Πόλεμος ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ για τον Μαζωνάκη! Οι δηλώσεις του, η αντίδραση της Μπεκατώρου και η Τάμτα! Παρουσιάστρια του #TheVoiceGR η Μπόμπα;

 

Σε θρίλερ εξελίσσεται το πού θα δούμε τελικά τον τραγουδιστή. Παρουσιάστρια του #TheVoiceGR η Μπόμπα; Ποιος ο ρόλος της Τάμτα;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Μαρία Μπεκατώρου τον περιμένει στο YFSF του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Μαζωνάκης, όμως, μπορεί να γίνει και κριτής στο The Voice του ΣΚΑΪ. Μπορεί;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο παρουσιαστής και ο νέος κριτής του #TheVoiceGR

Χαμός γίνεται με τον τραγουδιστή, τον οποίο φαίνεται να διεκδικούν δύο κανάλια για δύο διαφορετικά shows. Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου, η πλευρά του τραγουδιστή αναφέρει πως βρίσκεται λίγο πιο κοντά με τον ΑΝΤ1, ενώ διατηρεί πολύ καλή σχέση με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Από την άλλη, όμως, έχει δεχτεί πρόταση για το The Voice και έχει ζητήσει ένα περιθώριο να απαντήσει μέχρι σήμερα το βράδυ.

 

Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε αποκλειστικά στο Πρω1νό και δημιούργησε ερωτήματα με τα όσα είπε. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν είναι κάτι σίγουρο και πως η απόφαση του θα παρθεί τις επόμενες ημέρες.

“Έχετε ακούσει ότι θα είμαι στο The Voice, έχετε ακούσει για τη Μαρινέλλα και το YFSF, όλα είναι αλήθειες. Ότι αποφασίσουμε θα το μάθετε σε λίγες ημέρες. Δεν ξέρουμε ούτε εμείς οι ίδιοι. Θα σας απαντήσω στις επόμενες πέντε ημέρες!”, δήλωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Ενώ ο τραγουδιστής απέφευγε να δώσει οποιαδήποτε απάντηση σχετικά με το θέμα, η παρουσιάστρια αιφνιδιάστηκε όταν την ενημέρωσε ο Μιχάλης Πλεμμένος πως: «Για τον Γιώργο Μαζωνάκη ακούσαμε ότι θα είναι στο Voice».

«Ααα… θα είναι στο Voice; Χαχαχαχαχα!», είπε ξεσπώντας σε γέλια η Μαρία Μπεκατώρου. Το θέμα απασχόλησε στη συνέχεια την παρέα του Happy Day, αφού αναμένουμε να δούμε αν ο Γιώργος Μαζωνάκης θα είναι και στα δύο show ή μόνο σε ένα.

 

Άγνωστο παραμένει ακόμα ποιος θα είναι ο παρουσιαστής και ο τέταρτος κριτής του “The Voice”, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη και του Κωστή Μαραβέγια.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα και τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που λένε πως ο Γιώργος Μαζωνάκης θα αναλάβει την θέση δίπλα στον Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου και Πάνο Μουζουράκη, ενώ τα ηνία της εκπομπής θα αναλάβει ο Γιώργος Λιάνος.

Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας ο Άρης Καβατζίκης έκανε μία αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως λόγω της στενής σχέσης που έχει ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα με τον  Ατζούν Ιλιτζαλί, γίνονται διάφορες συζητήσεις για να είναι η  μελαχρινή καλλονή αυτή που θα αναλάβει την παρουσίαση του show.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Καβατζίκης δήλωσε πως δίπλα στον Γιώργο Λιανό στο “The Voice” μπορεί να βρεθεί η Χριστίνα Μπόμπα και αυτό το διάστημα γίνονται οι απαραίτητες κουβέντες για την τελικη συμφωνία.

 

Μία αποκάλυψη έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας και η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Η δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Γιώργος Μαζωνάκης τελικά δεν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του “The Voice” και ότι έκλεισε να βρίσκεται στο νέο κύκλο του Your Face Sounds Familiar.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε δεχτεί αρκετές προτάσεις και τελικά αποφάσισε να συνεχίσει στο show μεταμορφώσεων.

Μάλιστα, από την στιγμή που ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν θα βρίσκεται στο “The Voice” γίνονται συζητήσεις ώστε στην τέταρτη καρέκλα να καθίσει η Τάμτα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνα Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες
#MasterChefGR: Πήρε την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την τελική 10άδα!
Το κεράκι με τον αριθμό 16 για τα αντίστοιχα χρόνια παρουσίας του #RadioArvyla έσβησε ο Αντώνης Κανάκης
#Coachella: Η εμφάνιση - έκπληξη από τη Shakira και η ανακοίνωση για World Tour που αιφνιδίασε
#Eurovision 2024: Η απάντηση του Πρόεδρου της ΕΡΤ για την προαποφασισμένη χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο
Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θα συναντιόμουν επαγγελματικά ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη