Πρεμιέρα Λιάγκα: «Καλός μ@λ@κ@ς είμαι!»  Όσα είπε η Σκορδά!

 

Αποκάλεσε την Κάλια Ελευθερίου ως "Μια θαλασσοδαρμένη παγκοσμίως άγνωστη..." Δείτε τι είπε η Σκορδά για τον Λιάγκα και την εκπομπή του που παίζει απέναντι από το Πρωινό! Τι αποκάλυψε για τη Μενεγάκη και την Monica Bellucci; Καυστικά ήταν τα σχόλια του και για το #GNTMgr! Το έχουμε παραχ@σ@@ το πράγμα»! Έσταξε το φαρμάκι του για τον… Σάκη Τανιμανίδη!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στην πρωινή ζώνη τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του από το Πρωινό. Το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου είπε την πρώτη καλησπέρα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος έκανε μια διαφορετική εισαγωγή, σημειώνοντας πως η εκπομπή του θα είναι καλύτερη μετά από μερικές εβδομάδες…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Καλησπέρα! Λέμε καλησπέρα μετά τις 12:00. Τι να σας πω τώρα; Να σας πω καταρχήν ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος! Είμαι χαρούμενος για όλο αυτό εδώ! Είμαι χαρούμενος που όλο αυτό εδώ μου συμβαίνει στον ΣΚΑΪ και θέλω να σας πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μου συμβαίνει με εσάς τους τέσσερις. Συνήθως στις εκπομπές κάνουμε προγραμματικές δηλώσεις. Επειδή κάνω πολλά χρόνια τηλεόραση, θέλω να σας πω ότι αυτό που θα δείτε σήμερα, δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που θα δείτε μετά από μερικές εβδομάδες. Οι εκπομπές είναι ζωντανοί οργανισμοί και εξελίσσονται. Αυτό που εύχομαι είναι να το ευχαριστηθούμε εμείς, να το ευχαριστηθείτε εσείς και σίγουρα η εκπομπή μετά από μερικές εβδομάδες θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που θα δείτε σήμερα», ήταν οι πρώτες κουβέντες που είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μια χαρά ήμουν εκτός με τα σπορ μου, τα ταξίδια μου… καθόμουν και πληρωνόμουν! Και τώρα; Κάθε μέρα θα τρώω στη μάπα τον Παπανώτα και θα μαζεύω τα ασυμμάζευτα, την άλλη που νομίζει ότι είναι η κεντρικιά (Ελένη Τσολάκη), την Γκαγκάκη που το παίζει στελεχάρα και μία θαλασσοδαρμένη παγκοσμίως άγνωστη… Καλός μ@λ@κ@ς είμαι…»!

 
 
“Εσύ μωρή που σε πήραμε από τη μέση του πουθενά, μας γκρινιάζεις κιόλας στα Κυπριακά;” καθώς είχε προηγηθεί σε βίντεο η Κάλια Ελευθερίου να λέει χαριτολογώντας: “Σιγά να μεν με αφήκει ποττέ ο Λιάγκας, ο Παπανώτας τζιαι οι άλλες οι θκυο να μιλήσω. Εννα με φάουν ζωντανή μάνα μου”
 

 

Ακόμη μια πρώην συνεργάτης της Φαίης Σκορδά βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ.

Μετά την μεταγραφή της Έλενας Τρυφίδου, της πήρε ακόμη μια δημοσιογράφο που βλέπαμε το 2018 στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα, στον αέρα, αφού δεν το γνωρίζαμε!

Ο λόγος για την Κλεοπάτρα Πατλάκη, η οποία πριν την Φαίη Σκορδά, βρισκόταν στο Epsilon με την Χριστίνα Λαμπίρη.

 

Τι δήλωσε η Φαίη Σκορδά για τον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή του που θα παίζει απέναντι;

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 και ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον Γιώργο Λιάγκα που θα είναι μία ώρα απέναντι από το Πρωινό.

Η Φαίη ρωτήθηκε: «Είναι κάπως παράξενο που θα είναι για μία ώρα απέναντι ο πρώην σύζυγος;» και απάντησε στην κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε": «Σχετικά με τον Γιώργο… Τα έφερε έτσι η ζωή… και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

 

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να σχολιάσει την πρώην γυναίκα του, τη Φαίη Σκορδά που ήταν εντυπωσιακή στην πρωτότυπη ιδέα της παρουσίασης του προγράμματος του ΑΝΤ1!

Ο παρουσιαστής ανέφερε: «Εδώ είναι η Φαίη Σκορδά. Πολύ όμορφη. Το κόνσεπτ ήταν η Φαίη Σκορδά και ο Χατζηνικολάου να είναι μπαργούμαν και μπάρμαν αντίστοιχα. Μας έχει παντρέψει ο Νίκος Χατζηνικολάου και μας έχει βαφτίσει τον Γιάννη. Του πάει πολύ. Και ο Αρνιακός ήταν μπάρμαν. Το καλύτερο ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης που ήταν παρκαδόρος»!

 

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στην πρωινομεσημεριανή ζώνη με διάθεση πιο hardcore από ποτέ. Κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο της νέας του εκπομπής, μπορεί να κουβαλάει την επόμενη «βόμβα». Όταν ο παρουσιαστής καλωσόρισε στην παρέα τον δημοσιογράφο Φρίξο Δρακοντίδη, ακολούθησε μεταξύ αστείου και σοβαρού ο εξής διάλογος:

Γιώργος: Ααα… ωραία αίθουσα σύνταξης, στον ΣΚΑΪ είναι;

Φρίξος: Κοντά στον ΣΚΑΪ…

Γιώργος: Δίπλα στον ΣΚΑΪ. Δεν σε έβαλαν ακόμα μέσα. Μας θεωρούν λίγο παρίες στον ΣΚΑΪ. Δεν πειράζει, θα μας αποδεχτούν στην πορεία.

Ο Γιώργος Λιάγκας περίμενε δύο χρόνια για να μιλήσει, αλλά από ό,τι φαίνεται, φέτος, θα τα πει όλα.

 

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε σήμερα στον αέρα της εκπομπής του πως του είχε προταθεί από τον ΣΚΑΙ να παρουσιάσει το Boom, αλλά είχε αρνηθεί.

«Εμένα μου προτάθηκε να κάνω και το Boom, αλλά θα σας πω γιατί επέλεξα το Guess my age. Διότι το Boom είναι ένα παιχνίδι που έχει ένα εύρημα, σκάει η μπόμπα και γεμίζεις μπογιές, και γίνεσαι κόκκινος, κίτρινος… Και ο παρουσιαστής λερώνεται, γίνεται χάλια. Φαντάσου εμένα με μπογιές, δεν θα ήταν ωραίο.

Ο Σάκης δεν είναι αυτός που τον βλέπεις και λες ότι έχει τις γνώσεις, είναι πιο παιχνιδιάρης», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Ο παρουσιαστής έκανε μία αποκάλυψη μεταξύ άλλων για την Ελένη Μενεγάκη.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε με αφορμή τη Μόνικα Μπελούτσι που έκανε διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάρο και πήγε στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου: «Το Barbarossa το έχει η Αργυρώ, από εκεί ξεκίνησε… Πήγαινε κάποτε η Ελένη Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο τα καλοκαίρια και τρώγανε εκεί… Πήγαινε εκεί η Ελένη και γνώρισε την Αργυρώ και πήγε μετά στην εκπομπή της Ελένης και πρωτομαγείρεψε και έτσι έγινε…»!

 

Στην Ελλάδα βρέθηκε η Μόνικα Μπελούτσι αυτό το καλοκαίρι.

Η ηθοποιός απόλαυσε τις βουτιές της στην Πάρο, όπως είναι γνωστό.

Η 54χρονη ηθοποιός επισκέφθηκε μια φίλη της η οποία έχει σπίτι στο νησί και πέρασε λίγες μέρες μαζί της! Η Ιταλίδα ηθοποιός διασκέδασε με τους φίλους της σε εστιατόριο και σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας στην πρεμιέρα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μας έδειξε τον λογαριασμό που έκανε δύο φορές στο μαγαζί που πήγε για να φάει με την παρέα της… και όχι μόνο!

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στον Δημήτρη Παπανώτα: «Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκεί που ήσασταν τόσα χρόνια τόσο αγαπημένοι στον Alpha, που έχει σπίτι με τον Σοφό στην Πάρο, δεν σε είχε πάρει μια φορά να σε φιλοξενήσει; Εκεί πάει η Τσιμτσιλή κάθε μέρα! Δεν σε πήγε ποτέ εκεί; Καλά έκανες και έφυγες»!

Η Μόνικα πήγε μόνη της σε σούπερ μάρκετ στο νησί και δε φαντάζεστε τι αγόρασε! Δείτε τα πλάνα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»!

 
 
Καυστικά ήταν τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το Greece’s Next Top Model!
 
Συγκεκριμένα είπε: «Δεν έχω καταλάβει το κόνσεπτ. Το κόνσεπτ είναι “είμαι άσχημος και διαφορετικός και πάω να γίνω μοντέλο;” Εγώ νομίζω πως διαλέγουν επίτηδες. Το θέμα είναι πως είμαστε στην εποχή που το διαφορετικό είναι αποδεκτό. Tο έχουμε παραχ@εσει το πράγμα. Πήγαμε στην απέναντι άκρη και ουσιαστικά αν εγώ είμαι κακάσχημη, έχω τρία αιμαγγειώματα, είμαι δύσμορφη κλπ, πάω εκεί που θα με αποδεχθούνε. Θα κλάψει και ο Μπράτης…».
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»