρεπε να "στεγνώσει" λίγο χάνοντας ένα με δύο κιλά.

Και ο Άγγελος Μπράτης αλλά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για εκείνη ενώ ο Δημήτρης Σκουλός τόνισε πως συμφωνεί με την Καγιά ότι πρέπει να "στεγνώσει" λίγο.

Η όλη κριτική έγινε παρουσία του μπαμπά της τον οποίο οι κριτές έβαλαν να ψηφίσει "Ναι" για να περάσει η κόρη του στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

 

Η Αναστασία, βρέθηκε απέναντι από τους κριτές όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε.

Ακόμα και την ώρα που έκανε πασαρέλα, δεν έλειψαν τα σχόλια των κριτών, που έδειχναν από την αρχή πως σίγουρα δεν θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η Βίκυ Καγιά, ωστόσο, δεν δίστασε να της πει πως δεν έχει τόσο ύψος όσο λέει.

Η αντίδραση της διαγωνιζόμενης; Όλα τα λεφτά!

 

Μία διαγωνιζόμενη, μπήκε στο πλατό και ο Άγγελος Μπράτης, τη ρώτησε ποια του θυμίζει.

Τότε εκείνη, είπε με αυτοπεποίθηση: «Την Cameron Diaz, σας θυμίζω». Αυτό φυσικά έφερε την αντίδραση της Βίκυς Καγιά, η οποία σε καμία περίπτωση δεν συμφώνησε μαζί της.

«Έχουμε κοπέλες που θα είναι πιο δυνατές από εσένα», της είπε ο Δημήτρης Σκουλός, δίνοντας αρνητική ψήφο.

Λίγο μετά πήρε και την αρνητική ψήφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και ξεκίνησε έναν έντονο διάλογο με τον Άγγελο Μπράτη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως νιώθει αδικημένη και δεν είναι σωστό να παίρνουν μεγαλύτερες κοπέλες και να μη δίνουν ευκαιρία στις μικρότερες.

Η παίκτρια, έγινε έξαλλη λίγο μετά και οι δηλώσεις που έκανε στην κάμερα ήταν... «φωτιά». Εν τέλει πήρε 4 «όχι» και αποχώρησε.

 

Η Λένια από το όνομα Κονδυλένια, εντυπωσίασε τους κριτές με το που μπήκε στο στούντιο μπροστά τους.

Η Λένια ενημέρωσε τους κριτές πως είναι μοντέλο στο Instagram και τότε η Βίκυ Καγιά έψαξε να δει τη σελίδα της στην οποία είπε η νεαρή κοπέλα πως έχει 25.000 followers. Όταν η Λένια πήγε να φορέσει μαγιό, ο Άγγελος Μπράτης διαπίστωσε πως το photoshop πάει… σύννεφο και πως δεν έχει καθόλου μόδα.

Όταν η κοπέλα επέστρεψε και μίλησε ο σχεδιαστής μαζί της, της είπε πως δεν είχε κανένα ενδιαφέρον η σελίδα της. Κάτι που έδειξε να την ενοχλεί ιδιαίτερα.

Εκείνο που την ενόχλησε ακόμα περισσότερο ήταν όταν οι κριτές της είπαν πως είναι light plus size μοντέλο, κάτι που δεν της άρεσε καθόλου. Επίσης, ο Δημήτρης Σκουλός της είπε πως η σελίδα της στο Instagram είναι πιο… λαϊκή από ό,τι οι ίδιοι θα ήθελαν.

Δείτε το βίντεο με την οντισιόν που πέρασε η Λένια.

 

 Η νεαρή Μαρτελα πήγε στο GNTM και δεν πέρασε. Όμως τόσο η ίδια όσο και οι κριτές το διασκέδασαν μαζί της. 

 

Άλλο ένα επεισόδιο του Greece's Next Top Model, το βράδυ της Τρίτης (17/9) θα κρατήσει καθηλωμένους τους τηλεθεατές στην οθόνη.

O μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, επέστρεψε στη συχνότητα του Star, αναζητώντας την επόμενη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα, που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο ρόλο των 4 κριτών βρίσκονται η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Για τις υποψήφιες GNTM ένας είναι ο απόλυτος στόχος και θα κάνουν τα πάντα για να τον πετύχουν: η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Στο επεισόδιο της Τρίτης, θα δούμε πολλά και διάφορα.

Μία παίκτρια θα ενθουσιάσει τους κριτές, οι οποίοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό βλέποντας το σώμα της.

Λίγο μετά, θα δούμε πάλι τη Βίκυ Καγιά να χορεύει στο πλατό. Πάρτε μια γεύση βλέποντας το τρέιλερ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες