Οι χρυσές μεταγραφές της τηλεόρασης του φετινού καλοκαιριού!

 

Για κάποιους το φετινό καλοκαίρι εξελίσσεται ακόμη σε θρίλερ, αφού δεν ξέρουν πού θα τους βρει τηλεοπτικά ο χειμώνας. Κάποιοι άλλοι όμως φρόντισαν εγκαίρως να κλείσουν νέες συνεργασίες παίρνοντας καλές μεταγραφές για τα δεδομένα που υπάρχουν πια στην ελληνική τηλεόραση και απολαμβάνουν ξέγνοιαστοι τις διακοπές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Μαρία Μπακοδήμου

Αντίστροφη πορεία για τη Μαρία Μπακοδήμου, που εγκαταλείπει τον ΣΚΑΪ και τον Τούρκο καναλάρχη Ατζούν Ιλίτζαλι και κατευθύνεται στο Οpen. Μετά το τέλoς του ομολογουμένως χαμηλής αισθητικής «Ροwer οf Ιονe» δεν φαινόταν φως σε μια ενδεχόμενη συνέχεια της συνεργασίας της γνωστής παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΪ. Όπως βέβαια κι έγινε. Η Μαρία έκλεισε τελικά συμφωνία με το Οpen για να παρουσιάσει δύο τηλεοπτικά προγράμματα: Ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι αλλά και ένα καθημερινό ριάλιτι, που θα λέγεται «Δικαστήριο της μόδας» και θα θυμίζει το «My style rocks».

 

Γιώργος Λιάγκας

Από τα τέλη Μαΐου ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος είχε συμφωνήσει προφορικά με τον ΣΚΑΪ. Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο που κράτησε 2 χρόνια ο Γιώργο5 Λιάγκας επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και μάλιστα με δύο εκπομπές. Η πρώτη είναι το «Μεσημέρι», που θα προβάλλεται καθημερινά 12:00-14:00 και η δεύτερη το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Guess my age».

 

Νίκος Μουτσινάς

Άλλη μια πολυσυζητημένη μεταγραφή της νέας σεζόν. Όλοι προεξοφλούσαν ότι θα παραμείνει στο Οpen, καθώς πήγε πολύ καλά στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ είχε και συμβόλαιο με ρήτρα. Εκείνος όμως πήρε τη μεγάλη απόφαση (για κάποιους και ρίσκο) και μετακινεί από το φθινόπωρο την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ. Με την ίδια θεματολογία, την ίδια ώρα, αλλά όχι και τον ίδιο τίτλο. Καθώς το «Για την παρέα» αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Οpen.

 

Ελένη Τσολάκη

Από τις τυχερές, στην κυριολεξία, της τελευταίας στιγμής. Η όμορφη παρουσιάστρια τα τελευταία 2 χρόνια στον Αlpha έβλεπε την καριέρα της να έχει πάρει την κατιούσα. Τόσο το τηλεπαιχνίδι «Slam» τη σεζόν 2017-2018 όσο και το «Τι λέει;», που είδαμε πέρυσι από το φθινόπωρο μέχρι και λίγο πριν από το Πάσχα, δεν... συγκίνησαν τους τηλεθεατές. Κι ενώ στον ΑΙpha δεν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο της, θα της δοθεί από Σεπτέμβρη μια δεύτερη ευκαιρία αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, στο πλευρό του Γιώργο Λιάγκα. Δεν θα είναι πλέον πρώτο βιολί, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, αφού παραμένει στη μικρή οθόνη.

 

Ανδρέας Γεωργίου

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή της χρονιάς. Και σίγουρα ο Ανδρέας Γεωργίου απολαμβάνει πιο χαλαρός από ποτέ τις καλοκαιρινές διακοπές του, που τελειώνουν σύντομα, καθώς ξεκινά και πάλι γυρίσματα για τη νέα σειρά του, «Οκτώ λέξεις», που θα προβληθεί από τον ΣΚΑΙ.

 

Βίκυ Χατζηβασιλείου 

Όσον αφορά την Βίκυ Χατζηβασιλείου ωστόσο, άγνωστο παραμένει το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η ρήξη ανάμεσα στον Alpha και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι δεδομένη και το Πάμε Πακέτο δεν πρόκειται να συνεχιστεί την επόμενη σεζόν. Η γνωστή παρουσιάστρια θα βρεθεί, λογικά, εκτός Alpha, καθώς η πρόταση που φέρεται να της έχει γίνει από το κανάλι, δεν έγινε αποδεκτή από την ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η πρόταση του Alpha στην Χατζηβασιλείου που δεν έγινε αποδεκτή!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά