To #GNTM έκανε πρεμιέρα και τα είχε όλα!

 

Το reality μόδας επέστρεψε και οι κριτές θ’ αναζητήσουν εκείνες που διαθέτουν όλα τα προσόντα και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του «Greece’s Next Top Model». Η Βίκυ Καγιά έχει στο πλευρό της για άλλη μια φορά τον Άγγελο Μπράτη, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό. Όπως φάνηκε από την πρεμιέρα, φέτος στο «Greece’s next top model» θα δούμε πολλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Διαγωνιζόμενη μπήκε με φόρα στο πλατό και μάλιστα απήγγειλε στους κριτές και ένα ποίημα. Όταν τους είπε ότι ξεκίνησε να γράφει τα δικά της ποιήματα, εκείνοι έδειξαν να εντυπωσιάζονται.

Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν τόσο καλή για εκείνη, αφού δεν κατάφερε να περάσει. Συγκεκριμένα έφυγε από το «Greece’s next top model» με δυο «ναι» και δυο «όχι».

Η πολυλογία της ήταν εκείνη που εκνεύρισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού δεν την άφηνε να κάνει την κριτική της.

Αυτό τελικά να της κόστισε το όνειρο για το «Greece’s next top model».

Η Λύδια από την άλλη συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία της. Η νεαρή κοπέλα από την Κρήτη μπήκε στο πλατό με αυτοπεποίθηση και αυτό ήταν κάτι που εισέπραξαν οι κριτές.

Το πρόβλημα της υγείας της δεν έχει σταθεί εμπόδιο στο να κυνηγήσει τα όνειρά της. Έτσι, η Λυδία πήρε την απόφαση να πάει να σταθεί μπροστά από τους κριτές του reality μόδας στου star.

Η Βίκυ Καγιά συγκινήθηκε με το θάρρος της και το γεγονός ότι η αλωπεκία δεν την επηρέασε στη ζωή της. Μάλιστα, της είπε: «Έχω συγκινηθεί. Μπράβο σου είσαι μάγκας».

Οι κριτές όμως έδειξαν να ενθουσιάζονται και με την εικόνα της την οποία βρήκαν άρτια παρά το γεγονός ότι δεν έχει μαλλιά και αυτός ήταν ο λόγος που την πέρασαν στην επόμενη φάση.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου από την Κορινθία δουλεύει στις λαϊκές αγορές και προέρχεται από αγροτική οικογένεια αφού ο πατέρας της είναι παραγωγός μήλων. 

Η νεαρή κοπέλα με τέλειες αναλογίες και ιδανικό ύψος μίλησε για τη ζωή της τονίζοντας πως θέλει να κατακτήσει το όνειρό της και ας προέρχεται από φτωχή οικογένεια αγροτών.

Η Μαρία λοιπόν, παρακίνησε όλες τις κοπέλες που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ να μην σκέφτονται ότι προέρχονται από φτωχή οικογένεια και όχι από οικογένεια δικηγόρων ή εφοπλιστών για να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν.

Στο σώμα της Μαρίας ήταν έντονα δύο σημάδια από αιμαγγειώματα, στο χέρι της για τα οποία αποκάλυψε πως είναι λίγο επικίνδυνα επειδή δεν πρέπει να τα γρατζουνίσει.

Πήρε τις καλύτερες κριτικές.

Ο προβληματισμός των κριτών ήταν αρκετά μεγάλος όταν την είδαν καθώς αναρωτήθηκαν αν θα μπορούσε η Μαρία να περάσει τις δύσκολες δοκιμασίες του παιχνιδιού χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή της. Όμως, τελικά, η Μαρία τούς έπεισε πως θα τα καταφέρει και έτσι την πέρασαν.

H πανέμορφη Φιονούλα με καταγωγή από την Ιρλανδία ξετρέλανε τους κριτές! 

Η νεαρή κοπέλα η οποία ζει από μικρή στη Μάνη με τους γονείς της και δουλεύει ως μπαργούμαν, λατρεύει τα άλογα και έχει και δεύτερη ιδιότητα αφού είναι και εκπαιδεύτρια.

Το παρουσιαστικό της εντυπωσίασε τους κριτές με τη Βίκυ Καγιά να την αποθεώνει για τα καλλίγραμμα πόδια της.

Αν και η νεαρή κοπέλα φορούσε ψεύτικες βλεφαρίδες και είχε και πολύ μακριά νύχια που δεν αρέσουν στους κριτές, όταν εμφανίστηκε μπροστά τους με μαγιό, τους ξετρέλανε!

H Κάτια που κατάγεται από την Ουκρανία εντυπωσίασε τους κριτές ενώ ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε την ιστορία της. 

Ο γνωστός φωτογράφος όταν είδε μπροστά του τη νεαρή κοπέλα τη χαιρέτησε και είπε στους υπόλοιπους κριτές την ιστορία της.

Όπως παραδέχτηκε, τη γνώρισε σε μία φωτογράφηση και ήταν εκείνος που την παρακίνησε για να βρεθεί στο GNTM καθώς θεωρεί πως είναι άψογη για τον τίτλο και θα μπορούσε να είναι η νικήτρια.

Όπως τόνισε ο Δημήτρης Σκουλός, η νεαρή κοπέλα έχει ανάγκη τα χρήματα καθώς συντηρεί την οικογένειά της και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που της πρότεινε να βρεθεί στις οντισιόν του ριάλιτι μόδας.

Η νεαρή κοπέλα, βέβαια, δεν πέρασε στο παιχνίδι εξαιτίας της συγκινητικής ιστορίας της αλλά εξαιτίας των τέλειων αναλογιών της και του υπέροχου και πολύ εκφραστικού προσώπου της.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της μπροστά στους κριτές.

Στην πρεμιέρα είδαμε και μια Κύπρια η οποία τα κατάφερε!

Η εκτυφλωτική Χαρά Παππά διεκδίκησε μια θέση στο GNTM ωστόσο 24χρονη καλλονή συγκίνησε τους κριτές της, όταν αναφέρθηκε στην ιστορία αγάπης της με τον Τούρκο ηθοποιό του «Κισμέτ», Μπουράκ Χακί.

Μάλιστα, η Χαρά μας αποκάλυψε ότι άλλαξε χώρα και μετακόμισε στην γειτονική Τουρκία για τον σύντροφό της.

Φυσικά, οι κριτές του διαγωνισμού γεμάτοι ενθουσιασμό την ρώτησαν για το πώς γνωρίστηκαν.

«Τον γνώρισα εδώ στην Αθήνα, στα μπουζούκια ήμασταν σε κοινή παρέα. Τον είδα και είπα μου αρέσει πάρα πολύ αυτός ο άντρας!» είπε η 24χρονη.

Ο Τούρκος ηθοποιός και η Ελληνίδα καλλονή έχουν πραγματοποιήσει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις μαζί κατά καιρούς.

Η Χαρά, πέραν της καριέρας της ως μοντέλο, σπουδάζει στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών στη Θεσσαλονίκη.

Ακόμη, διατηρεί το δικό της κανάλι στο YouTube.

«Ήρθα στο GNTM γιατί μου αρέσει πάρα πολύ ο χώρος της μόδας και είδα και το περσινό και είπα ότι θέλω πολύ να είμαι κι εγώ εκεί!» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χαρά στις δηλώσεις τους στους κριτές. 

 

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο; 

Οι διαγωνιζόμενες έχουν ριχτεί στη μάχη της πασαρέλας και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μπουν στο σπίτι.

Το βράδυ της Δευτέρας θα δούμε τον Άγγελο Μπράτη να λυγίζει και να ξεσπά σε κλάματα με την συγκινητική ιστορία μιας κοπέλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!