Γιατί χάλασε η συνεργασία του Νίκου Πολυδερόπουλου με τον Αντρέα Γεωργίου;

 
Πήρε παραπάνω χρήματα από τον ΣΚΑΪ για να αφήσει τον Alpha Ελλάδας; "Μπορώ να σου πω ότι όταν φύγαμε από τον ΑΝΤ1 και πήγαμε στον Alpha, πήγαμε με..." Η απίστευτη γκάφα του παρουσιαστή- «Πάγωσε» ο Γεωργίου με την ερώτηση. Γιατί ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν παίζει στις 8 λέξεις;
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έδωσε συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου και αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αντρέα Γεωργίου για τη νέα σειρά που αναμένεται να βγει στον ΣΚΑΙ και Alpha Κύπρου από Γενάρη.

Η συγκεκριμένη συνέντευξη, που προβλήθηκε σήμερα, δόθηκε πριν μία εβδομάδα… Από τότε, έχουν αλλάξει πολλά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη, η συνεργασία μεταξύ Πολυδερόπουλου και Γεωργίου χάλασε.

«Χάλασε η συνεργασία με τον Γεωργίου για το σίριαλ που θα έβγαινε στον ΣΚΑΙ από Γενάρη, μετά το Λόγω Τιμής δηλαδή, με πρωταγωνιστή τον Πολυδερόπουλο… Είχαν δώσει τα χέρια, μας το είπε και στο βίντεο, αλλά η συνεργασία χάλασε. Το ρεπορτάζ μου λέει ότι χάλασε από την πλευρά του Νίκου Πολυδερόπουλου. Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είπε τελικά όχι…

Απ’ ότι πρόλαβα να μάθω και λίγο να καταλάβω από κάποιες κουβέντες που είχα με ανθρώπους του χώρου, ίσως, επειδή έχει την εμπειρία αυτή, δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος με το καστ…», είπε ο Στέφανος Κωνσταντίνιδης.

 

Ο Αντρέας Γεωργίου έκανε ποδαρικό στη νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και με το καλησπέρα, ο παρουσιαστής θέλησε να μάθει αν ο λόγος που ο καλεσμένος του εγκατέλειψε τον Alpha και πήγε στον ΣΚΑΪ ήταν οικονομικός.

«Είχαμε αποφασίσει από την αρχή ότι το Τατουάζ θα ολοκληρωθεί στα δύο χρόνια. Βέβαια, με την επιτυχία που είχε, συζητούσαμε το ενδεχόμενο να γίνει τρίτη χρονιά και ήμασταν λίγο από τη μία και λίγο από την άλλη. Όταν αποφασίσαμε ότι θα τελειώσει το Τατουάζ… κάναμε ένα ραντεβού με τον Λοΐζο Ξενόπουλο κι επειδή είδα ότι υπήρχε έντονη επιθυμία να ενισχυθεί η μυθοπλασία στον ΣΚΑΪ και αποφασίσαμε με την ομάδα μου να το στηρίξουμε αυτό».

«Μπορώ να σου πω ότι όταν φύγαμε από τον ΑΝΤ1 και πήγαμε στον Alpha, πήγαμε με πιο λίγα λεφτά. Με τον ΣΚΑΪ δεν ήταν η συζήτησή μας το οικονομικό», υποστήριξε ο Αντρέας Γεωργίου. Όσον αφορά στις αγορές που έχει κάνει με τα χρήματα που έχει κερδίσει, ο γνωστός δημιουργός είπε: «Έχω αγοράσει ένα σπίτι στην Κύπρο, ένα διαμέρισμα. Έχω αγοράσει ένα καλό αμάξι. Αυτό θα σου πω σαν πολυτέλειες».

 

Ο Γιώργος Λιάγκας αφού ρώτησε τον Ανδρέα Γεωργίου για τη σειρά «8 Λέξεις» και πώς πήρε την απόφαση να φύγει από τον Alpha και να πάει στον ΣΚΑΪ, άρχισε να τον ρωτά για την οικογένειά του.

Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός αναφέρθηκε στα αδέρφια του και στη συνέχεια ο Γιώργος έκανε την ερώτηση: «Ο πατέρας σου τι κάνει;»!

«Πέθανε» και ξέσπασε σε γέλια ο Ανδρέας Γεωργίου και τόνισε: «Συγγνώμη γελάω για να δώσουμε λίγο χιούμορ να μη μαυρίσουμε».

Στη συνέχεια ανέφερε πώς και οι δυο γονείς του έχουν πεθάνει και ο Γιώργος Λιάγκας του ζήτησε συγγνώμη!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα!

 

Γιατί ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν παίζει στις 8 λέξεις;

«Έπρεπε να ανανεωθεί το καστ», δηλώνει ο Αντρέας Γεωργίου.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας παρατήρησε στον καλεσμένο του «Ναι αλλά τον Γκλέτσο τον πήρες…», εκείνος δήλωσε τα εξής:

«Υπάρχουν ρόλοι που λες αυτός είναι ο ρόλος και υπάρχουν και κάποια άλλα… Με τον Γιώργο κάναμε μία συζήτηση ότι… ξέρεις… πιο μετά ίσως. Μου άρεσε πάρα πολύ σαν ηθοποιός. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θεωρώ ότι πειραματιστήκαμε και το πείραμα πέτυχε. Εγώ του είχα πει ότι εάν κάνει focus σε αυτό και το δει ακόμα πιο σοβαρά…».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»