Αυτές είναι οι μέρες προβολής της σειράς «8 Λέξεις»

 
Ντόμινο αποκαλύψεων σε Αθήνα, Ρώμη και Κέρκυρα...
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00 έρχεται η μεγάλη ΠΡΕΜΙΕΡΑ του νέου ερωτικού θρίλερ «8 ΛΕΞΕΙΣ», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και παραγωγή-σκηνοθεσία των Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου.
 
Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, θα προβάλλεται στις 21:15, με επίκεντρο δύο αδέλφια που ερωτεύονται και διεκδικούν την ίδια γυναίκα, μυστηριώδεις ιστορίες αδρεναλίνης, κούρσες θανάτου, ίντριγκες, πικάντικα μυστικά πίσω από καυτά φιλιά και ένοχες ματιές, αλλά και ένα ετοιμόρροπο ντόμινο αποκαλύψεων.
 
Μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης, ένας φόνος που θα ανατινάξει τα πάντα, ένας τολμηρός καλλιτέχνης που ακούει στο όνομα «Οδυσσέας» (Αντρέας Γεωργίου) και μία νεαρή κοπέλα που παραβλέπει τα πραγματικά συναισθήματά της και παντρεύεται τον αδελφό του έρωτά της... Η «Ηλιάνα» (Ειρήνη Καραγιώργη), κόρη γνωστού φαρμακοβιομήχανου, πληγώνει και πληγώνεται, αλλά δεν θα αργήσει να παραδοθεί ολοκληρωτικά και παράνομα στο πάθος που θα μολύνει... γνήσιους δεσμούς αίματος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
 
Σκιά της γίνεται ένας πανίσχυρος άνδρας, ο σκοτεινός «Μιχαήλ» (Ιάσονας Παπαματθαίου), που μεταξύ διπλής ζωής και υπέρμετρων φιλοδοξιών στην πολιτική, δεν φοβάται να ρισκάρει, παίζοντας διαρκώς με τις φλόγες που τον περικυκλώνουν. Με γυρίσματα σε Αθήνα, Ρώμη και Κέρκυρα, παράλληλες ζωές που κρέμονται από μία ξεφτισμένη κλωστή και φιγούρες που αναμένουν αγωνιωδώς το τράβηγμα της σκανδάλης... έρχεται η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
 
Στην πρώτη γραμμή βλέπουμε ένα αθώο παιδί εκτός γάμου, μία διακεκριμένη γενετίστρια, ένα μάχιμο δημοσιογράφο, ένα επεμβατικό αντιπρόεδρο κόμματος, μία αντικομφορμίστρια γυναίκα και άλλους πολλούς φωτεινούς και γκρι χαρακτήρες που... ζωντανεύουν ένα πολιτικό θρίλερ, με πλήθος καταξιωμένων και νέων ηθοποιών.
 
Καστ Ηθοποιών: Αντρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμυ Ζούνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Θάλεια Ματίκα, Δανάη Παππά κ.ά. Σενάριο: Βάνα Δημητρίου Παραγωγή: Αντρέας Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας