Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι που θα παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης!

  26/08/2019 10:14
Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι που θα παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης!

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι που θα παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης!

  26/08/2019 10:14
 

Το πρόσωπο που εµπιστεύτηκαν οι ιθύνοντες του σταθµού για να παρουσιάσει το νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι µε celebrities είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Δυναµικά στη µάχη της prime time! Το Star/Omega θα «χτυπήσει» µε πρωτότυπο πρόγραµµα τις ηµέρες που δεν θα µεταδίδεται το «Greece’s next top model»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

∆ιατηρώντας τη θέση του στον «Τροχό της τύχης», όπου µε συνεχή πορεία 5,5 ετών γίνεται ο µακροβιότερος παρουσιαστής του καθηµερινού τηλεπαιχνιδιού, το αγαπηµένο πρόσωπο του Star αναλαµβάνει ρόλο µε ειδικό βάρος στο «Globetrotters».

Παραλλάσσοντας λίγο το αρχικό κόνσεπτ του ξένου φορµάτ, όπου οι βασικοί παίκτες είναι τρεις επώνυµοι, η ελληνική εκδοχή του ριάλιτι θα έχει έξι celebrities σε δυάδες. Κάθε δίδυµο θα µεταφερθεί σε διαφορετικό µέρος του κόσµου και θα αναλάβει να λύσει γρίφους για να κερδίσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Θα παρακολουθεί τις τρεις οµάδες ανά τον κόσµο και θα συνοµιλεί καθηµερινά µαζί τους για να τους παρέχει οδηγίες και επιπλέον στοιχεία που θα τους βοηθούν να λύσουν τους γρίφους.

Εδώ µπαίνει ο ρόλος του παρουσιαστή. Από ειδικά διαµορφωµένο χώρο στην Αθήνα, που θα θυµίζει ατµόσφαιρα Τζέιµς Μποντ ή «El profesor» από το «La casa de papel», ο Πέτρος Πολυχρονίδης θα είναι αυτός που θα αναθέτει τις αποστολές στους έξι παίκτες, θα παρακολουθεί τις τρεις οµάδες ανά τον κόσµο και θα συνοµιλεί καθηµερινά µαζί τους για να τους παρέχει οδηγίες και επιπλέον στοιχεία που θα τους βοηθούν να λύσουν τους γρίφους.

To «Globetrotters» θα µεταδίδεται κατά πάσα πιθανότητα δύο φορές την εβδοµάδα στη βραδινή ζώνη. Στόχος του Star είναι να µπει δυναµικά στη µάχη της prime time και να «χτυπήσει» µε πρωτότυπο ελληνικό πρόγραµµα και στις ηµέρες που δεν θα µεταδίδεται το «Greece’s next top model», ώστε να έχει µια πιο σταθερά υψηλή επίδοση στο δυναµικό κοινό ηλικίας 18-54 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας