Απανωτά τα όχι των καλλιτεχνών! Στον αέρα το #TheVoiceGR

 

Μετά την φυγή των Μαραβέγια - Καπουτζίδη το χάος! Ποιοι αρνήθηκαν την πρόταση και ποιος κριτής σκέφτεται επίσης να αποχωρήσει από το show;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και το The Voice αναζητά κριτή ή κριτές και παρουσιαστή. Οι θέσεις που άφησαν πίσω τους ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Κωστής Μαραβέγιας παραμένουν κενές, ενώ σύντομα ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya θα πρέπει να πάρουν οριστικές αποφάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στη φωλιά των Κου Κου, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε: «Υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό και για τον Πάνο Μουζουράκη. Ο τραγουδιστής έχει δεσμευτεί να απαντήσει μέχρι την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, που είναι η μεγάλη σύσκεψη του ΣΚΑΪ με την Acun Medya. Από αυτή τη σύσκεψη θα μάθει και ο Πάνος Μουζουράκης ποιος θα κάθεται στη διπλανή του καρέκλα. Κανένας δεν έχει υπογράψει, μέχρι και την Πέμπτη όλα είναι ρευστά. Ούτε παρουσιαστής υπάρχει.

Ο Αντώνης Ρέμος έχει δεχτεί πρόταση για κριτής στο The Voice, αλλά ο ίδιος δεν θα μπορούσε να το κάνει τη δεδομένη στιγμή λόγω πολλών υποχρεώσεων».

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε με τη σειρά του το δεύτερο μεγάλο όχι: «Έγινε πρόταση και στην Πάολα, αλλά η Πάολα δεν θέλει να κάνει τηλεόραση. Ήθελαν Πάολα, Ρέμο, δεν έχουν κανέναν από τους δύο».

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε ποια θα είναι τα νέα πρόσωπα που θα ενταχθούν στο δημοφιλές show.

 
 

Το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» η Κλεοπάτρα Πατλάκη ανέφερε πως σήμερα θα έρθει στην Ελλάδα ο Ατζούν Ιλιτζαλί για να μπουν οι υπογραφές μέχρι την Παρασκευή, ώστε να γίνει η τελική συμφωνία για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα.

Πολλά ήταν τα ονόματα που ακούστηκαν για την παρουσίαση, ωστόσο την έκπληξη έκανε η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως η Τάμτα είναι πολύ κοντά να συμφωνήσει στην κριτική επιτροπή και μπορεί η Έλενα Παπαρίζου να είναι αυτή που θα αναλάβει τα ινία του show.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο με όλα όσα ανέφεραν.

 

Ο Γιώργος Λιάγκας, στον αέρα της εκπομπής του, ξέσπασε κατά του Μαραβέγια, χαρακτηρίζοντάς τον “απαράδεκτο”.

«Σήμερα είναι η μέρα μηδέν για το Voice. Έρχεται ο Acun Ilicali στην Ελλάδα να βάλει ένα τέλος σε όλα, να μπουν οι υπογραφές… Μέχρι την Παρασκευή πρέπει να έχει λήξει το θέμα, να έχουν μπει οι υπογραφές με τους κριτές, να έχει βρεθεί ο παρουσιαστής, ή η παρουσιάστρια και από τα τέλη της επόμενης εβδομάδας να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Ξεκινάμε με το θέμα των κριτών, αυτή τη στιγμή είναι στο παρά πέντε να υπογράψει ο Αντώνης Ρέμος. Αν υπογράψει θα είναι ο τέταρτος κριτής», είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

«Ο Μαραβέγιας την έκανε τελευταία στιγμή χωρίς καν να ενημερώσει, απαράδεκτος. Παιδιά, απαράδεκτος, συγγνώμη. Πώς ενημέρωσε; Λίγες ώρες πριν κάνει το ποστ στο Instagram. Ένας επαγγελματίας δεν ανακοινώνει λίγες ώρες πριν κάνει το ποστάρισμα ότι εγώ θα την κάνω και δεν θα είμαι. Προφανώς δεν τα βρήκαν στα λεφτά, αλλά δεν το κάνεις έτσι», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»