Πέμπτη, 2 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Oι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την Κάλια Ελευθερίου

  24/08/2019 11:35
Oι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την Κάλια Ελευθερίου

Oι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την Κάλια Ελευθερίου

  24/08/2019 11:35

Ο δημοφιλής παρουσιαστής εξομολογήθηκε όσα διέκρινε στους νέους του συνεργάτες, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι θα έχει διπλή παρουσία, αφού θα παρουσιάζει και το τηλεπαιχνίδι «Guess my age». Αλήθεια πώς θα το διαχειριστεί; Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οι άνθρωποι που θα βρίσκονται στην εκπομπή ήταν όλοι δική σου επιλογή;

Τους επιλέξαμε μαζί με τον Χρήστο Κόμπο, που είναι υπεύθυνος για το ψυχαγωγικό κομμάτι του ΣΚΑΙ. Ωστόσο, ήταν άνθρωποι που είχα ζητήσει. Πιστεύω πως έχουμε δημιουργήσει μια πολύ δυνατή και ισοβαρή ομάδα με ισότιμες προσωπικότητες. Με τον Δημήτρη Παπανώτα, που ξεκινήσαμε μαζί στο Νews Channel, μας συνδέει αμοιβαία εκτίμηση και φιλία. Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι ένα εξαιρετικά δυνατό στέλεχος στο κομμάτι της επικοινωνίας με σημαντικές τηλεοπτικές θέσεις. Πραγματικά, ήταν υπέρβαση για εκείνη να μπει σε μια καθημερινή διαδικασία σχολιαστικής εκπομπής. Το νέο πρόσωπο που έχει, ας πούμε, τη μικρότερη τηλεοπτική εμπειρία στην Ελλάδα -διότι στην Κύπρο έχει κάνει πράγματα- είναι η Κάλλια Ελευθερίου, ένα φρέσκο πρόσωπο στο οποίο πιστεύω πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε ποια Ελληνική εκπομπή θα δούμε την Κάλια Ελευθερίου;

Είχε γραφτεί κάπου πως «Γυρίζει ο Λιάγκας και θα έπρεπε να κάνει μόνο μία εκπομπή».

Θέλω και εδώ να είμαι ξεκάθαρος. Η αρχική μου συμφωνία με τον ΣΚΑΙ και η πρόταση των υπευθύνων ήταν να κάνω το καθημερινό μεσημεριανό μαγκαζίνο και στην πορεία να σχεδιάσουμε να κάνουμε και μια βραδυνή εκπομπή. Κάποια στιγμή οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ -από τους οποίους υπάρχει αμέριστη εκτίμηση και κατανόηση- μου πρότειναν να παρουσιάσω κι αυτό το τηλεπαιχνίδι, διότι θεώρησαν πως ταιριάζει στο δικό μου στιλ και χαρακτήρα. Δεν μπορούσα να αρνηθώ, αν και σε επίπεδο χρόνου θα είναι πολύ χρονοβόρο για μένα. Τις μισές μέρες της εβδομάδας θα πηγαίνω από το ένα πρόγραμμα στο άλλο για να κάνω τα γυρίσματα.
 

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας