Δείτε το νέο σκηνικό της Αριστοτέλους που μόλις τελείωσε!


Αποκλειστικά όλες οι λεπτομέρειες της πολύαναμενόμενης πρεμιέρας! Αυτό είναι το νέο πρόσωπο της εκπομπή και η πρώτη καλεσμένη έκπληξη
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το σκηνικό μόλις στήθηκε! Ο Alpha Κύπρου σήμερα βρίσκεται σε εγρήγορση αφού όλες του οι εκπομπές κάνουν πρεμιέρα σήμερα.
 
Από το πρωί ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ακολούθησε η Αντρέας Κημήτρης και στις 3.30 το μεσημέρι η Χριστιάνα Αριστοτέλους.
Όλες οι εκπομπές βγαίνουν από το ίδιο στούντιο που στήνεται και ξεστήνεται αναλόγως
 
Το νέο πλατό της Χριστιάνας μόλις είναι έτοιμο και περιμένει την παρουσιάστρια και του συνεργάτες της να κάνουν πρεμιέρα
 
Δείτε το στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Celebrity New Cyprus
 
 
 
Η Χριστιάνα που επιστρέφει σήμερα για τα καλά, στη τηλεόραση μετά από την μεγαλύτερη παύση που έκανε ποτέ τα τελευταία δέκα χρόνια και τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.
 
Ανανεωμένη και με νέους στόχους για την καινούρια τηλεοπτική σεζόν, η Χριστιάνα Αριστοτέλους επιστρέφει στον Alpha Κύπρου, με την εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα» που κάνει πρεμιέρα σήμερα. 
 
Πρώτη καλεσμένη η Μαριάννα Τουμασάτου η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της σειράς « Γυναίκα χωρίς όνομα»
 

 
Το νέο πάνελ της εκπομπής μετά την αποχώρηση της Ιωάννας Λαμπροπούλου θα απαρτίζεται από ένα όνομα έκπληξη. Η χορεύτρια και ηθοποιός Αναστασία Δρακά που εδώ και κάποια χρόνια διατηρεί δεσμό με τον τραγουδιστή Μάριο Κούμα
 
 
 
Καλή επιτυχία!  
 
 

Τέσσερις μήνες μετά την απουσία της, μιλά στο TV mania  για όλα όσα ετοιμάζει αλλά και για το διάστημα που παρακολουθούσε την εκπομπή της ως τηλεθεάτρια.

Είναι η πρώτη φορά που λείπεις τόσο μεγάλο διάστημα από το πόστο σου εάν λάβουμε υπόψη ότι όταν γεννήθηκε η Μελίνα δεν έκανες χρήση όλης της άδειας μητρότητάς σου…
Και αυτή τη φορά δεν είχα πρόθεση να κάνω χρήση όλη την άδεια, αλλά ήταν η περίοδος του καλοκαιριού που ούτως ή άλλως δεν είμαστε αέρα. Αν γεννούσα σε άλλη περίοδο θα επέστρεφα πολύ νωρίτερα.

Τι άλλαξε αυτή τη φορά; Ήταν πιο ελεγχόμενη η αντικατάστασή σου, με μία αντί τρεις, διαδοχικά, παρουσιαστές στο πόστο σου όπως την πρώτη φορά;
Ελεγχόμενη ήταν και την πρώτη φορά και τώρα. Σίγουρα όμως είναι πιο απλό όταν έχεις έναν άνθρωπο αντί για 3 ή 4 ακόμα και για τα παιδιά που δουλεύουν μαζί.

Άξια αντικαταστάτρια η Κατερίνα Αγαπητού. Και στην εκπομπή στον Alpha, αλλά και στο ραδιόφωνο.
Η Κατερίνα είναι ένα άτομο στο χώρο της δουλειάς μας που δεν χρειάζεται συστάσεις. Τη δουλειά της και την αξία της την έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και το πόσο δουλευταρού είναι. Θα ήταν αστείο από μέρους μου να πω κάτι για τη δουλειά της Κατερίνας. Και στον Αlpha αλλά και στον Κλικ ήξερα ότι αναλάμβανε ένα άτομο που αγαπά τη δουλειά. Είναι πολύ καλή στις συνεργασίες της και δεν είχα κανένα άγχος γι’ αυτό.

Είσαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα;
Εννοείται και είμαι και πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Ακόμη και αν το μυαλό κάποιων δεν μπορεί να το συλλάβει είμαι χαρούμενη που τα νούμερα της εκπομπής συνέχισαν να είναι ψηλά και με την Κατερίνα. Ο λόγος που το λέω αυτό είναι γιατί κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι δεν θα με ευχαριστούσε το γεγονός. Θα ήταν το λιγότερο κομπλεξικό και ανισόρροπο να μη χαίρομαι που η εκπομπή έχει αυτή την πορεία επειδή έλειπα εγώ.

Είναι εύκολο, σήμερα, να εμπιστεύεσαι με τόση ευκολία τους συνεργάτες σου;
Είναι δύσκολο να εμπιστευτείς ανθρώπους στο χώρο της δουλειάς μας και στο λέω με το χέρι στην καρδιά με όλα όσα έχω ζήσει. Εκεί που μιλάς με κάποιον και νιώθεις καλά μαζί του και σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να τον εμπιστευτείς την αμέσως επόμενη στιγμή σου αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο. Είμαι όμως πολύ τυχερή για τα παιδιά στην εκπομπή. Τους εμπιστεύομαι και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τους αγαπώ ειλικρινά. Όχι, για όσο είναι στην εκπομπή.

Τα παθήματα, μαθήματα; Έγινες πιο σκληρή όλο αυτά τα χρόνια;
Πιο σκληρή καθόλου. Πολύ πιο υποψιασμένη και προσεκτική ναι. Ακόμη όμως την πατάω κάποιες φόρες (γέλια).

Είδες τη Χριστιάνα να αλλάζει ή εξακολουθείς να παραμένεις η ίδια όπως την πρώτη φορά που μπήκες στο χώρο της τηλεόρασης;

Όπως σου είπα και προηγουμένως το μόνο πράγμα που μπορώ να πω ότι άλλαξε σε μένα είναι ότι είμαι πιο προσεκτική. Όσο μπορώ να είμαι γιατί δεν γίνεται να τα βλέπεις όλα με καχυποψία μετά γίνεται ψύχωση όλο αυτό. Κατά τ’ άλλα, ο ρομαντισμός που βλέπω τα πράγματα, οι στόχοι, η αγάπη γι’ αυτή τη δουλειά μπορώ να σου πω ότι μεγαλώνουν στην πορεία.

Είσαι έτοιμη για μια – ακόμη- απαιτητική σεζόν;
Δουλεύουμε πυρετωδώς όλη η ομάδα και θέλουμε και φέτος να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα αρκεστώ σε αυτό γιατί τα μεγάλα λόγια είναι του αέρα. Μέσα από τη δουλειά μας και μέσα από το σεβασμό, την αγάπη και την εκτίμηση που έχω και εγώ, αλλά και όλη ομάδα στον Κύπριο τηλεθεατή θα πούμε όλα αυτά που θέλουμε να πούμε.

Τι αλλάζει στο «Με Αγάπη Χριστιάνα» υπόψη και του γεγονότος ότι η ομάδα σου μικραίνει κατά ένα άτομο λόγω της αποχώρησης της Ιωάννας Λαμπροπούλου; Βρέθηκε αντικαταστάτης ή θα παραμείνετε ως έχει;
Η εκπομπή συνεχώς ανανεώνεται και αλλάζουν πράγματα ανάλογα με τις ανάγκες. Έφυγε η Ιωάννα μας και ήταν χαρά μου και τιμή μου που ήταν μαζί μας, παρόλα αυτά θα την βλέπετε με κάποιο τρόπο μέσα από την εκπομπή. Δεν μας αποχαιρέτισε τελείως. Θα δείτε ολοκληρωμένη την ομάδα μας στην πρεμιέρα.

Ομάδα επιτυχημένη δεν την αλλάζεις με τίποτα. Ισχύει;
Γιατί να αλλάξεις κάτι αν πραγματικά νιώθεις καλά σε αυτό;

Ποια κριτήρια πρέπει να διαθέτει κάποιος για να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου και να συνεργαστείς μαζί του;
Δεν έχει κριτήρια. Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι λίστα που κάνεις «τικ» ότι έχει κάποιος. Είναι χημεία, είναι ψυχή, είναι συναισθήματα, είναι να είναι κάποιος αληθινός. Αγαπώ τους ανθρώπους και δίνω πολύ μεγάλη έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις. Θεωρώ πως οι άνθρωποι έχουμε μόνο ο ένας τον άλλο. Τίποτα παραπάνω.

Σε πρόδωσαν συνεργάτες σου;
Η λέξη προδοσία είναι πολύ βαριά. Ακόμη και αν κάποιες φορές μόνο αυτή ταιριάζει προτιμώ να μη το βλέπω έτσι. Όχι γιατί εθελοτυφλώ, σε καμία περίπτωση. Έχουν συμβεί πολύ βαριά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια που αν πάω λίγο πίσω λέω μα πώς δέχτηκα το ένα και πώς δέχτηκα το άλλο. Το σημαντικό όμως είναι να προχωράμε. Και η αλήθεια είναι ότι είμαι καλή σε αυτό. Έμαθα να αφήνω πράγματα να φεύγουν.

Φέτος και με βραδινή εκπομπή…
Ναι φέτος και με βραδινό και είμαι πολύ χαρούμενη. Όχι για το γεγονός ότι θα παρουσιάσω βραδινό. Είμαι χαρούμενη με το τι θα παρουσιάσω.

Πάει μία διετία τώρα που ακουγόταν και γραφόταν ότι θα παρουσίαζες και δεύτερη εκπομπή. Τι το καθυστερούσε;
Θέλαμε να βρεθεί κάτι που πραγματικά θα ήταν πολύ ωραίο και κάτι που να μην είναι χιλιοπαιγμένο. Μόνο αυτό το καθυστέρησε λίγο. Ο Alpha απέδειξε ότι είναι ένα κανάλι που κάνει πολύ ποιοτικές δουλειές και έχει βάλει ψηλά τον πήχη. Και δεν το λέω γιατί είμαι εκεί. Ακόμα και τους πρώτους μήνες που λειτούργησε όλοι εμείς της τηλεόρασης βλέπαμε τα πράγματα που έκαναν εκεί και ήταν εντυπωσιακό. Πόσο μάλλον 3 χρόνια μετά!

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας